Gyurcsányné és társai: így tagadta a dollárbaloldal, hogy Brüsszel kötelező kvótát akar

A csütörtöki brüsszeli döntés után a tagállamoknak be kell fogadniuk bizonyos számú menedékkérőt, vagy pedig büntetést kell fizetniük. Ennek összege minden migráns után 22 ezer euró (több mint nyolcmillió forint). A szabály értelmében az is elképzelhető, hogy Magyarországnak akár 250 milliárd forintos büntetést kell fizetnie, ha egyetlen illegális bevándorlót sem fogad be. Brüsszel visszaél a hatalmával. Át akarják telepíteni Magyarországra erővel a migránsokat - így reagált Orbán Viktor kormányfő a döntésre. Közben érdemes felidézni, hogy a baloldal korábban tagadta a kötelező betelepítési kvóta tervének még a létezését is – írta meg az Origo.

Mint arról korábban az Origo beszámolt, megszavazták Brüsszelben a kötelező migránskvótát.

Nyugat-Európából ezután migránsokat fognak áttelepíteni minden országba, így Magyarországra is.

A döntéshez ezúttal nem volt szükség minden tagállam szavazatára, így Magyarország nem vétózhatta meg. Azt az országot, amely nem fogad be migránsokat, megbüntetik. Éppen egy nappal ezelőtt volt brutális, gyalázatos migránstámadás Franciaországban, egy szír migráns egy parkban négy bölcsődést késelt meg.


2015-ben, a migránsválság kezdete után Brüsszel azt követelte, hogy minden EU-ország fogadjon be migránsokat, és kvótákat is be akartak vezetni ennek elősegítésére. Magyarország és Szlovákia a belügyminiszteri tanácsi döntés miatt azonban 2016 januárjában az európai bírósághoz fordult, Orbán Viktor pedig februárban bejelentette, hogy a kormány népszavazást kezdeményez az Európai Bizottság által javasolt betelepítési kvóta ellen.

A lépésre azért volt szükség, mert addig nem látott nyomást helyeztek Magyarországra, hogy minél több illegális bevándorlót fogadjon be. Természetesen az Európai Bizottság akkor azt állította, hogy erről szó sincsen, de 2016 szeptemberében világosan kiderült, hogy az Európai Bizottság dolgozik a betelepítési kvóta előkészítésén, amely nem tartalmazna semmilyen felső korlátot.

Az elsősorban Soros György bevándorlási tervéhez köthető betelepítést Magyarország megint határozottan elutasította. Öt évvel ezelőtt Brüsszel kötelezettségszegési eljárást is indított, mert Magyarország nem engedte be a migránsokat. Az uniós mandátumoknak akkor a sikeres népszavazás vetett véget.


A baloldali politikusok tagadták a kvóta létezését – sőt, még a bevándorlásét is

A lap korábban beszámolt arról, hogy rengeteg bevándorláspárti balliberális politikus egyáltalán nem tartotta nagy problémának a 2015-ös migránsáradatot. Botka László szegedi polgármester, aki akkor a baloldal miniszterelnök-jelöltje akart lenni, már a 2015-ös migránsválság csúcspontján egyértelműen arra az álláspontra helyezkedett, hogy mindez egyáltalán nem probléma.

A város lakosságát egyáltalán nem zavarták a menekültek, nem is találkoztak velük az utcákon, hiszen a migránsoknak nem célországuk Magyarország

– nyilatkozta a szocialista városvezető még 2015. június 18-án. Majd hozzátette, a drótkerítés fizikailag sem tartja vissza azt, aki át akar jönni a határon.

Az alábbi, 2015-ös híradós összeállításból is kiderül, hogy a baloldal tagadta a bevándorlás létezését!


„Nincs kötelező kvóta és nem is lesz" – hazudta a baloldal

Legény Zsolt, aki 2006–2010, valamint 2014–2018 között volt az MSZP országgyűlési képviselője, 2019-ben pedig a párt Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei listáján szerepelt, azt próbálta elhitetni az emberekkel, hogy nincsen semmiféle kötelező kvóta az unióban.

Napirenden sincs a kötelező betelepítési kvótára szóló javaslat, ami csak egy javaslat lett volna, nem egy határozott azonnali döntés lett volna, szóval nincs már ilyen javaslat sem

– minderről 2016. szeptember 21-én beszélt a kvótanépszavazás hajrájában az akkor még MSZP-s országgyűlési képviselő.

Az Origo szerint érdemes az alábbi videóban megnézni, milyen kioktató stílusban mondták baloldali politikusok, hogy nem lesz kötelező betelepítési kvóta.

Nincs és nem is lesz semmilyen betelepítési kvóta a menekültekkel kapcsolatban

- mondta Ujhelyi István szocialista EP-képviselő.

Szó nincs kötelező kényszerbetelepítésről (...) Ilyen terv, amit a magyar kormány mindannyiunk fejébe próbál besulykolni, ilyen nincs

- mondta az ATV műsorában Niedermüller Péter, korábbi EP-képviselő, most Gyurcsány-párti polgármester.

