Horror pedofilügy: egy melegpár 17-szeres gyermekmolesztálásért áll bíróság elé Amerikában

Saját örökbefogadott gyermekeik 17 rendbeli, 32 hónapon át elkövetett szexuális kihasználása miatt áll bíróság előtt két amerikai férfi. Büntetésük akár kilencszeres életfogytiglan is lehet - írta a Mandiner.

2023. január 25. 10:35

Pedofília, pontosabban gyermekek 17 rendbeli, 32 hónapon át elkövetett szexuális kihasználása miatt áll bíróság előtt Atlantában egy melegpár, egy 33 éves és egy 35 éves férfi, amiért szodomizálták két, ma 9 és 11 éves örökbefogadott fiukat – írja a Townhall, ami négy részes sorozatban tette közzé oknyomozása eredményeit.

"A pár büntetése akár kilencszeres életfogytiglan is lehet."

Mivel gyanúsítják őket?

A lista: vérfertőzés, többszörös szodómia, többszörös gyermekmolesztálás, gyermekek szexuális kizsákmányolása és prostituálása. A pedofil melegpárt 2022. július 27-án tartóztatták le. Az őrizetben lévő melegpár jelenleg a tárgyalásra vár, az óvadék 25 ezer dollár fejenként.

Érdekesség, hogy egyiküket korábban már megvádolták azzal, hogy 2011-ben egy 14 éves fiúval erőszakoskodott, de az ügyet ejtették. A Townhall.com által megszerzett vádirat szerint a melegpár a fiúkat orális szexre kényszerítette, továbbá arra is, hogy rajtuk végezzenek orális szexet, valamint análisan megerőszakolták őket. Az aktusokat bizonyos esetekben fel is vették videóra.

Örökbe fogadott gyermekeiket áruba is bocsátották egy Atlanta-környéki meleg pedofil kör számára, amely tagjainak el is küldték a felvételeket, fotókat, főleg Snapchaten. Volt olyan résztvevő meleg férfi, akivel a Grindr meleg társkeresőn ismerkedtek meg. A bizonyítékok közt 149 kép található.

A párral kapcsolatban volt egy 27 éves férfi is, aki többek közt olyan üzeneteket kapott Snapchaten a melegpár egyik tagjától, hogy „ma éjjel megb*szom a fiamat”, egyben jelezte, hogy legyen készenlétben, mert képeket fog küldeni. Az érintett férfi azt vallotta, hogy többször meghívták, de ő elutasította, hogy fizikai kontaktusba kerüljön a gyermekekkel.

A melegpár érintett tagja azt vallotta a rendőrségen, hogy tucatnyinál kevesebb embernek küldött pedofil felvételeket. 

Fotó: Facebook/Townhall.com

A két férfi jelenleg előzetesben várja az ítéletet

A melegpár hatalmas házát lefoglalta a rendőrség. Az ingatlanban három autónak való garázs, négy hálószoba és öt fürdőszoba van, több szoba ablaktalan, az épület tele van kamerákkal, és minden beborít az LMBTQ-tematika. Az egyik párnán a „Love Above All” (A szerelem mindenek felett) szlogen szerepel, a konyhában van egy neon „Love is Love” felirat. A párnak úgyszintén van egy egzotikus állatokból álló gyűjteménye, köztük egy védett teknős, amit a georgiai törvények szerint tilos lenne tartaniuk. Az ajtó előtti lábtörlőn az a felirat olvasható, hogy „gayest place in town”, azaz „a legmelegebb hely a városban”.

Az egyik vádlott a közösségi médiában folyamatosan a baloldali ügyek támogatójaként tűnt fel, többek között nagy BLM-támogató is. A pár az atlantai Pride-on is felvonult, és gyűlöletellenes kampányban is részt vett, profi fotók készültek róluk „NOH8” („No Hate”) felirattal. Ez a kampány a 2008-as kaliforniai Proposition 8 nevű alkotmánymódosítás ellen indult, ami betiltotta a melegházasságot, innen a betűösszetétel. A kampányt rengeteg politikus és híresség támogatta.

