július
19.
Emília
EUR: 326.58
USD: 290.55
Kövessen minket!
Bejelentkezés

Címke: kórház - 741 találat


MIND
CIKKEK
VIDEÓK

Szűrés


2019. július 17. 20:14
Szúnyogcsípés miatt került kórházba több gyerek is Győrújfalun. A testükön csecsemőtenyér nagyságú, szétterülő, csalánszerű kiütések jelentkeztek. Az orvos szerint hetekig is látszódhat a seb a gyerekek testén. Egy anyuka azt mondta a Kisalföldnek, szerinte a permetszer miatt került kórházba a gyereke, mivel úgy gondolja, a szúnyoggyérítés közben nem veszik figyelembe az erre vonatkozó előírásokat.

2019. július 3. 20:23
Medve támadt egy 15 éves fiúra a Hargitában, Kászonújfalunál. A fiú éppen hazafelé tartott, amikor összetalálkozott a medvével, ami rátámadt és megsebesítette a vállán és a derekán. A fiú el tudott menekülni, majd felhívta az édesanyját. Azonnal kórházba szállították, mint kiderült, óriási szerencséje volt.
Idén vehetünk házőrző robotkutyát
2019. június 11. 21:03
Ritmusra táncolni, labdázni élő kedvenceinkkel, sőt még autót húzni is tudnak azok a robotkutyák, amiket az év végén már bárki megvásárolhat. Egy amerikai cég fogja őket piacra dobni és már csak az utolsó simításokat végzik a gépeken. Egy szakember szerint egy ilyen kutya csökkentheti ugyan a magányosság érzését, de ellenérzéseket is kiválthat. Azonban vannak olyan kórházak, ahol már használják a robotizált állatokat, például beteg emberek gyógyítására.
Gázmérgezést kapott a tinédzser
2019. május 27. 20:09
Kórházba került egy tinédzser lány szén-monoxid mérgezés gyanújával vasárnap este. A tűzoltók mérőeszköze extrém magas gázkoncentrációt mutatott ki a lakásban. Úgy tudjuk, nem volt szén-monoxid érzékelő a lakásban. A szakemberek szerint mindenkinek érdemes beszerezni az egyébként nem túl drága szén-monoxid érzékelőt, mert életeket menthet.
Kórházat veszélyeztetett a malomtűz
2019. május 22. 19:16
Teljesen leégett, valósággal megsemmisült Békéscsaba egyik jelképe, az István malom. A lángok kedden 17 óra körül csaptak fel és másfél óra múlva már beomlott a tetőszerkezet, és mind a hat emelet födémje. Az épület több mint száz éves volt. A tulajdonosok a malom újjáépítésén gondolkodnak.
Folyosón élesztettek újra egy férfit
2019. május 9. 21:06
Egy budapesti irodaház folyosóján élesztettek újra egy 64 éves férfit. Egyik kollégája kért segítséget az...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Szűrés:
IDŐVONAL

MŰSORÚJSÁG    
Most
Később

© 2019 TV2 Zrt.
A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


Powered by Neoport Core CMS engineFriss Népszerű Követett
Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
Hagyományos Hírtérkép Idővonal