"Menekültkvóta nem lesz. A népszavazásnak sincsen semmilyen következménye, akár eredményes lesz, akár nem, semmit nem számít" - mondta a kvótanépszavazásról Molnár Gyula, az MSZP akkori elnöke. Pedig a kvótanépszavazás akadályozta meg akkor, hogy Brüsszel be tudja vezetni.

Kötelező kvóta nincs és nem is lesz

- mondta határozottan ugyanekkor Tóth Bertalan, akiből később szintén bukott MSZP-elnök lett.

 

Rémhírterjesztésnek nevezték a kvótát

Mirkóczki Ádám, Eger – akkor jobbikos – polgármestere korábban a migránspárti kijelentésekkel keltett feltűnést. Rémhírterjesztésnek nevezte a bevándorlási tervekről szóló nemzeti konzultációt, valamint nem szavazta meg a kötelező kvóta elleni alkotmánymódosítást.

Mirkóczki hivatalosan az Egységben A Városért Egyesület színeiben indult, ám a teljes baloldal (MSZP, DK, LMP, Momentum) felsorakozott mögötte, vagyis olyan pártok, amelyek nyíltan bevándorláspárti nézetet vallottak és vallanak a mai napig.

 

Gyurcsányné szerint a migráció olyan, mint az ufók

A bukott miniszterelnök felesége 2019-ben mondta azt, hogy a migrációtól egyáltalán nem kell tartani, mert az nem is létezik. A bevándorlás veszélyeiről korábban Gyurcsány Ferenc is sajátos stílusban beszélt. A DK elnöke a 2015-ös párizsi terrortámadás után mondta azt, hogy szerinte jobban kell félni a kutyapiszoktól, mint a terroristáktól.

Gyurcsányék még a migránsvízumról szóló határozatot is támogatták, amely már azelőtt beutazási engedélyt adott volna a bevándorlóknak, mielőtt kiderülne, hogy egyáltalán jogosultak-e menekültstátuszra.


Mi lesz Európa jövője?

Csak nézzünk rá a migránsokat korábban tárt karokkal váró Németországra, Franciaországra, Svédországra, a Benelux-államokra: nap mint nap újabb és újabb elképesztő történetet hallhatunk, olvashatunk a migráns hátterű terrormerényletekről, a nagyvárosok no-go zónáiról, ahová a rendőrség sem meri betenni a lábát. Jó példa erre a napokban történt megrázó eset, amikor négy bölcsődést késelt meg egy szír migráns egy francia játszótéren. A gyerekek súlyosan megsérültek, azóta az ő állapotuk stabilizálódott.

Ezeknek az embereknek lehetetlen az integrációja, az uniós vezetők a kötelező kvóta támogatásával egész Európa destabilizálását érnék el.


Jól látszik a gyűjtésünkből, hogy az ellenzék továbbra is tele van bevándorláspárti politikusokkal. Ha tehetnék, akkor azonnal megnyitnák a határokat, lebontanák a kerítést, és migránsokkal árasztanák el az országot - miközben a kvótáknak még a létezését is tagadták.

Címlapfotó: MTI

2023. június 10. 12:56
Öt férfi okozhatja a világ vesztét – állítja a neves matematikus
A szakember szerint az emberek fel sem fogják, milyen pusztítást tud okozni egy modern fegyver, például egy fúziós b...
Szijjártó Péter: A LEGO 54 milliárd forintos beruházással 300 új munkahelyet hoz létre Nyíregyházán
A LEGO mintegy 54 milliárd forintos beruházással 300 új munkahelyet hoz létre Nyíregyházán, illetve a napelemparkját...
Tankot videóztak éjjel Budapest utcáin, leállították a forgalmat
A katonák az érintett útszakaszt átmenetileg elzárták a forgalom elől.
Ítéletet hirdetett a bíróság Dárdai Pál verekedő kapusa ügyében
Több csontját is eltörte áldozatának.
Lekapcsolták az érdi „fogtündéreket”, elhúzták Kevin és József nótáját
A harmadik „varázslónak” még nem sikerült a nyomára akadni.
Átvertek minket!
Beszedik a pénzt, ráadásul milliókat családoktól, idősektől, fiatal pároktól, olyanoktól, akik reménykednek valamibe...
Ez a mi életünk!
Ritkán beszélnek a kapcsolatukról, most kamerák elé ült Völgyesi Gabi és a szerelme, Kovacsics Ádám. Őszintén meséln...
Én leszek a legszebb!
Így köszöntötték azt a nagyjából 60 lányt, akik hosszas válogatás után bejutottak a 2023-as Miss Universe Hungary el...
Óriási kiabálás a stúdióban
Egyre több izgalmat rejt a Power of Love a Super TV2-n és különösen azért, mert pontosan olyan hétköznapi beszélgeté...
Tények teljes adás, 2023. szeptember 28., csütörtök
MEGDÖBBENTŐ - Öt év börtönt kapott a késes gyilkos, a részeg férfi halálra szúrt egy francia turistát Budapesten, az...
Őrültség volt Cristiano Ronaldo leigazolása
Egyre nagyobb bajban Ukrajna, fogynak a katonák, a fegyverek, az oroszok pedig folyamatosan támadnak
Hidegfront rontja el a hétvége időjárását, mutatjuk, hol várható eső
Influencerek hirdetései jogi szempontból
Nézzük, mi lesz a HírTV péntek reggeli Napindítójában