"A gyakran utazó „szivárványcsalád” Washingtonban fotózkodott a Human Rights Campaign baloldali emberijogi szervezet székháza előtt is."

A melegpár 2013-ban találkozott és 2017-ben kelt egybe. 2018-ban fogadták örökbe a később szexuálisan kihasznált két fiút a ma már nem működő All God's Children ügynökségen keresztül. Ez az ügynökség olyan gyermekekkel foglalkozott, akik valami miatt speciális igényűek, például értelmi vagy fizikai korlátaik vannak, esetleg problémás családból érkeztek.

"A pár által örökbefogadott két fiú biológiai szülei a pár rokonainak ismeretei szerint heroinfüggőek voltak."

Az ügynökségnél egy 8-12 hetes tanfolyam után adták oda az örökbefogadóknak a gyermekeket, ha mindent rendben találtak. Pár nappal letartóztatásuk után, 2022 augusztus elsejével azonban megszűnt a pár felügyeleti joga. A pár üzeneteiből az derül ki, hogy ezt igen rosszul viselték, és azzal gyanúsították az állami nevelőintézeteket, hogy ott sok az erőszak. Egyikük olyasmiket posztolt Facebookon, hogy meg kell reformálni az örökbefogadói rendszert. 2018 novemberében azt hangsúlyozta: "minden gyermeknek jár egy szerető és biztonságos otthon”.

A két férfi külön börtönben várja a tárgyalást. Következő jelenésük a bíróságon február elsején lesz.

Közúti igazoltatás közben sérült meg egy rendőr, videón, ahogy egy ámokfutó majdnem átmegy rajta
A járőrt láb-, váll- és hátsérülésekkel szállították kórházba.
Gyilkosnak adta ki óbudai lakását egy férfi, vérfürdővel végződött az elszámolás
A hidegvérű óbudai gyilkossal szemben most zárult le a nyomozás.
A francia labdarúgókupa mostantól hosszú éveken át a Spílereken
Újabb prémium labdarúgó eseménysorozat magyarországi közvetítési jogait szerezte meg a TV2 Csoport sportcsatornája. ...
Rekordévet zárt a Ferrari, 2022 a cég éve volt
Minden üzemgazdasági mutatószámban rekorderedményt ért el tavaly a Ferrari a csütörtöki éves beszámolója alapján. A ...
Véres fagyit osztogattak egy brazil állatkertben, gyorsan elfogyott a bizarr desszert
Ezzel próbálják csillapítani a Rio de Janeiróban tomboló 50 Celsius-fokos hőséget.
Fejet hajtott előtte a világ
Ahogy a sportban, a körmöknél is létezik olimpiai bajnokság. Ez pedig azt jelenti, hogy a körömépítésnek is van aran...
Semmit sem tudnak eltitkolni előlük
A farkasligeti fodrászatban több a pletyka, mint a vendég. A családias, jó hangulatról pedig nem mások gondoskodnak,...
Feltámadt a tavaszi szél
Freddie Mercury, a Queen legendás frontembere akkor írta be magát örökre a magyarok szívébe, amikor elénekelte a Tav...
Hová tűntél, Vanda?
Nincs jogosítványa, ezért hóban-fagyban biciklivel járja a várost, rendszeresen jótékonykodik. Dombóvári Vanda kisfi...
Teljes sötétség
Sötétségben élnek az emberek, naponta mindössze 3-4 órás az áramszolgáltatás Kárpátalján. A boltosok aggregátorral v...
Hiába az elköltött százmilliók, képtelen nyerni a Chelsea
Hanga Ádámék őrült csatában nyertek rangadót a férfi kosárlabda Euroligában
Megint lebuktak a brüsszeli hazugságok: teljesen hatástalanok a szankciók
Belátni Köllő Babett miniszoknyája alá - kép
Csak melltartót vett fel nyitott kabátja alá Iszak Eszter - kép