Heti horoszkóp: A szűz jegyűek számára a következő napok kiváló lehetőségeket hozhatnak

A nyár legmelegebb hónapjának második fele is tartogat még meglepetéseket - olvasható a Zsozirisz oldalán.

A kosok fantáziája – mint mindig – most is magas fordulaton pörög, ennek ellenére korántsem biztos, hogy szerelmükkel kapcsolatos aggodalmaiknak van alapja. Az e jegy alá tartozók kommunikációja az utóbbi időben kissé erőszakossá vált, ami felboríthatja a harmóniát. Fontos tudatosítaniuk, hogy párjuk szereti őket, ezért a megcsalás fel sem vetődik bennük, ideje tehát magukat is éppúgy szeretni. Ideje nem folyton a jövőn aggódni, mindennek eljön majd az ideje.

A bikáknak itt az ideje nyitni barátaik felé, ha azt akarják, hogy kapcsolataik őszinték és hitelesek legyenek. A tisztánlátás elvesztése és a bizalmatlanság egy ideje negatívan hat, a bikák mostanában folyamatosan azt hiszik, hogy átverik őket és visszaélnek bizalmukkal, de itt az ideje kézbe venni az irányítást. A partneri és egyéb emberi kapcsolatok egyaránt átértékelésre szorulnak, de az erőszakra itt sem lesz semmi szükség.

Az iker jegy szülötteinek élete igencsak felgyorsul majd, felbukkanhat egy régi szerelem, a találkozás szívmelengető élményét azonban keresztül szőheti az aggodalom és a bizonytalanság. Nem lesz mindig egyértelmű, hogy a józan ész tanácsait, vagy a szív megérzéseit érdemes-e inkább követni, de a döntésképtelenség nehézségei elől nem jó döntés homokba dugni a fejüket. Amennyiben szingli életet élő ikerről van szó, betoppanhat az életébe egy olyan személy, akivel úgy gondolja, le tudná élni az életét, sőt, több ígéretes jelölt is színre léphet, itt azonban érdemes lesz inkább az észérvek tanácsait követni.

A rák szülöttei az elkövetkező héten hajlamosak lesznek túlértékelni saját erejüket és képességeiket, ez pedig könnyen összetűzésekhez vezethet környezetükkel, átgázol szerettein és kollégáin is. A bizonytalanság és az idegesség egyre csak gyülemlik bennük, itt az ideje a végére járni a lerendezetlen ügyeknek. Fontos, hogy a kapcsolatot és az egyéb problémákat elkülöníteni, hiszen felesleges hibát keresni ott, ahol valójában nincs.

Az oroszlánoknak lehetőségük nyílik megoldani és lezárni egy régi konfliktust, úgy érzi, korábban igazságtalanul bántak vele, ami miatt mély sebeket ejtettek rajta. Mindezt emelt fővel viselte és igyekezett tanulni belőle, de itt az ideje a végső elszámolásnak és továbblépésnek, hiszen ennél már csak jobb jöhet. Érdemes kibújni a csigaházból és a magány helyett ismét fejest ugrani a társasági életbe, mivel az oroszlánok alapvető természetüknél fogva imádnak szórakozni és ragyogni.

A szűz jegyűek számára ez a hét kiváló lehetőségeket hozhat. Az értékrend átalakulásnak köszönhetően más színben látják és láttatják majd a világot, az optimista szemléletet és megújulást pedig a baráti társaság is jól fogadja majd, ott is lesznek változások. Itt az ideje a régi kapcsolatok felfrissítésének és a meghitt beszélgetéseknek. Enyhülni látszanak a keserves csalódások és a régóta tartó nehézségek is. A kitartásért és hűségért jár a jutalom, csak még egy kis türelemre lesz ehhez szükség és megkapják azt, amire vágynak.

A fotó illusztráció: Shutterstock

A mérlegek továbbra is pénzügyi problémákkal küzdenek, ez rendszerint bonyolítja életüket. A jegy szülöttei mostanában egyre többet aggódnak a régi dolgokon és gyakran elgondolkoznak azon, mi mindent adtak másoknak, valamint mit kaptak cserébe. Talán itt az ideje kicsit átvizsgálni az alapértékeket, de az álmodozás sem marad ki, hiszen egy különleges valaki lép színre, a zavarodottságot pedig felváltja az optimizmus. A világ lassacskán ismét szép lesz és a mérlegek önértékelése ismét helyre billenni látszik, pontosan tudják, erős kisugárzásuknak mennyire nehéz ellenállni.

A skorpió jegy szülöttei mögött érzelmileg kimerítő időszak áll, igyekeznek a munkába temetkezni, hogy minél kevesebbet kelljen ezen agyalniuk, mivel nem állnak készen szembenézni saját felelősségükkel, kudarcaikért inkább másokat okolnak. A közeljövőben kénytelenek lesznek levonni a következtetéseket és változtatni a hozzáállásukon, ha nem akarják, hogy minden kapcsolatuk zátonyra fusson. Érdemes kerülni az alkoholfogyasztást és a túlhajszolást, az csak mélyebbre süllyeszt, meg kell nyugodni, mert különben nem lesz jó vége.

