július
23.
Lenke
EUR: 324.95
USD: 289.69
Kövessen minket!
Bejelentkezés

Címke: támadás - 697 találat


MIND
CIKKEK
VIDEÓK

Szűrés


2019. július 21. 19:21
Meghalt egy férfi, akit nem sokkal korábban gázspray-vel fújtak le rendőrök egy romániai folklór-fesztiválon. A férfi ugyanis molesztált egy 12 éves kislányt, és az apja szólt a csendőröknek, akik azonnal a földre teperték a férfit. Mivel ellenállt, az egyik csendőrnő a spray-vel közelről az arcába fújt. Ettől azonnal rosszul lett, majd kómába esett, később meghalt a kórházban. Kiderült, két nappal korábban infarktusa volt.

2019. július 17. 19:59
Jogosan használta fegyverét az a rendőr, aki Abdán lőtt le egy férfit, mert az megsebesítette társát. Ezt mondta a Tényeknek egy volt nyomozó. Az interneten többen támadták a rendőröket, volt, aki azt írta, idézem: "Milyen kondiban vannak ezek, hogy nem tudják leállítani? Lőni könnyebb volt!"
Megverte a főnökét egy asszony
2019. július 11. 16:35
 Megverte a közmunkások vezetőjét egy asszony a Somogy megyei Szabáson, mert állítása szerint jogtalanul írták ki szabadságra. Az őrjöngő nő a hivatalban a polgármestert is megfenyegette. A közfelügyelőre pedig ebédidőben, fényes nappal, az utcán támadt rá. Összevissza verte, sőt meg is rugdosta.
Fojtogatták, majd elnézést kértek
2019. július 11. 16:34
 Otthonában támadott meg két rabló egy 77 éves nőt. A 16 éves fiú és a 23 éves férfi a kerítésen keresztül ugrottak be a szentistváni portára, majd az idős asszonytól a pénzét követelték. A nő részletesen elmesélte a támadást. Azt mondja, befogták a száját és az orrát, még levegőt sem kapott, és csak akkor engedték el, amikor kiderült, hogy az egyik rablót ismeri.
Nem tud aludni a kutyatámadás után
2019. július 10. 16:23
 "Pokoli volt ez az elmúlt hetünk!" Ezt mondta az a férfi, akinek kislányára a múlt héten rátámadt a szomszédjuk rottweilere és szétmarcangolta az arcát. A gyerek néhány napja ébredt fel a kómából és már az intenzívről is kikerült, úgy tűnik, túl van az életveszélyen. Információink szerint az eset óta a kutya gazdái nem keresték fel a kislány családját, sőt, az állapotáról sem érdeklődtek.
Térkővel támadtak egymásra
2019. július 8. 19:30
Jobb ötlet híján fölszedték a térköveket, azokkal püfölték egymást a haragosok Hajdúhadházon, botok és ásók is előkerültek. A két társaság úgy összeverekedett, hogy három embert kórházba kellett vinni. A brutális bunyóvá fajult vita egy korábbi sérelem miatt pattant ki, és közben az is kiderült, hogy a két társaság tulajdonképpen egy család.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Szűrés:
IDŐVONAL

MŰSORÚJSÁG    
Most
Később

© 2019 TV2 Zrt.
A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


Powered by Neoport Core CMS engineFriss Népszerű Követett
Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
Hagyományos Hírtérkép Idővonal