június
24.
Iván
EUR: 323.86
USD: 286.5
Kövessen minket!
Bejelentkezés

Címke: autó - 836 találat


MIND
CIKKEK
VIDEÓK

Szűrés


2019. június 23. 19:17
 A buszsávban száguldozott több, mint 100 kilométeres sebességgel egy autó az M5-ös autópálya kivezető szakaszán. Azon a részen, ahol csak ötvennel szabad menni. A száguldást felvette egy másik sofőr aki azt mondta, csak annyit látott, hogy valaki elzúg mellette és porzik az út. Egy másik autós pedig a leállósávban előzött szintén hatalmas sebességgel Aszód környékén, róla is készült felvétel.

2019. június 15. 17:07
A kánikulának még továbbra sincs vége. Egy fél óra alatt a kocsiban felhúzott ablakok mellett akár ötven fok is lehet. Ha ilyen forróságban gyereket vagy akár háziállatot otthagyunk az autóban, az akár végzetes tragédiához is vezethet. Az időjárás azonban továbbra is melegszik.
Centiken múlt a tragédia a halálúton
2019. június 12. 19:37
 Záróvonalon, a forgalmat akadályozva akart megfordulni egy sofőr a 4-es főúton Nyíregyháza mellett. A hajmeresztő mutatványt egy másik autós vette fel, neki meg kellett állni ugyanis, hogy elkerüljön egy hatalmas balesetet. A szabálytalan sofőr miatt a szemből jövőknek is lassítaniuk kellett, mert az autós teljesen keresztbe állt az úton.
Síneken előzött a sofőr
2019. június 8. 19:11
A villamossíneken száguldozott egy autós Miskolcon, erről felvétel is készült. A sofőr türelmetlen volt, mert előtte lassan ment egy másik sofőr, ugyanis az autóban ült a nyolc hónapos terhes felesége is, és az út csupa kátyú. Megálltak egy piros lámpánál, és amikor zöldre váltott, az ideges sofőr inkább felhajtott a sínekre. Nemrég Pécsen szinte pontosan ugyanez történt.
Cukrászdába csapódott autójával
2019. június 2. 19:13
Belecsapódott egy budapesti cukrászdába egy autós, amikor rosszul vett be egy kanyart. Az egész balesetet felvette egy ipari kamera, mivel pár perccel zárás után történt, a dolgozók hallották a csattanást. A sofőr a becsapódás után átmászott az anyós ülésre, onnan mászott ki a kocsiból, eltört a bokája. Úgy tudjuk, felmerült a gyanú, hogy drogozott.
Előzés közben kishíján karambolozott
2019. május 26. 19:11
Előzés után nem húzódott vissza a sávjába egy autós annak ellenére, hogy jöttek vele szemben. Fedélzeti kamera rögzítette a megdöbbentő esetet. Egy szakértő szerint a jogosítvány megszerzése előtt minden tanulót a szabálykövetésre és biztonságos vezetésre oktatnak. Mégis nap, mint nap kerülnek fel az internetre a mostanihoz hasonló manőverekről felvételek.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Szűrés:
IDŐVONAL

MŰSORÚJSÁG    
Most
Később

© 2019 TV2 Zrt.
A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


Powered by Neoport Core CMS engineFriss Népszerű Követett
Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
Hagyományos Hírtérkép Idővonal