A nyilasok mondhatni a felhő szélén ülnek, hiszen a mostani időszak kedvez minden olyan tevékenységnek, ami pozitívan befolyásolja szerelmükkel való kapcsolatukat, a közös élmények és a jövő tervezgetése sem maradhat ki. Mindezek ellenére a nyilasok elbizonytalanodnak önmaguknak, vannak mostanában rossz napok, a hangulatot pedig tovább rontja a veszteségtől való félelem, illetve az is, hogy nem mindig sikerül úgy megoldani a dolgokat, ahogyan az eltervezte. A depresszió és az önsajnálat elhatalmasodik, ezért fontos szem előtt tartani a célokat és a vágyakat, illetve azt, mindezek hogyan érhetők el.

A bakoknak érdemes kordában tartaniuk negatív indulataikat, itt az ideje leszámolni a félelmekkel és a rossz szokásokkal, el kell engedni mindent, ami nem szolgálja a lelki fejlődést. A kapcsolatot előremozdító változásért a bakoknak kell tenni, ideje félretenni a sértettséget, hiszen a szerettek nem bántani akarnak, csak véleményt nyilvánítanak. Semmi értelme felcsattanni és kiosztani a környezetet, érdemes több humort csempészni a hétköznapokba, hiszen a nevetés csodákra képes, hamarosan minden visszaáll a régi kerékvágásba.

A vízöntő jegyűek bízhatnak a szerencséjükben, de érdemes nyitva tartaniuk a szemüket, nehogy elszalasszanak egy jó lehetőséget. A barátok és egyéb támogatók most nincsenek a közelben, így egyedül kell boldogulniuk, mindenki éppen a saját életével van elfoglalva. A szerelem sajnos mostanában elkerüli a vízöntőket, de most nem is ezt kell a középpontba helyezni, fontos lesz olyan ismeretségeket kötni, akik később a munkában is segítenek majd, de az sem kizárt, hogy a nagy ő pont közülük kerül ki.

A halak úgy érzik, mindenki akar tőlük valamin annak ellenére, hogy ők jelenleg nagyon hadilábon állnak az érzelmekkel és a bizalommal. Szeretnek bűntudatot kelteni másokban azért, hogy saját hiányosságaikról eltereljék a figyelmet, pedig alaptermészetüknél fogva ez távol áll tőlük, de most összecsaptak fejük felett a hullámok. Abban az esetben, ha folytatják ezt a viselkedést, hamar azt vehetik észre, hogy magukra maradtak, így itt az ideje az átértékelésnek. A halak egy szeretetreméltó és értékes csillagjegy, fontos, hogy megnyíljon és feltöltekezzen, ezáltal kevésbé érzi majd magát sebezhetőnek.

2023. július 17. 14:24
Finom és a fogyókúrába is tökéletesen beilleszthető, most lerántjuk a leplet egy sokoldalú zöldségről
Az utóbbi hónapokban felszedtél egy kis felesleget? Ne aggódj, ezt a növényt TÖKéletesen beillesztheted a diétádba i...
Ellepték a rendőrök a belvárost, kiderült, mi történt
Több mint 100 egyenruhás jelent meg az utcákon.
A szingli mérlegekre rámosolyoghat a szerencse – eláruljuk, mire számíthatnak a csillagjegyek
Sok meglepetést tartogat október első hete a csillagjegyek számára. Van, akinek a pénzügyeire kell odafigyelnie, más...
Feladjuk a leckét! Íme egy elsősöknek szánt matekfeladat, Ön meg tudja oldani?
Több ezer internetező próbálja megfejteni a rejtélyes házi feladatot, eddig nem túl sok sikerrel.
Kiderült, mi van Zimány Linda telefonján
Elébe ment a kíváncsiskodóknak.
Tények teljes adás, 2023. október 2., hétfő
SZÖRNYŰ- Sokkoló kegyetlenség: társai megkínoztak, füvet, homokot és kavicsot etettek egy 12 éves fiúval, a gyerek m...
Mennyire ismeri a magyar sztárok magánéletét? Tegye próbára tudását!
Töltse ki tesztünket!
Ők az idei Bachelor – A Nagy Ő szereplői!
Október 9-től újra megtelik érzelmekkel a képernyő: útjára indul a Bachelor – A Nagy Ő legújabb évada, amiben ezútta...
Hozzávágtak egy széket egy tanárhoz, vérlázító videó készült egy osztályban
A tinédzser előbb kiabált, majd elhajította a fém széket.
Tudom, hogy életben van!
23 évvel ezelőtt eltűnt, azóta is hazavárják szülei Till Tamást. A fiú 11 éves volt, amikor egy vadasparkba indult g...
Nem elég, hogy borzalmasan játszanak, most a Manchester United legjobbja is hónapokra kiesett
Túl merész volt egy OnlyFans modell, mindent megmutatott, ezért börtönbe került - fotó
Hihetetlen, hogy mennyiért árverezhetik el George Washington kézzel írott levelét
Itt van Csehország sokkoló háborús döntése
Rosszul használta a kuktát egy vegán nő, megmérgezte magát és a párját is

