Magyargyűlölő szélsőséges LMBTQ-aktivista lett az új EP-alelnök

Újabb provokációt hajtott végre az Európai Parlament, amely a korrupt Eva Kaili helyére egy militáns LMBTQ-aktivistát választott alelnöknek. A luxemburgi szocialista, Marc Angel élen járt Magyarország elítélésében a gyermekvédelmi törvény miatt és folyamatosan kampányol azért, hogy az iskolákban minél korábban kezdjék el a gyerekek oktatását a transz- és gender identitásokról - írta szombaton a Magyar Nemzet

2023. január 21. 10:19

A korrupciós bűncselekmények vádja miatt leváltott Eva Kaili helyére egy szélsőséges LMBTQ-aktivistát választott alelnöknek az Európa Parlament (EP) baloldali többsége. Marc Angel évek óta gyűlöli Magyarországot, mert hazánk nemet mondott az erőszakos LMBTQ-lobbira.

A luxemburgi szocialista képviselő kifejezetten büszke arra, hogy az EP-LMBTQ csoportjának vezetésével élen jár a magyar és a lengyel gyermekvédelmi intézkedések elleni brüsszeli nyomásgyakorlásban. Örömét fejezte ki, amikor az Európai Bizottság bejelentette a kötelezettségszegési eljárást Magyarország és Lengyelország ellen is.


Barátja az elítélt bosszúpornós

Marc Angel társelnöke az EP-LMBTQ csoportjának, amely a vezetésével többször is Magyarország megbüntetésére szólított fel a gyermekvédelmi törvény miatt. A baloldali politikus a Facebook-oldala alapján jó barátságot ápol a bosszúpornós Cyrus Engererrel, aki szintén tagja az LMBTQ-csoportnak, és javaslattevője volt a Magyarországot elítélő EP-határozattervezetnek még 2021 nyarán.

A máltai munkáspárt brüsszeli képviselőjét korábban két év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a bíróság, miután lejárató szándékkal pornográf felvételeket terjesztett a volt férfi partneréről, aki szakított vele.


Nyomást gyakoroltak a Bizottságra

Amikor a Bizottság eljárást indított a magyar gyermekvédelmi törvény miatt, valamint a lengyelek ellen szintén egy hasonló ügyben, Marc Angel úgy nyilatkozott, az LMBTI csoportjuk élen járt az ügyben, és nyomást gyakoroltak a Bizottságra, hogy járjon el ezekben az ügyekben.

Írásaiban is többször támadta a gyermekvédelmi törvényt és örömét fejezte ki, hogy az Európai Bizottság végül bejelentette a kötelezettségszegési eljárást Magyarország és Lengyelország ellen is ebben a kérdésben.

A Népszavának adott interjúban 2021 decemberében úgy fogalmazott:

„Igaz, a dolgok lassan mennek, de fenntartjuk a nyomást, egy hónappal ezelőtt a LIBE - a parlament állampolgári jogi bizottságának delegációja látogatott el Magyarországra, és az Európai Parlament egy héten belül elfogadja a jelentésüket. Mindemellett várhatóan hamarosan ismét összeülnek a tagállamok európai ügyekért felelős miniszterei, hogy megvitassák a magyar és lengyel jogállamiságot fenyegető veszélyeket a hetes cikkely szerinti eljárás keretében. A parlament nyomást helyez a Bizottságra, hogy cselekedjék ezekben kérdésekben."


Angel szerint nagyon korán el kell kezdeni az LMBTQ oktatását a gyerekeknek

Az EP elnökkel közösen adott nagy interjúban azt nyilatkozta, rendkívül fontos az LMBTQ-val kapcsolatos oktatás kérdése az iskolákban, valamennyi tagállamban, hogy átfogó képet kapjanak a transz- és gender identitásokról és az interszexualitásról. Szerinte mindezt valamennyi korosztály számára elérhetővé kell tenni, nagyon korán el kell kezdeni az LMBTQ-kérdések oktatását az iskolákban.

Egy Facebook-bejegyzésében a magyar gyermekvédelmi törvényt kritizálva azzal hencegett, hogy a luxemburgi RTL-nek készített videót a Pride felvonulásról, amit kifejezetten gyerekeknek szóló hírműsorban fognak levetíteni.

A luxemburgi politikus-aktivista nagy eredménynek tartja, hogy az EP LMBTQ-zónának nyilvánította az Európai Uniót, ami szerinte erős üzenet Lengyelországnak és Magyarországnak.

Angel ügyel arra, hogy külső megjelenésével is folyamatosan népszerűsítse a szivárványos ideológiát: transzvesztitákat és transzneműeket (vagyis azokat akik műtéteket végeztettek magukon) kiemelő LMBTQ zászlóját szinte mindenhová magával viszi, sőt abba szokott beöltözni, más LMBTQ kiegészítőkkel.

Fotók: Marc ANGEL/Facebook

Felfoghatatlan tragédia: Mentőt hívtak két tinihez, az egyikük a kórházban meghalt
A 15 éves lány életét már nem tudták megmenteni, egy 16 éves fiút pedig jelenleg is kórházban ápolnak.
Lövöldözés volt egy társasházban, a kiérkező rendőrökre is rálőttek
A férfi a gyanú szerint felfegyverkezve akart rátörni szomszédjára, majd a kiérkező rendőrökre is tüzet nyitott.
Pofonosztás volt az egri wellness szállodában, a nyakmasszírozóra túl nagy érdeklődés volt
A vendégek az egyik nyakmasszírozón vesztek össze, majd egymásnak estek.
Földrengés volt Iránban, többen meghaltak
Legalább hárman meghaltak és több mint 800-an megsérültek a hét végén az iráni Nyugat-Azerbajdzsán tartományban tört...
Kettős tragédia volt vasárnap éjszaka, mindkét férfi szörnyethalt
Egyikük még csak 29 éves volt.
A dollárbaloldal piszkos kampányára mehetett a külföldi pénz
Közel kétmilliárd forintot utaltak az Egyesült Államokból és Svájcból a baloldal piszkos kampányának egy részét évek...
Varga Viktor pikáns felvételt osztott meg véletlen barátnőjéről, már több százezren látták a videót
Varga Viktor és szerelme, Zsembera Liliána a hétfő reggeli Mokka vendégei voltak, ahol legújabb extrém kalandjukról ...
Tények teljes adás, 2023. január 29., vasárnap
AKCIÓ - Idős emberek vagyonára vadásztak egy illegális idősotthonban Kecskeméten, most számolták fel, egy család vez...
Szeszélyes hét elé nézünk
Időjárás-jelentés, 2023. január 29., vasárnap
Medve szelfizett a vadkamerával
A nyelvét nyújtogatja majd egyenesen szembenéz a vadkamerával egy medve Coloradóban, az Egyesült Államokban. A bohóc...
Családon belüli erőszak vádja miatt őrizetbe vették Macron miniszterének a fiát
Tengerbe zuhant egy görög vadászgép, keresik a pilótákat
Megkéseltek egy embert egy oroszlányi lépcsőházban
Berlusconi prostituáltakkal teli buszát várják az olasz focicsapat játékosai a Juventus legyőzése után
Kígyóként vonaglik a meztelen Palvin Barbara - videó