
Túladagolta a betegeket, hogy nyugalma legyen – életfogytiglant kapott a hospice-kórház ápolója
Rengetegen szeretik a tésztás ételeket, azonban kevesen tudják, hogyan főzhetik tökéletesre ételüket.
Most néhány olasz élelmiszer-szakértő elárulta, hogy mik azok a hibák, amiket elkerülve fejedelmi ízekben lehet részünk – írta meg a Mirror csütörtökön.
A szakemberek szerint szinte minden háztartásban elkövetnek konyhai bakikat az emberek.
Ilyen például az, hogy a tésztát olajos vízben főzik meg, vagy az is, hogy lecsöpögtetés után átmossák folyóvízzel.

A fotó illusztráció: Shutterstock
Ezek a folyamatok azonban megakadályozzák, hogy az egyes szószok vagy fűszerek hozzátapadjanak a tészta felületéhez, ezáltal az ételnek kevésbé lesz intenzív íze.
Mivel a keményítőt lemossák a tésztáról, és az olaj is lepergeti a szószokat, így kisebb mértékben érnek össze az aromák.
Ám, ha megfogadják a szakértők tanácsait, igazi ízbombákban lehet részük.

Túladagolta a betegeket, hogy nyugalma legyen – életfogytiglant kapott a hospice-kórház ápolója

Szexuális visszaélések miatt elítélték az SOS Gyermekfalvak egyik volt munkatársát

Belerúgott a bevásárlókocsijába, ezért halálra szúrta a 18 éves fiút

Emberek közé hajtott egy autós Franciaországban, többen megsérültek

Rengeteg halottra számítanak a németek, ez az indok a sorkatonaságra

Felgyújtották antifások az AfD-politikusának autóját

Belgium vétóját is kijátszaná Ukrajnáért a Bizottság

Élőben közvetítette a rajztanár, ahogy halálra szúrta rokonát

Agyonlőtte osztálytársát, mert meglökte, és nem kért bocsánatot

Épületnek csapódott egy repülő, videón a robbanás

Tengeralattjárón foglaltak le 1,7 tonna kokaint az Atlanti-óceánon

Vesszővel vert meg egy fogyatékos lányt egy ápolónő