július
18.
Frigyes
EUR: 325.41
USD: 289.38
Kövessen minket!
Bejelentkezés

Címke: kutya - 587 találat


MIND
CIKKEK
VIDEÓK

Szűrés


2019. július 12. 16:50
 Nem mindennapi beszéd hangzott el a Pécsi Tudományegyetem diplomaosztóján. Egy frissen végzett hallgatójuk, a látássérült Kopa Marcell, Max nevű kutyájának is megköszönte az egyetemi évek alatt kapott sok-sok segítséget. A fiú megható beszédét már több százan látták az interneten.

2019. június 29. 19:14
 Kerítésbe szorult egy kutya feje Miskolcon, amikor udvarolni ment a szomszédba. Csoki egész éjjel arra várt, hogy valaki észrevegye, és segítsen neki. Mire egy arra járó észrevette, már alig bírta magát tartani, fuldokolt, és egyszer el is ájult. Végül sikerült kiszabadítani, a mentéshez még fűrész is kellett.
Polgármester lőhette le a kutyát
2019. június 8. 19:20
Szégyellem magam, állítólag ezt mondta Szakony polgármestere, miután egy család megmutatta neki a nejlonzsákba dobott mudi kutyájuk tetemét. A kutyával a tízéves gazdája játszott, amikor előreszaladt, a polgármester ekkor lőtte le. Éppen vadászott egy barátjával, amikor megkérdezte őket, hogy látták-e a kutyát, azt mondták, nem és másfelé küldték az apát, aki a kutyát kereste. Ekkor kezdett gyanakodni, hogy a kutyát lelőtték.
Kutyájával égett össze a konyhában
2019. június 8. 19:11
Újra kellett éleszteni egy idős férfit, akinek a konyhája kigyulladt egy panelház harmadik emeletén Óbudán. A szomszédok szerint eleshetett az idős férfi, aki csak járókerettel tudott mozogni, az étel pedig meggyulladt a tűzhelyen. A tűzoltók találták meg, a konyhapult alá próbált bemászni a lángok elől. A füst elárasztotta a házat, egy lakó füstmérgezést kapott.
Elrabolhatták a vállalkozót
2019. május 21. 19:15
Saját háza elől hurcolhatták el kutyájával együtt azt a maglódi vállalkozót, aki luxusautók javításával foglalkozott. A Tények információi szerint Pintér Gyula mobiltelefonja utoljára Szlovákiából küldött adatokat, aztán a készüléket kikapcsolták. Kutyáját pedig Léva mellett találták meg. Az elhurcolt vállalkozót korábban már meglopták, akkor nyilatkozott is a Tényeknek.
Egy kutya miatt lövöldözött a férfi
2019. május 16. 20:22
Lövöldözésbe torkollt egy veszekedés Budapesten, a Magdolna utcában. Két nő egy kutya miatt kapott össze. Az egyik...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Szűrés:
IDŐVONAL

MŰSORÚJSÁG    
Most
Később

© 2019 TV2 Zrt.
A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


Powered by Neoport Core CMS engineFriss Népszerű Követett
Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
Hagyományos Hírtérkép Idővonal