Szégyentabló: Az Origo bemutatta a milliókat kereső baloldalt - a pedagógusok béremelése ellen harcolnak Brüsszelben

A közpénzből súlyos milliókat kereső baloldali EP-képviselők mindent megtesznek, hogy Magyarország ne juthasson hozzá a nekünk jogosan járó uniós pénzekhez. Teszik ezt azért is, hogy a tanárok ne kaphassák meg a nekik járó 800 ezer forintos fizetést. Mutatjuk, kik azok, akik a Magyarország elleni áskálódással tönkre akarják tenni a közoktatást. A Belügyminisztérium egyébként vasárnap pedagógusnapi köszöntőjében azt írta, hogy minden idők legnagyobb pedagógus-béremelését tervezik - írta meg az Origo.

A baloldal EP-képviselői évek óta semmilyen érdemi, az országot és az ország ügyét akármilyen értelemben is előmozdító politikai tevékenységet nem végeznek. Az utóbbi időben kifejezetten arra utaznak, hogy Magyarország ne kapja meg azokat az uniós pénzeket, amelyek feltétlenül szükségesek lennének a tanárok béremeléséhez.

Ezek a baloldali EP-képviselők havi 5-6 millió forintnak megfelelő eurót keresnek és minden erejükkel azért küzdenek, hogy a pedagógusok bére ne érhesse el a nekik járó havi 800 ezer forintot, ne történhessen meg a szükséges béremelés. Eközben ugyanezek a politikusok erőszakos tüntetéseket szerveznek, gyerekek és fiatalkorúak bevonásával, újabb és újabb politikai színészek porondra állításával.

Gyurcsányné és a DK-sok

Gyurcsány Ferenc felesége egyenesen kijelentette, hogy a baloldal szemérmetlenül politikai tőkét kovácsol abból, hogy Magyarországtól jogtalanul visszatartják az EU-s pénzeket.

Ha valamit az Orbán-kormány rosszul csinál, akkor nekünk az a dolgunk, hogy elmondjuk, hogyan csinálnánk mi jól. Ha ez politikai tőke, akkor igen, azt kovácsolunk. Azt mutatjuk meg, hogy van alternatíva

— állította Gyurcsányné.

Fotó: Origo/Ladóczki Balázs

Gyurcsányné szerint a visszatartott EU-s pénzek már Magyarországon lennének, ha a férje által a háttérből irányított dollárbaloldal lenne kormányon.

Fotó: Molnár Csaba Facebook-oldala

Molnár Csaba a Gyurcsány-párt egy másik, milliókat kereső EP-képviselője nem átallott olyan kijelentést tenni, miszerint neki „hazafias kötelessége" megakadályozni az uniós pénzek Magyarországnak való kifizetését. Molnár is fontos színésze annak a gyurcsányista politikai színjátéknak, amelynek lényege, hogy minél hangosabban állítsák, hogy a pedagógusok bérrendezésére szüksége van, ezzel párhuzamosan azonban mindent megtegyenek annak érdekében, hogy ez a bérrendezés ne történhessen meg.

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Ara-Kovács Attila, aki szintén a Gyurcsány-párt által rá osztott EP-képviselő szerepében tetszeleg, egy év eleji nyilatkozatában úgy fogalmazott: lehetetlen, hogy pártja képviselői megszavazzák az országnak járó uniós támogatások folyósítását. Ugyanebben a beszélgetésben állatokhoz hasonlította a kormánypárti politikusokat:

Ez olyan, mint a budapesti állatkertben megkérni az oroszlánt, hogy ugyan már, répát egyen és ne nyulat, amit odaadnak neki vagy csirkét. Nem lehet egy alapvetően a demokráciát felfogni képtelen emberről és rendszerről azt gondolni, hogy ez megjavul, az bűnös naivitás, és nyilvánvalóan minket fegyverez le leginkább.

Fotó: Origo

A gyurcsányista Rónai Sándor EP-képviselő explicit módon követelte, hogy Magyarország kormánya ne férhessen hozzá uniós forrásokhoz, hanem azokat bizonyos „civil szervezeteknek" folyósítsák. Rónai annyira nem viseli szívén a hazája sorsát, hogy elfogadta a Sargentini-jelentés egy frissített verzióját, a Delbos-Corfield-jelentést is.

