június
24.
Iván
EUR: 323.86
USD: 286.5
Kövessen minket!
Bejelentkezés

Címke: életmentés - 364 találat


MIND
CIKKEK
VIDEÓK

Szűrés


2019. június 19. 19:22
Már túl van az életveszélyen az a 12 éves pusztaszabolcsi fiú, akire hétfőn este egy mázsás betontömb zuhant. A gyerekről osztályfőnöke emelte le a betondarabot, kicsavarodva talált rá a fiúra, majd megmentette az életét. A fiú családja és az osztályfőnök is nyilatkozott a tragikus balesetről. Úgy tudjuk, a fiú egy korábbi balesetben összeégett sütögetés közben, szülei benzint öntöttek a tűzre, ami berobbant.

2019. június 11. 20:38
Egy kislány mentett meg egy 45 éves győri férfit, aki rosszul lett a Balatonban. A férfi a hőség miatt lett rosszul, már fuldoklott, amikor a kislány észrevette. Azonnal elkezdett kiabálni, így mentette meg az életét. Egy orvos, a strand elsősegély szolgálata és a mentők, sőt a fürdőzők is az életéért küzdöttek. Végül sikerült újraéleszteni.
Levegőben lógott a többtonnás kamion
2019. június 5. 20:06
Áttört több szalagkorlátot egy kamion, majd az oldalára borult és egy felüljáróról tíz méter magasban lógott a sofőrrel együtt az autópálya felett. A 60 éves férfit egy speciális egység mentette meg egy daru segítségével. Csodával határos módon végül karcolásokkal megúszta a balesetet.
Újabb csecsemőt mentett az inkubátor
2019. június 4. 20:28
Egy hét alatt már a második csecsemőt tették be a miskolci kórház babamentő inkubátorába. Hétfő este egy kisfiú került a kórházhoz, május végén pedig egy kislány életét mentették meg így. A csecsemők nevelőszüleit rengeteg jelentkező közül választják ki, ők kapják majd fel az otthagyott gyerekeket.
Heten haltak meg a hajóbalesetben
2019. május 30. 19:16
Az évszázad magyar hajókatasztrófája történt tegnap este a Dunán, Budapesten. Hét ember meghalt, 21-et pedig továbbra sem találnak, miután két hajó összeütközött a Margit híd közelében. Egy óriás, 1000 tonnás szállodahajó szinte maga alá gyűrte a kisebb 50 fős utasszállító Hableányt, amely azonnal, hét másodperc alatt elsüllyedt. Összesen 35-en utaztak rajta, közülük hetet sikerült élve kimenteni. A két fős magyar személyzetet sem találják, szinte reménytelen, hogy életben vannak. A helyszínt, amit nemsokára élőben is kapcsolunk, ellepték a katasztrófaturisták.
Újszülöttet mentett az inkubátor
2019. május 28. 20:26
Újabb életet mentett a miskolci babamentő inkubátor. A koraszülött osztály dolgozói este 10 óra után hallották meg a csengőt, ami azt jelzi, hogy újszülöttet helyeztek a készülékbe. Az orvosok szerint nem sokan veszik igénybe ezt a lehetőséget, pedig a nem kívánt gyermeket következmények nélkül betehetik.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Szűrés:
IDŐVONAL

MŰSORÚJSÁG    
Most
Később

© 2019 TV2 Zrt.
A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


Powered by Neoport Core CMS engineFriss Népszerű Követett
Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
Hagyományos Hírtérkép Idővonal