Eddig rosszul főzte a tésztát, itt a korszakalkotó megoldás

Csupán pár változtatás és tökéletes lesz az étel.

Rengetegen szeretik a tésztás ételeket, azonban kevesen tudják, hogyan főzhetik tökéletesre ételüket.

Most néhány olasz élelmiszer-szakértő elárulta, hogy mik azok a hibák, amiket elkerülve fejedelmi ízekben lehet részünk – írta meg a Mirror csütörtökön.

A szakemberek szerint szinte minden háztartásban elkövetnek konyhai bakikat az emberek.

Ilyen például az, hogy a tésztát olajos vízben főzik meg, vagy az is, hogy lecsöpögtetés után átmossák folyóvízzel.

A fotó illusztráció: Shutterstock

Ezek a folyamatok azonban megakadályozzák, hogy az egyes szószok vagy fűszerek hozzátapadjanak a tészta felületéhez, ezáltal az ételnek kevésbé lesz intenzív íze.

Mivel a keményítőt lemossák a tésztáról, és az olaj is lepergeti a szószokat, így kisebb mértékben érnek össze az aromák.

Ám, ha megfogadják a szakértők tanácsait, igazi ízbombákban lehet részük.

2023. október 19. 14:34
Két hongkongi repülőtéri biztonsági alkalmazott meghalt hétfőn kora reggel, miután egy Dubajból érkező teherszállító...
Azért kell az aláírásgyűjtés és azért kell a Nemzeti Konzultáció, hogy a magyar emberek Orbán Viktort a brüsszeli cs...
Megerőszakolták Michael Schumacher egyik ápolóját a legendás Forma-1-es pilóta otthonában. Az ügy most került bírósá...
10 állat vesztette életét, mire kifejlesztette a megfelelő adagot.
Az igazgató nem engedi, de miért? Túl sokat tud? A Viszkis döbbenetes vallomása a Tények Pluszban 18.45-kor a TV2-n!
family
A balatonfüredi rendőrök csaptak le rá.
Volt, aki azt hitte, hogy terrortámadás történt. További részletek a Tényekben 18.00-kor a TV2-n!
A Fidesz európai parlamenti képviselője szerint az Európai Néppárt a közös agrárpolitika leépítésének motorja jelenl...