Halálos baleset történt a 4-es főúton Újfehértónál
Halálos baleset történt a 4-es főúton Újfehértónál
A baleset helyszínén teljes útlezárás van érvényben - írták a police.hu oldalon
Karambol a 4-es főúton Nyíregyházánál - Teljes útzár!
A 262-es és 263-as kilométer között teljes szélességében lezárták a főutat.
Karambol a 4-es főúton Nyíregyházánál - Teljes útzár!
A 262-es és 263-as kilométer között teljes szélességében lezárták a főutat.
Halálos baleset történt a 85-ösön, a szomszédos vármegyében
20:34 - A sofőr meghalt
Felborult egy autó a 84-esen főúton
A tetejére borult egy személyautó a 84-es főút 95-ös kilométerénél, Lövő térségében. A balesethez a sopronkövesdi hivatásos és a völcseji önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik rögzítették, majd áramtalanították a járművet. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom - közölte péntek este a katasztrófavédelem.
Felborult egy autó a 84-esen, Lövőnél
A tetejére borult egy személyautó a 84-es főút 95-ös kilométerénél, Lövő térségében. A balesethez a sopronkövesdi hivatásos és a völcseji önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik rögzítették, majd áramtalanították a járművet. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom - közölte péntek este a katasztrófavédelem.
Kamion és kisteherautó ütközött össze az 5-ösön, Lajosmizsénél
A 66-os és 65-ös kilométer között félpályán halad a forgalom.
Karambol a kórház közelében Nyíregyházán
Két személygépkocsi ütközött össze a Szent István utcán Nyíregyházán péntek délután. A vétlen autóból egy sérültet kórházba szállítottak. A baleset okát a rendőrség vizsgálja.
Baleset történt a 4-es főúton Kőlaposnál
Egy személy megsérült abban ráfutásos balesetben, ami pénteken délután történt a 4-es főúton Kőlapos közelében. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.
Kerékpározás közben telefonált egy nő Egerben, súlyos baleset lett a vége
Az ügyészség vádiratában pénzbüntetés kiszabására tett indítványt.
Baleset történt Zalaegerszegen
Baleset történt Zalaegerszegen a Hock János utca 92-nél péntek délután 4 óra tájt. A helyszíni szemle időtartama 1 órát vesz igénybe. Torlódás és lezárás nincs a helyszínen, de mindenki körültekintően vezessen. 

Csókolózós képpel tudatták: fiatal üzletemberbe szerelmes Gáspár Virág
Csókolózós képpel tudatták: fiatal üzletemberbe szerelmes Gáspár Virág
Szerelmükről adtak bizonyítékot.
Most jött: halálos horrorbaleset történt az M3-ason - helyszíni fotók
Halálos baleset történt kora este az M3 autópálya Budapest felé vezető oldalának 31-es kilométerszelvényében. A rendőrség beszámolója szerint egy 43 éves ukrán sofőr kocsijával hátulról nekiütközött az előtte forgalmi okból lassító 33 éves mogyoródi férfi által vezetett teherautónak, amiben egy 51 éves férfi is utazott.
Most jött: halálos horrorbaleset történt az M3-ason - helyszíni fotók
Halálos baleset történt kora este az M3 autópálya Budapest felé vezető oldalának 31-es kilométerszelvényében. A rendőrség beszámolója szerint egy 43 éves ukrán sofőr kocsijával hátulról nekiütközött az előtte forgalmi okból lassító 33 éves mogyoródi férfi által vezetett teherautónak, amiben egy 51 éves férfi is utazott.
Most derült ki: június óta rákkal küzd a képernyőről eltűnt műsorvezető
Nagyon népszerű arca volt a híradónak.
Baleset történt a 85-ös főúton: a sofőr a helyszínen életét vesztette
A helyszínen életét vesztette a sofőr.
Baleset a Paksi Atomerőműnél: többen is megsérültek!
A rendőrség adott tájékoztatást a történtekről.
Kiderült a titok az Aldi pénztárosairól - ez minden egyes vásárlót érint!
Ez segít alacsonyan tartani az árakat.
Krausz Gábor fotóját máris egy társkeresőn látták viszont
A sztárt egy társkeresőn találták meg.
"41 éves vagyok, és hozzámentem a legjobb barátom iskolás fiához – ő 16 éves"
Legjobb barátja fiához ment feleségül egy 41 éves nő és állítja, ez legális.
Még csak 15 éves, de meseszép: Jázmin lehet Palvin Barbi utódja
Kifutóról álmodik.