Halálos baleset történt a 4-es főúton Újfehértónál
Halálos baleset történt a 4-es főúton Újfehértónál
A baleset helyszínén teljes útlezárás van érvényben - írták a police.hu oldalon
Karambol a 4-es főúton Nyíregyházánál - Teljes útzár!
A 262-es és 263-as kilométer között teljes szélességében lezárták a főutat.
Karambol a 4-es főúton Nyíregyházánál - Teljes útzár!
A 262-es és 263-as kilométer között teljes szélességében lezárták a főutat.
Halálos baleset történt a 85-ösön, a szomszédos vármegyében
20:34 - A sofőr meghalt
Felborult egy autó a 84-esen főúton
A tetejére borult egy személyautó a 84-es főút 95-ös kilométerénél, Lövő térségében. A balesethez a sopronkövesdi hivatásos és a völcseji önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik rögzítették, majd áramtalanították a járművet. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom - közölte péntek este a katasztrófavédelem.
Felborult egy autó a 84-esen, Lövőnél
A tetejére borult egy személyautó a 84-es főút 95-ös kilométerénél, Lövő térségében. A balesethez a sopronkövesdi hivatásos és a völcseji önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik rögzítették, majd áramtalanították a járművet. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom - közölte péntek este a katasztrófavédelem.
Kamion és kisteherautó ütközött össze az 5-ösön, Lajosmizsénél
A 66-os és 65-ös kilométer között félpályán halad a forgalom.
Karambol a kórház közelében Nyíregyházán
Két személygépkocsi ütközött össze a Szent István utcán Nyíregyházán péntek délután. A vétlen autóból egy sérültet kórházba szállítottak. A baleset okát a rendőrség vizsgálja.
Baleset történt a 4-es főúton Kőlaposnál
Egy személy megsérült abban ráfutásos balesetben, ami pénteken délután történt a 4-es főúton Kőlapos közelében. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.
Kerékpározás közben telefonált egy nő Egerben, súlyos baleset lett a vége
Az ügyészség vádiratában pénzbüntetés kiszabására tett indítványt.
Baleset történt Zalaegerszegen
Baleset történt Zalaegerszegen a Hock János utca 92-nél péntek délután 4 óra tájt. A helyszíni szemle időtartama 1 órát vesz igénybe. Torlódás és lezárás nincs a helyszínen, de mindenki körültekintően vezessen. 

Csókolózós képpel tudatták: fiatal üzletemberbe szerelmes Gáspár Virág
Csókolózós képpel tudatták: fiatal üzletemberbe szerelmes Gáspár Virág
Szerelmükről adtak bizonyítékot.
Most jött: halálos horrorbaleset történt az M3-ason - helyszíni fotók
Halálos baleset történt kora este az M3 autópálya Budapest felé vezető oldalának 31-es kilométerszelvényében. A rendőrség beszámolója szerint egy 43 éves ukrán sofőr kocsijával hátulról nekiütközött az előtte forgalmi okból lassító 33 éves mogyoródi férfi által vezetett teherautónak, amiben egy 51 éves férfi is utazott.
Most jött: halálos horrorbaleset történt az M3-ason - helyszíni fotók
Halálos baleset történt kora este az M3 autópálya Budapest felé vezető oldalának 31-es kilométerszelvényében. A rendőrség beszámolója szerint egy 43 éves ukrán sofőr kocsijával hátulról nekiütközött az előtte forgalmi okból lassító 33 éves mogyoródi férfi által vezetett teherautónak, amiben egy 51 éves férfi is utazott.
Most derült ki: június óta rákkal küzd a képernyőről eltűnt műsorvezető
Nagyon népszerű arca volt a híradónak.
Baleset történt a 85-ös főúton: a sofőr a helyszínen életét vesztette
A helyszínen életét vesztette a sofőr.
Baleset a Paksi Atomerőműnél: többen is megsérültek!
A rendőrség adott tájékoztatást a történtekről.
Kiderült a titok az Aldi pénztárosairól - ez minden egyes vásárlót érint!
Ez segít alacsonyan tartani az árakat.
Krausz Gábor fotóját máris egy társkeresőn látták viszont
A sztárt egy társkeresőn találták meg.
"41 éves vagyok, és hozzámentem a legjobb barátom iskolás fiához – ő 16 éves"
Legjobb barátja fiához ment feleségül egy 41 éves nő és állítja, ez legális.
Még csak 15 éves, de meseszép: Jázmin lehet Palvin Barbi utódja
Kifutóról álmodik.