Újabb megdöbbentő videó - így akart fiatal fiúkat, gyerekeket elcsábítani a fiú diákjával szexelő férfi tanár

Újabb videó került elő, amelyben a 15 éves fiúval szexelő Bite Zsolt undorító részletességgel dicsekszik homoszexuális kalandjaival. Teljesen egyértelmű a célja: így akar újabb áldozatokat elcsábítani. Először arról beszél, hogy szereti simogattatni a hasát, amely a fő erogén zónája - nyilván úgy gondolja, hogy ezzel azt a látszatot kelti, hogy nem is olyan undorító dolog, amit csinál. Aztán érzéki csókokat említ, és zuhany alatti szexuális élményeket, meg azt, hogy félmeztelen testű fiúkat rajzol fej nélkül, miközben erre végzett önkielégítést. Később sajnálatot akar kelteni saját magával kapcsolatban, önbizalomhiányáról és rossz önértékeléséről beszél, miközben azzal dicsekszik, hogyan került két fiatal fiúval is közelebbi kapcsolatba. Ahogyan arról korábban beszámoltunk, érzelmileg súlyosan labilis diákok is követték Bite Zsolt gyalázatos videóit, azt is megtanította nekik, hogyan nézhetik meg a korhatáros videókat, amelyekben mindenféle perverz részleteket közölt homoszexuális kalandjairól - írta meg az Origo.

Ahogyan arról korábban már beszámolt a lap, a 15 éves fiúval szexelő tanár undorító részletességgel dicsekszik homoszexuális kalandjaival az internetre feltöltött videóiban. Újabb, a maga által feltöltött Storytime elnevezésű videóban árult el újabb mocskos részleteket, ezt is a Vadhajtások találta meg. A tanár alapvetően önbizalomhiányára, túlsúlyára és rossz önértékelésére hivatkozik, miközben elmeséli, hogyan került két fiatal fiúval is közelebbi kapcsolatba. A felvételek alapján teljesen egyértelmű: a videókat azzal a céllal csinálta, hogy így csábítson el újabb fiatal fiúkat.

Rájuk törték az ajtót

Bite Zsolt a már említett videó elején felvázol egy régi emléket, amely egy iskolai focimeccsen történt. Vélhetően akkoriban történt az eset, amikor a már korábban említett tizenegyedikes diákkal, "No Name"-el volt kapcsolatban. Bite aznap elment megnézni a fiú meccsét. Egy ponton viszont túl unalmasnak találta azt, és egy másik, mellette ülő kilencedikes fiúval, akit a videóban "L"-nek nevez, eljött a meccsről. Cigizett vele, és felmentek a kollégium videószobájába. Bite ezt így meséli el:

"Átmentünk a szemközti piros iskola, a Klauzál tornatermébe, ahol a Ternei játszott egy konkurens csapattal."

Bite szerint "No Name" később féltékenységében rájuk törte az ajtót, és kibontakozott egy homoszexuális féltékenységi jelenet.


Bizarr módon a videóban el is játssza ezt, eléggé skizofrén módon, hogy a néző el tudja képzelni.

A "csatakosra" izzadt, izzadtságszagú fiúk felizgatják

A tanár arról is élvezettel számolt be, hogy mennyire felizgatta őt a csatakosra izzadt, izmos fiútestek, a játékos lábak, az izzadtságtól az izmos felsőtestükre feszülő mezes fiúk látványa.

Ismét a "tengerből kilépő görög fiúisten, Adonisz" metaforájával akarta érzékeltetni mennyire tetszett neki az egymással küzdő, izzadó fiútestek látványa (és egyben arra késztetni a videóját megnéző fiúkat, hogy képzeljék Adonisznak magukat, hátha így könnyebben el tud csábítani érzelmileg labilis, megerősítésre és szeretetre vágyó gyerekeket).

Bite Zsolt felvázolta, hogy megismerkedett az iskolába érkező új diákkal is, akit "A"-nak nevez. A videóból megtudtuk, hogy "A" eleinte vonzotta Bitét, de később nem lett közöttük igazi kapcsolat.

"A" biszexuális volt, és azért tetszett a tanárnak, mert izmos volt a fiú teste, vonzónak találta, és volt olyan eset is, amikor közös cigarettázás közben egymás cigarettájából gyújtották meg a cigijüket.


Bite szerint ez olyan volt, mintha csókolóztak volna egymással.

"A"-val közel ültek egymáshoz, simogatták egymást, egymáshoz érintették a combjaikat. Bitének ez "fizikailag jó érzés volt".

 

Bite hosszasan részletezi, hogy mi az, ami neki tetszett a fiúban, és a videóban itt különösen sokat mesél önértékelési zavarairól, és azt érzékelteti, hogy emiatt őt sajnálni kellene.

Bite Zsolt fej nélküli, meztelen felsőtestű fiúkról készített rajzokat, és eközben önkielégítést végzett - erről is beszél az egyik videóban.

