A Bak figyeljen az egészségére, az Oroszlán pedig rohangálás helyett inkább pihenjen – Mutatjuk, mire számíthatnak az ünnepek alatt a csillagjegyek

Sokaknak fárasztó lesz az ünnepek megszervezése, de a legtöbb csillagjegy boldogan várja a Karácsonyt és a szilvesztert - írja a Blikk Rúzs.

Kos

Ez a hét eseményekben dús lesz amit kiegyensúlyozhatsz, ha egy kicsit pihensz. Ez a hét nem kimondottan a szabadságolásról fog szólni, az új év sok ismeretséget tartogat számodra. Azok a Kos szülöttei akik úton vannak nagyon figyeljenek, legyenek óvatosak.


Bika

A Karácsony úgymond nagyon barátságos lesz számodra lehet, hogy a szeretteid karácsonyi ebédre jönnek hozzád. Ez a nap a kibékülések napja, ha dühös voltál valamelyik családtagodra, most megbékélsz vele. A pihenésre és kikapcsolódásra is lesz időd, úgy fogod érezni, hogy a dolgaid fejlődnek anélkül, hogy kontrollálni kellene.


Ikrek

Ez a hét nagyon szépen fog kezdődni az Ikrek jegy szülöttei számára, lehetséges, hogy egyes Ikrek jegy szülöttei valamit szervezni fognak, talán nálunk lesz az év végi parti. A karácsony nagyon fontos lesz a számukra, különleges dolgokat akarnak csinálni olyan lelkesen, hogy a körülöttük lévőket is bevonják ebbe. Feltétel az, hogy ők álljanak mások rendelkezésére, figyeljenek jobban az atmoszférára. Az Ikrek azért mennek társaságba, hogy elfeledjék a családi problémákat.


Rák

A Rák jegy szülöttei számára nagyon spirituális ez a Karácsony, sok szép szót kapnak ami jót tesz a lelküknek. Szilveszterkor már nagyon fáradtak lesznek ezért nem igazán látjuk őket táncolni, de ha mégis akkor vigyázzanak a lábaikra.


Oroszlán

A karácsony nagyon kellemes és szép lesz a számukra, ajándékokat és nemvárt dolgokat fognak kapni, otthon is nagyon jó lesz a hangulat. Sokat fognak rohangálni. A fáradozás helyett inkább pihenjenek és töltsenek több időt a párjukkal.


Szűz 

Nagyon fontos dolog az, hogy ezt a Karácsonyt kivel töltik, a partnerük vagy a közeli ismerősök társaságában, az a lényeg számukra, hogy szeressék és dédelgessék őket. A Szűz jegy szülötteinek pénzhiánya van vagy nem úgy alakultak a dolgok év végére ahogyan azt ők szerették volna. Kissé fáradtak lesznek Szilveszterre, de remélhetőleg ismét feltöltődnek energiával.

A fotó illusztráció: Shutterstock

Mérleg 

A Karácsonyuk is szépen kezdődik, de ők is sokat tesznek a körülöttük élő szeretteikért. Vigyázniuk kell a partnerükkel való beszélgetésnél főleg azoknál a személyeknél akiknek nincsenek rendben a dolgaik év közben, ne veszekedjetek és ne sértsétek meg egymást. A Szilveszter is szépnek mutatkozik, főleg azok számára akik távol ünnepelnek, de az utazások fárasztóak lehetnek.


Skorpió

A Skorpió jegy szülöttei tele vannak szeretettel és szerelemmel. Ez a Karácsony a Skorpió szülők számára is szép lehet, jó a kapcsolatuk a gyerekekkel, sok mindent csinálnak együtt még a házimunkát is. Szilveszterkor lehetséges, hogy a Skorpió fizikailag fáradt lesz, jobban kell vigyáznia az egészségére és arra a személyre is figyelniúk kell akivel együtt élnek mert az illető személy is feszült lehet.


