július
20.
Illés
EUR: 325.67
USD: 289.46
Kövessen minket!
Bejelentkezés

Címke: európa - 334 találat


MIND
CIKKEK
VIDEÓK

Szűrés


2019. július 19. 11:08
A migrációs problémát a gyökerénél kell kezelni, erről Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti képviselője beszélt a testület szerdai ülésén. A politikus szerint a segítséget kell odavinni, ahol a baj van, nem pedig a bajt hozni Európába. Kiemelte, hogy amióta szigorúbb a határvédelem, azóta kevesebben is fulladnak a tengerekbe.

2019. július 13. 19:13
 Folyókká változtak az utcák Németországban, mert az óriási jégeső után az elolvadt jég akkora erővel zúdult le, hogy autókat sodort magával. Olaszországban dió nagyságú jég esett, az emberek nem merték kiengedni gyerekeiket az utcára. Törökországban a vihar teherautókat borított fel az utakon és fákat döntött ki, Szlovéniában pedig az emberek bokáig jártak a vízben. Görögországban, ahol legalább hét halálos áldozata is volt az ítéletidőnek, még mindig takarítanak.
Drágul a hús a sertéspestis miatt
2019. július 5. 20:25
Drágul az élő sertés, ugyanis a kínai sertésállomány 25-30 százaléka odaveszett a sertéspestis miatt. Mivel Kína a sertésállomány felét adja, ezért nagy problémát jelent majd a piacon, hogy Európából szállíttatják be a hiányt. Ez pedig természetesen a húsok árán is jócskán látszani fog majd.
Egy magyar kutya Európa legszebbje
2019. július 1. 21:00
Egy magyar újfundlandi kutyát választottak Európa legszebbjének az Ausztriában megrendezett európai kutyakiállításon. Zack hatéves és Szlovéniában született, gazdája szerint alapos felkészítés eredménye, hogy most győzni tudott.
Rekord: pokoli hőség tombol Európában
2019. július 1. 20:12
Sorra dőlnek a melegrekordok Európában. A következő napokban még több erős hőhullámra lehet számítani. Több országban már napok óta 45 fok feletti hőmérsékletet mérnek. Az előrejelzések szerint a kánikula tovább fokozódik, a legnagyobb forróság Nyugat- és Közép-Európát sújtja majd.
Dalai Láma: Európa az európaiaké
2019. június 29. 17:09
Nem szabad korlátlanul mindenkit befogadni. Elfogadhatatlan, hogy Európa muszlim legyen vagy olyan, mint Afrika - így fogalmazott a Dalai Láma. Ezt a 888.hu írta meg. A Buddhista vallási vezető szerint kizárólag szigorú feltételekkel szabad beengedni Európába a bevándorlókat, és idővel vissza kell küldeni őket oda, ahonnan elindultak.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Szűrés:
IDŐVONAL

MŰSORÚJSÁG    
Most
Később

© 2019 TV2 Zrt.
A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


Powered by Neoport Core CMS engineFriss Népszerű Követett
Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
Hagyományos Hírtérkép Idővonal