Donáth Anna és Cseh "Katka"

A folyamatosan gyalázkodó Donáth Anna szerint Magyarország pénzügyi irányítását egy az egyben Brüsszelnek kellene kézbe vennie. Magyarország nemzeti szuverenitása úgy tűnik, hogy a baloldali politikusnő szerint nemhogy megőrzendő érték, hanem egyenesen felszámolandó teher. Donáth ügyködése súlyos magánéleti botrányokkal van szegélyezve, családja régóta összefonódott a Rákosi-rendszer legnagyobb hatalmú politikusaival és a Gyurcsány-klánnal. Donáth László és Gyurcsány Ferenc közeli, bizalmi kapcsolatban állnak egymással. Donáth Anna baloldali politikusnőként pedig évek óta lobbizik azért, hogy Magyarország ne férhessen hozzá a nekünk jogosan járó forrásokhoz.

Fotó: Origo/Csudai Sándor

Miközben milliárdos értéket meghaladó vagyont foglalt le a közelmúltban a nyomozó hatóság a momentumos Cseh Katalinék botrányában meggyanúsított személy érdekeltségeinél, a baloldal európai parlamenti képviselőnője megfigyelőként tagja volt még az EP költségvetési ellenőrző bizottság delegációjának is, amely május 15–17. között Magyarországra látogatott, hogy az uniós támogatások felhasználását ellenőrizze.

 

Fotó: Cseh Katalin Facebook

Cseh idén márciusban egy Facebook-bejegyzésében büszkén számolt be arról, hogy az Európai Unió jogtalan pénzvisszatartási gyakorlatának kialakításában eminens szerepet játszott:

Többek között a mi munkánknak is köszönhető, hogy az új hétéves költségvetésben már 40 milliárd euróval nőtt a közvetlen források összege, vagyis ezen pénzek elosztásáról nem a kormányok döntenek

— írta a milliókat kereső, súlyos pénzügyi botrányba keveredett baloldali politikusnő.

Apáti Bence korábban tényfeltáró videóban mutatta be Donáth és Cseh EP-s tevékenységét:


Gyöngyösi Márton

A korábban zsidókat listázni akaró politikus, a mára baloldalivá vedlett Jobbik elnöke, Gyöngyösi Márton, akit az amerikai nagykövet Nagy Ervin, az RTL Klub baloldali aktivista sorozatszínészének társaságában látott vendégül nemrég a nagykövetség széderestjén, Soros György által gründolt alapítványoknak juttatná az EU-s pénzeket ahelyett, hogy abból a pedagógusok bérrendezésére fordítana.

Fotó: European Union 2022

Hiába tehát a belföldön nagy elánnal előadott pedagóguspárti színészkedés, ha a baloldal politikusain múlik, a tanárok sosem kaphatják meg a nekik járó 800 ezer forintos bért.

2023. június 06. 16:59
Finom és a fogyókúrába is tökéletesen beilleszthető, most lerántjuk a leplet egy sokoldalú zöldségről
Az utóbbi hónapokban felszedtél egy kis felesleget? Ne aggódj, ezt a növényt TÖKéletesen beillesztheted a diétádba i...
Ellepték a rendőrök a belvárost, kiderült, mi történt
Több mint 100 egyenruhás jelent meg az utcákon.
A szingli mérlegekre rámosolyoghat a szerencse – eláruljuk, mire számíthatnak a csillagjegyek
Sok meglepetést tartogat október első hete a csillagjegyek számára. Van, akinek a pénzügyeire kell odafigyelnie, más...
Feladjuk a leckét! Íme egy elsősöknek szánt matekfeladat, Ön meg tudja oldani?
Több ezer internetező próbálja megfejteni a rejtélyes házi feladatot, eddig nem túl sok sikerrel.
Kiderült, mi van Zimány Linda telefonján
Elébe ment a kíváncsiskodóknak.
Tények teljes adás, 2023. október 2., hétfő
SZÖRNYŰ- Sokkoló kegyetlenség: társai megkínoztak, füvet, homokot és kavicsot etettek egy 12 éves fiúval, a gyerek m...
Mennyire ismeri a magyar sztárok magánéletét? Tegye próbára tudását!
Töltse ki tesztünket!
Ők az idei Bachelor – A Nagy Ő szereplői!
Október 9-től újra megtelik érzelmekkel a képernyő: útjára indul a Bachelor – A Nagy Ő legújabb évada, amiben ezútta...
Hozzávágtak egy széket egy tanárhoz, vérlázító videó készült egy osztályban
A tinédzser előbb kiabált, majd elhajította a fém széket.
Tudom, hogy életben van!
23 évvel ezelőtt eltűnt, azóta is hazavárják szülei Till Tamást. A fiú 11 éves volt, amikor egy vadasparkba indult g...
Nem elég, hogy borzalmasan játszanak, most a Manchester United legjobbja is hónapokra kiesett
Túl merész volt egy OnlyFans modell, mindent megmutatott, ezért börtönbe került - fotó
Hihetetlen, hogy mennyiért árverezhetik el George Washington kézzel írott levelét
Itt van Csehország sokkoló háborús döntése
Rosszul használta a kuktát egy vegán nő, megmérgezte magát és a párját is