Nyilas

Karácsony a családban, ha idén nem tudnak a családdal ünnepelni, kissé magányosnak érezhetik magukat. Akik pedig társaságban vannak azok örülni fognak a körülöttük lévők boldogságának, nem magukkal fognak foglalkozni ebben az évben. Sok otthoni munkával fognak foglalkozni, sok mindent el kell intézniük rövid idő alatt, ez nagyon hasznos a számukra még akkor is, ha nem tetszik nekik. Szilveszterkor nagyon fontos lesz számukra a partnerük lelkiállapota, ezért nagyon fontos az, hogy kivel töltik ezt az ünnepet.


Bak

A Bakok számára az ünnep közösségben fog telni, sok információt fognak kapni, művészeti programjuk lesz. Dicsérni fogják őket sőt gratulálni is fognak nekik, nagyon különleges beszélgetésük lehet. A legnagyobb bosszúság az lehet a számukra, ha a vendégek nem akarnak hazamenni tőlük, mert nekik szükségük van a pihenésre. Vigyázniuk kell az egészségükre Szilveszterkor.


Vízöntő

A Vízöntő Karácsonykor sok ajándékot ad és kap. Szilveszterkor nagyon jól szórakozhatnak, de rövid idő alatt elfogy az energiájuk. Fontos, hogy pihenjenek is, ne hagyják, hogy az ünnepek teljesen kifárasszák őket.


Halak

Ez a Karácsony olyan lesz számukra amilyet tiszta szívből és lélekből szeretnének. Szilveszterkor bármilyen társaságban is vannak, a fáradtságot és a nyugtalanságot érzik, ők most a családjukkal akarnak lenni.

2023. december 16. 16:12
Kiürítették a kaposvári Virágfürdőt, 50 embert kellett biztonságba helyezni
Az eset kapcsán további vizsgálatok folynak.
Takács Péter: Átlagosan 20 százalékkal emelkedik az egészségügyi szakdolgozók alapbére
Március 1-jétől átlagosan 20 százalékkal nő az egészségügyi szakdolgozók alapbére.
Döbbenetes tábla díszeleg Szeged határában, világos üzenet fogadja az arra járókat
Egyelőre nem tudni, ki tette oda.
Csontvázakra bukkantak a Kodály Intézet felújításán, helyszíni fotók készültek
Az elhunytak túlnyomó többsége gyermek volt.
Beosontak Fásy Ádámékhoz, Zsüliett nem tudta elkerülni a betörőt
Zsüliett félelmében először mozdulni sem bírt.
Így lettünk Megasztárok!
Otthon, a fotelből nézték ők is a versenyt, így kezdődött minden. Azt gondolták, hogy: talán nekem is meg kéne mutat...
Hogy éltétek ezt túl?
Senki sem értette, hogyan kerültek elő élve. A mentésüket döbbenten bámulta az egész világ. Televíziók és rádiók sza...
Tények teljes adás, 2024. március 02., szombat
GYOMORFORGATÓ - Borzalmas bűncselekmény, óvodást molesztált egy pedagógussegéd az egyik újbudai óvodában, feljelente...
Ezt soha ne tegye - hangsúlyozza a Nemzeti Védelmi Szolgálat
Online csalókra figyelmeztet a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ): a csalók az Anydesk nevű programot próbálják meg le...
Ötvenen úszták át a jéghideg Balatont
Bójával a hátukon úszták át majdnem ötvenen a Balatont Tihany és Szántód között, az sem zavarta őket hogy a víz mind...
Két magyar is játszott a Borussia Dortmund ellen
Újabb megsemmisítő magyar győzelem az olimpiai selejtezőtornán
Székely Norbert: Olyan szurkolást kaptunk, amilyet én még sohasem éltem át
A magyar kosárcsoda hőse: Majdnem elsírtam magam, de inkább majd vasárnap - videó
Krausz Gábornak üzenhetett Tóth Gabi

