július
23.
Lenke
EUR: 324.95
USD: 289.69
Kövessen minket!
Bejelentkezés

Címke: gázolás - 599 találat


MIND
CIKKEK
VIDEÓK

Szűrés


2019. július 11. 19:23
 Kilenc év börtönbüntetésre ítélték azt a sofőrt, aki négy ember, köztük egy anya és lánya halálát okozta buliból hazafelé menet Alsóbereckinél. Most kimondták, hogy a férfi ittas és kábítószertől bódult állapotban karambolozott a vétlen autóval, amelyben négy nő utazott, közülük hárman meghaltak. A negyedik áldozat az ittas sofőr egyik utasa volt.

2019. június 29. 19:11
Centiken múlt egy gyalogos élete, akit kis híján elütöttek egy zebrán Győrben. Erről feltettek egy videót az internetre, amelyen jól látszik, hogy az autós egyáltalán nem lassít a zebra előtt, és éppenhogy ki tudja kerülni a férfit. Pedig a gyalogos egy teljesen jól látható helyen lépett le az úttestre. Hasonló videók egyre gyakrabban készülnek.
Mozgássérültet gázolt el a zebrán
2019. június 12. 19:23
Mozgássérült nőt gázolt el egy autós Szentesen, a nő szabályosan, a zebrán ment át épp elektromos kerekesszékével. És kvázi ugyanitt, alig 200 méterre ettől a balesettől egy elektromos biciklis nőt is elgázoltak ma annak ellenére, hogy ő is szabályosan, a gyalogátkelőn ment át.
Árokba hajtottak, elgázolták őket
2019. június 8. 19:18
Elgázoltak több embert, akik egy baleset után segítséget akartak kérni. Úgy tudjuk, a kocsiban ülők keresztelőről tartottak hazafelé éjszaka, valószínűleg gyorsan mentek, lerepültek az útról és az árokba zuhantak. Ezután kimásztak a roncsból és felmentek az útra, hogy megállítsanak valakit, ekkor gázolta el őket egy sofőr, aki nem látta őket a sötétben. Egy férfi meghalt, egy hétéves kisfiú életveszélyesen, az apja súlyosan megsérült, egy nőnek pedig leszakadt a keze.
Traktor gázolta halálra a biciklist
2019. június 1. 19:13
 Halálra gázolt egy traktor egy biciklist Ladánybenén. A 26 éves nő valószínűleg boltba ment, a traktor maga alá gyűrte, olyan súlyosan megsérült, hogy a mentők hiába próbálták újraéleszteni, gyakorlatilag azonnal meghalt. Egy nyugdíjas, aki a közelben lakik, kirohant a hatalmas csattanásra, sokkolta a látvány.
17 munkást ütöttek el az autópályán
2019. május 30. 20:22
Átlagosan minden héten elütnek egy autópálya-munkást! És átlagosan évente egy bele is hal a sérüléseibe. Az autósok nem veszik figyelembe az ideiglenes sebességkorlátozó táblákat, veszélyes előzésekbe mennek bele és elsodorják az úton dolgozó munkásokat.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Szűrés:
IDŐVONAL

MŰSORÚJSÁG    
Most
Később

© 2019 TV2 Zrt.
A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


Powered by Neoport Core CMS engineFriss Népszerű Követett
Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
Hagyományos Hírtérkép Idővonal