Ezen felül "hasfetisisztának" vallja magát. Bite elmeséli azt is, hogy rajzolás közben egyszer rányitott "A" a szobájában. Miután "A" az egész osztály előtt végül megmutatta ezeket a rajzokat, Bite végül azzal védekezett, hogy azok csak a művészeti tanulmányaihoz kellenek. Azt is felfedi, hogy egyik liberális, általa szeretett tanára, akit nevén is nevez a videóban, segített neki abban, hogy ne bukjon le azzal, hogy a saját neméhez vonzódik. Bite végül azzal zárja ezt a történetet, hogy "A"-t drogbirtoklás miatt eltávolították az iskolából.


Ismét a zuhanyzóban kerültek közelebb egymáshoz a fiúval

A tanár elmondta azt is, hogy "No Name" többek előtt simogatta a hasát, és közben Pocinak nevezte őt, ami szerinte kimondottan érzéki volt. Később egy újabb, számára "izgalmas este" történetét mesélte el.

"No Name"-nek volt egy gondoskodó, apai énje, amit nagyon szeretett benne.

Ezután megint részletesen, undorítóan aprólékosan meséli el az egyik szexuális együttlétüket.

Fotó: Bite Zsolt hivatalos Facebook-oldala

Bite egyfolytában az önértékelési problémáira hivatkozik, és arra, mennyire túlsúlyos. Elmondása szerint a fiú ezt az érzést próbálta benne csökkenteni, segíteni neki.

A fiú benyúlt a pólója alá, és úgy kezdte el simogatni Bite Zsolt hasát.

Végül a kollégium zuhanyzójába mentek vissza, mert mint Bite elégedetten mesélte, mindketten csatakosak és izzadtak voltak, le akartak tusolni. Ezt a szexuális élményét is iszonyatosan aprólékosan mondja el.

 

Érzéki csók egy párnacsata után

Bite Zsolt aznap este a fiú szobájában aludt, mert a többi társuk kiránduláson volt. Részletesen elmesélte, hogyan kezdték el egymásról lerángatni a paplant, és kéjesen mesélte tovább, hogy nagyon felizgatta őket ez a párnacsata.

"Megfogtam a kezeit és ráhasaltam, ráfeküdtem a testére" - mondta el a tanár, aki szerint a fiú erre azt mondta, hogy megadja magát, csak fejezze be. Végül csókolózni kezdtek.


Azon túl, hogy Bite Zsolt lehetséges, hogy bűncselekményt is elkövetett, amikor tanárként egy 15 éves fiúval folytatott szexuális kapcsolatot, ezekben a videókban saját magát leplezi le.

Feltehetően azzal a céllal készítette őket, hogy fiatal fiúkat csábítson el, hiszen úgy beszél a videókban, hogy azzal egy labilis, identitásában bizonytalan tinédzsert sokkal könnyebben tud az áldozatává tenni.

Bite egyéként nem vállalja a felelősséget, legutóbb elmenekült a kérdések elől.

Kapcsolódó tartalom:

Házkutatást tartott a rendőrség a 15 éves fiú diákkal szexelő pedagógiai asszisztens otthonában

2023. február 17. 17:11
Hátborzongató videón a gyilkosság, élő adásban ölte meg férjét a bosszúszomjas feleség
A felvétel még most is elérhető a közösségi oldalakon.
Cigit, mobilt, energiaitalt adott tizenéves fiúknak szexért két egri férfi, felvették az együttléteket
Gyermekprostitúció kihasználása és szexuális visszaélés elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást két egri férfi...
Lesújtó értéket kaptak, kórházba került Tóth Gabi kislánya
Az énekesnő érezte, hogy valami nincs rendben.
Vérfürdőt rendezett a volt férj, a gyerekeit is kivégezte, öt embert ölt meg
A férfi a szörnyűségek után öngyilkos lett.
Megkínoztak egy kutyát Szákszenden, szürreális halálról árulkodik a boncolás
Az idegenkezűséget mégis kizárták.
Újabb iskolai lövöldözés, egykori diáklány rendezett halálos vérfürdőt
Az iskola korábbi diákja volt a Nashville-i iskolai lövöldöző, aki három diákot és az iskola három dolgozóját, köztü...
A bugyijába nyúlt és erőszakoskodott, ápoló zaklatta a beteg kislányt - videóval
Felkavaró!
Marco Rossi: Ez egy hosszú sorozatnak első lépése volt
Marco Rossi szövetségi kapitány nem álmodott ilyen jó Eb-selejtezős rajtról, mint amit a bolgárok 3-0-s legyőzésekor...
Magyarország segélyszállítmányt küld a földrengés szíriai károsultjai számára
Üzenetet küld a világűrbe a pápa
A Vatikán a világűrbe készül eljuttatni egy digitális minikönyvet, amely Ferenc pápának 2020-ban, a koronavírus-vilá...
Drámai bejelentés: itt van Oroszország nukleáris válasza
Egy háromemeletes ház tetejéről ugrott a velencei csatornába egy férfi - videó
A világ egyik legszexibb focistanője dögös bikiniben kerget mindenkit őrületbe - képek
Óriási trollok Dániában - képek
Januárban tovább emelkedtek a keresetek Magyarországon