Halálos baleset történt a 4-es főúton Újfehértónál
Halálos baleset történt a 4-es főúton Újfehértónál
A baleset helyszínén teljes útlezárás van érvényben - írták a police.hu oldalon
Karambol a 4-es főúton Nyíregyházánál - Teljes útzár!
A 262-es és 263-as kilométer között teljes szélességében lezárták a főutat.
Karambol a 4-es főúton Nyíregyházánál - Teljes útzár!
A 262-es és 263-as kilométer között teljes szélességében lezárták a főutat.
Halálos baleset történt a 85-ösön, a szomszédos vármegyében
20:34 - A sofőr meghalt
Felborult egy autó a 84-esen főúton
A tetejére borult egy személyautó a 84-es főút 95-ös kilométerénél, Lövő térségében. A balesethez a sopronkövesdi hivatásos és a völcseji önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik rögzítették, majd áramtalanították a járművet. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom - közölte péntek este a katasztrófavédelem.
Felborult egy autó a 84-esen, Lövőnél
A tetejére borult egy személyautó a 84-es főút 95-ös kilométerénél, Lövő térségében. A balesethez a sopronkövesdi hivatásos és a völcseji önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik rögzítették, majd áramtalanították a járművet. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom - közölte péntek este a katasztrófavédelem.
Kamion és kisteherautó ütközött össze az 5-ösön, Lajosmizsénél
A 66-os és 65-ös kilométer között félpályán halad a forgalom.
Karambol a kórház közelében Nyíregyházán
Két személygépkocsi ütközött össze a Szent István utcán Nyíregyházán péntek délután. A vétlen autóból egy sérültet kórházba szállítottak. A baleset okát a rendőrség vizsgálja.
Baleset történt a 4-es főúton Kőlaposnál
Egy személy megsérült abban ráfutásos balesetben, ami pénteken délután történt a 4-es főúton Kőlapos közelében. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.
Kerékpározás közben telefonált egy nő Egerben, súlyos baleset lett a vége
Az ügyészség vádiratában pénzbüntetés kiszabására tett indítványt.
Baleset történt Zalaegerszegen
Baleset történt Zalaegerszegen a Hock János utca 92-nél péntek délután 4 óra tájt. A helyszíni szemle időtartama 1 órát vesz igénybe. Torlódás és lezárás nincs a helyszínen, de mindenki körültekintően vezessen. 

Csókolózós képpel tudatták: fiatal üzletemberbe szerelmes Gáspár Virág
Csókolózós képpel tudatták: fiatal üzletemberbe szerelmes Gáspár Virág
Szerelmükről adtak bizonyítékot.
Most jött: halálos horrorbaleset történt az M3-ason - helyszíni fotók
Halálos baleset történt kora este az M3 autópálya Budapest felé vezető oldalának 31-es kilométerszelvényében. A rendőrség beszámolója szerint egy 43 éves ukrán sofőr kocsijával hátulról nekiütközött az előtte forgalmi okból lassító 33 éves mogyoródi férfi által vezetett teherautónak, amiben egy 51 éves férfi is utazott.
Most jött: halálos horrorbaleset történt az M3-ason - helyszíni fotók
Halálos baleset történt kora este az M3 autópálya Budapest felé vezető oldalának 31-es kilométerszelvényében. A rendőrség beszámolója szerint egy 43 éves ukrán sofőr kocsijával hátulról nekiütközött az előtte forgalmi okból lassító 33 éves mogyoródi férfi által vezetett teherautónak, amiben egy 51 éves férfi is utazott.
Most derült ki: június óta rákkal küzd a képernyőről eltűnt műsorvezető
Nagyon népszerű arca volt a híradónak.
Baleset történt a 85-ös főúton: a sofőr a helyszínen életét vesztette
A helyszínen életét vesztette a sofőr.
Baleset a Paksi Atomerőműnél: többen is megsérültek!
A rendőrség adott tájékoztatást a történtekről.
Kiderült a titok az Aldi pénztárosairól - ez minden egyes vásárlót érint!
Ez segít alacsonyan tartani az árakat.
Krausz Gábor fotóját máris egy társkeresőn látták viszont
A sztárt egy társkeresőn találták meg.
"41 éves vagyok, és hozzámentem a legjobb barátom iskolás fiához – ő 16 éves"
Legjobb barátja fiához ment feleségül egy 41 éves nő és állítja, ez legális.
Még csak 15 éves, de meseszép: Jázmin lehet Palvin Barbi utódja
Kifutóról álmodik.