július
19.
Emília
EUR: 326.58
USD: 290.55
Kövessen minket!
Bejelentkezés

Címke: tragédia - 424 találat


MIND
CIKKEK
VIDEÓK

Szűrés


2019. július 18. 19:52
Kombájnnal ütközött és azonnal meghalt egy motoros Nágocs közelében. A 34 éves férfi tragédiája az egész falut megrázta, sokan szerették: társasági ember volt, a helyi baráti kör és a színjátszókör tagja. A kombájnt vezető fiatal férfi is sokkot kapott, mivel az ő barátja is hasonló balesetben halt meg nemrég.

2019. július 12. 19:05
Végignézte kisfia haláltusáját az az édesapa, akinek gyerekét megrázta az áram Nyíregyházán. A megtört férfi a...
Autómosóban élesztették újra
2019. július 11. 16:35
 Autómosás közben állt meg a szíve egy 68 éves férfinak Dömsödön, Pest megyében. A kézi önkiszolgáló autómosóban egy másik férfi is volt, ő vette észre a földön fekvő idős embert. Azonnal hívta egy mentős barátját, ketten élesztették újra az összeesett urat. A mentőhelikopter azonban -a két férfi szerint- a segélyhívástól számítva több, mint ötven perc múlva ért csak oda az autómosóhoz.
Az intézetből viszik a temetésre
2019. július 10. 16:23
 Az intézetből viszik majd temetésre azt a két fiút, akiknek a testvére, Zselyke nemrég halt meg a MoM bevásárlóközpont tetején egy tűzben. A két gyereket a tragédia után kiemelték a családból, így az édesanya egyedül maradt. Egy jogvédő szervezet kezdeményezte, hogy a gyerekek végső búcsút tudjanak venni a kishúguktól; a rendőrség a tűzeset ügyében eljárást indított, de gyanúsított még nincs.
Évszázad földrengése Kaliforniában
2019. július 6. 19:11
Újabb, az előzőnél is erősebb, 7.1 erősségű földrengés volt az Egyesült Államokbeli Kaliforniában. A földmozgást még Mexikóban is érezték. Az emberek pánikban menekültek, a rengésben házak dőltek össze, utak váltak életveszélyessé és több helyen eltörtek a gázvezetékek, ezért tüzek tombolnak városszerte. Volt, aki azt mondta, a föld úgy hullámzott, mint a víz. Két nappal korábban a függetlenség napjának ünneplését zavarta meg egy nagy erejű földrengés.
Vízbe fulladt gyerek miatt gyűjtenek
2019. július 5. 19:05
Példátlan összefogás! A nyékládházi Gólem-tóba fulladt egy apa és tízéves kislánya, belegurult az autójuk a vízbe, miközben ők benne aludtak. Kempingezni ment az amúgy négytagú család, a fiúgyerek és az anyuka a sátorban aludtak. Az elhunyt tízéves kislány iskolájában gyűjtést kezdeményeztek a tanárok, hogy segítsenek a nehéz körülmények között élő, egyedül maradt édesanyán és félárvává lett fián.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Szűrés:
IDŐVONAL

MŰSORÚJSÁG    
Most
Később

© 2019 TV2 Zrt.
A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


Powered by Neoport Core CMS engineFriss Népszerű Követett
Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
Hagyományos Hírtérkép Idővonal