Halálos baleset történt a 4-es főúton Újfehértónál
Halálos baleset történt a 4-es főúton Újfehértónál
A baleset helyszínén teljes útlezárás van érvényben - írták a police.hu oldalon
Karambol a 4-es főúton Nyíregyházánál - Teljes útzár!
A 262-es és 263-as kilométer között teljes szélességében lezárták a főutat.
Karambol a 4-es főúton Nyíregyházánál - Teljes útzár!
A 262-es és 263-as kilométer között teljes szélességében lezárták a főutat.
Halálos baleset történt a 85-ösön, a szomszédos vármegyében
20:34 - A sofőr meghalt
Felborult egy autó a 84-esen főúton
A tetejére borult egy személyautó a 84-es főút 95-ös kilométerénél, Lövő térségében. A balesethez a sopronkövesdi hivatásos és a völcseji önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik rögzítették, majd áramtalanították a járművet. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom - közölte péntek este a katasztrófavédelem.
Felborult egy autó a 84-esen, Lövőnél
A tetejére borult egy személyautó a 84-es főút 95-ös kilométerénél, Lövő térségében. A balesethez a sopronkövesdi hivatásos és a völcseji önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik rögzítették, majd áramtalanították a járművet. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom - közölte péntek este a katasztrófavédelem.
Kamion és kisteherautó ütközött össze az 5-ösön, Lajosmizsénél
A 66-os és 65-ös kilométer között félpályán halad a forgalom.
Karambol a kórház közelében Nyíregyházán
Két személygépkocsi ütközött össze a Szent István utcán Nyíregyházán péntek délután. A vétlen autóból egy sérültet kórházba szállítottak. A baleset okát a rendőrség vizsgálja.
Baleset történt a 4-es főúton Kőlaposnál
Egy személy megsérült abban ráfutásos balesetben, ami pénteken délután történt a 4-es főúton Kőlapos közelében. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.
Kerékpározás közben telefonált egy nő Egerben, súlyos baleset lett a vége
Az ügyészség vádiratában pénzbüntetés kiszabására tett indítványt.
Baleset történt Zalaegerszegen
Baleset történt Zalaegerszegen a Hock János utca 92-nél péntek délután 4 óra tájt. A helyszíni szemle időtartama 1 órát vesz igénybe. Torlódás és lezárás nincs a helyszínen, de mindenki körültekintően vezessen. 

Csókolózós képpel tudatták: fiatal üzletemberbe szerelmes Gáspár Virág
Csókolózós képpel tudatták: fiatal üzletemberbe szerelmes Gáspár Virág
Szerelmükről adtak bizonyítékot.
Most jött: halálos horrorbaleset történt az M3-ason - helyszíni fotók
Halálos baleset történt kora este az M3 autópálya Budapest felé vezető oldalának 31-es kilométerszelvényében. A rendőrség beszámolója szerint egy 43 éves ukrán sofőr kocsijával hátulról nekiütközött az előtte forgalmi okból lassító 33 éves mogyoródi férfi által vezetett teherautónak, amiben egy 51 éves férfi is utazott.
Most jött: halálos horrorbaleset történt az M3-ason - helyszíni fotók
Halálos baleset történt kora este az M3 autópálya Budapest felé vezető oldalának 31-es kilométerszelvényében. A rendőrség beszámolója szerint egy 43 éves ukrán sofőr kocsijával hátulról nekiütközött az előtte forgalmi okból lassító 33 éves mogyoródi férfi által vezetett teherautónak, amiben egy 51 éves férfi is utazott.
Most derült ki: június óta rákkal küzd a képernyőről eltűnt műsorvezető
Nagyon népszerű arca volt a híradónak.
Baleset történt a 85-ös főúton: a sofőr a helyszínen életét vesztette
A helyszínen életét vesztette a sofőr.
Baleset a Paksi Atomerőműnél: többen is megsérültek!
A rendőrség adott tájékoztatást a történtekről.
Kiderült a titok az Aldi pénztárosairól - ez minden egyes vásárlót érint!
Ez segít alacsonyan tartani az árakat.
Krausz Gábor fotóját máris egy társkeresőn látták viszont
A sztárt egy társkeresőn találták meg.
"41 éves vagyok, és hozzámentem a legjobb barátom iskolás fiához – ő 16 éves"
Legjobb barátja fiához ment feleségül egy 41 éves nő és állítja, ez legális.
Még csak 15 éves, de meseszép: Jázmin lehet Palvin Barbi utódja
Kifutóról álmodik.