
Brutális felvételek kerültek elő az ausztrál terrortámadásról - videóval
A Románia középső keleti részében található Buzău megyei kutató- és növénynemesítő központban hozták létre a világ legcsípősebb paprikáját. A felvágásával felszabaduló gázok könnyezést és tüsszögést okoznak, a felvágott húsának vagy a magjának pedig már a puszta érintése is igen erős csípősségérzetet kelt – írta meg a Főtér.ro.
Az egyes paprikafajták csípősségét az úgynevezett Scoville-skála segítségével mérik, az eddigi rekorder 2013 óta a Carolina Reaper volt, ami mintegy 2,2 millió csípősségi egységgel rendelkezett, a buzăui azonban ezt is felülmúlta, és 2,4 millió SHU csípősséggel büszkélkedhet.
A paprika hamarosan megkaphatja a mezőgazdasági minisztérium engedélyét, melynek értelmében kereskedelmi forgalomba kerülhet.

A fotó illusztráció

Brutális felvételek kerültek elő az ausztrál terrortámadásról - videóval

Felgyújtották a feldíszített fenyőfát a városközpontban

Durva, zsidók elleni terrortámadás történt, sokakat agyonlőttek

Tavaly Németország még hevesen ellenezte az orosz vagyon elkobzását

Párizs retteg, lemondta a szilveszteri ünnepséget – intő jel Európa számára

A Guardian szerint Európa jövője a bevándorláson múlik, nem azon, hogy megállítsák

Merényletet terveztek egy adventi vásáron, elfogtak öt férfit

Oszló holttestekre bukkantak egy temetkezési vállalatnál, nem hűtötték őket

Brit védelmi miniszter: Európának fel kell készülnie a háborúra

Bevásárlóközpont pelenkázójában késeltek meg egy nőt

Megölte 4 éves kisfiát egy nő, mert még nem volt szobatiszta

Észtország is háborúra készül – 12 hónapra bővíti a sorkatonaság idejét