
Három hónapos csecsemővel rekedt az erdőben egy négy fős társaság
Rengetegen szeretik a tésztás ételeket, azonban kevesen tudják, hogyan főzhetik tökéletesre ételüket.
Most néhány olasz élelmiszer-szakértő elárulta, hogy mik azok a hibák, amiket elkerülve fejedelmi ízekben lehet részünk – írta meg a Mirror csütörtökön.
A szakemberek szerint szinte minden háztartásban elkövetnek konyhai bakikat az emberek.
Ilyen például az, hogy a tésztát olajos vízben főzik meg, vagy az is, hogy lecsöpögtetés után átmossák folyóvízzel.

A fotó illusztráció: Shutterstock
Ezek a folyamatok azonban megakadályozzák, hogy az egyes szószok vagy fűszerek hozzátapadjanak a tészta felületéhez, ezáltal az ételnek kevésbé lesz intenzív íze.
Mivel a keményítőt lemossák a tésztáról, és az olaj is lepergeti a szószokat, így kisebb mértékben érnek össze az aromák.
Ám, ha megfogadják a szakértők tanácsait, igazi ízbombákban lehet részük.

Három hónapos csecsemővel rekedt az erdőben egy négy fős társaság

Hét tinédzsert lőttek le egy karácsonyfa ünnepségen

Kyiv Independent: az ukrán háborús maffia bent ült az ukrán korrupciósellenes hivatalban is

Több száz indulót legyőzve, bizarr versenyt nyert

Ukrajnában körözést adtak ki az energetikai szektort érintő korrupciós ügy két gyanúsítottja ellen

Videón a vadászgép földbe csapódása - újabb megrázó felvétel a tragédiáról

Gyászba borult a péntek esti mulatság Füleken

J.D. Vance: Trump célja, hogy Oroszország és Ukrajna kereskedjen és kulturális kapcsolatokat építsen, ne háborúzzon

Amerikai külügy: A tömeges migráció „létezési fenyegetést” jelent a nyugati civilizációra

Soros Ukrajnának üzent, a korrupcióról viszont hallgat

Zelenszkij: Ukrajna vagy kulcsfontosságú partnerét, vagy a méltóságát veszítheti el

Ukrán szabotőrök támadása Lengyelországban, robbanás a vasúti pályán