július
21.
Dániel, Daniella
EUR: 325.67
USD: 289.46
Kövessen minket!
Bejelentkezés

Címke: ítélet - 420 találat


MIND
CIKKEK
VIDEÓK

Szűrés


2019. július 5. 20:05
Három év börtönt kapott a két éve részegen balesetet okozó fiatal rendőr. A vádlott és barátja együtt ittak Sárospatakon, majd autóba ültek. A kocsit az akkor 19 éves próbaidős rendőr vezette. Egy fának csapódtak és a balesetben meghalt a fiatal férfi barátja. Az autó egyébként a meghalt fiú édesapjáé volt, aki nem tudta, hogy a fiatalok elvitték a kocsiját, és hogy részegen a városban száguldoztak.

2019. július 2. 20:08
Négyezer embert is megölhetett volna az a pancsolt szesz, amit egy hajdú-bihari férfi kotyvasztott. A mérgező italtól végül ketten meghaltak, 19-en pedig kórházba kerültek, köztük két gyerek is. A pancsolt szeszt előállító férfit most jogerősen elítélték.
Meghalt a férfi a gyilkos drogtól
2019. június 21. 19:57
Egy férfi meghalt, hatan pedig súlyos állapotban kerültek kórházba drogoktól Debrecenben. Többen kómába is estek. Mindannyian ugyanabból a kábítószerből fogyasztottak. A gyilkos drogot terjesztő dílert elfogták, ő szintén használta a kábítószert. Tavaly novemberben hat és fél év börtönre ítélték, de akkor az ügyész súlyosabb, a drogkereskedő pedig enyhébb büntetésért fellebbezett.
Fémkábellel támadt a nőre a kamionos
2019. június 14. 20:12
Egy fémkábellel törte be egy anya autójának hátsó szélvédőjét egy szlovák kamionos, mert a nő rádudált a Bajcsy-Zsilinszky úton, Budapesten. Egy elakadt trolit akart az asszony kikerülni, de a kamionos ráhúzta a kormányt, ezen vitatkoztak össze. A kocsiban utaztak a nő hat hónapos és kétéves gyerekei is, amikor a férfi rájuk támadt. Gyorsított eljárásban ítélték el a teherautóst, aki azt állítja, nem látta, hogy két gyerek van a hátsó ülésen.
Anyja miatt halt meg a kisfiú
2019. június 6. 20:11
Elítélték azt az édesanyát, akinek a hibájából meghalt a 12 éves kisfia. A kisgyerek és nővére tavaly télen szenvedtek szén-monoxid mérgezést, amit a kisfiú nem élt túl. Most a bíróság is kimondta, hogy az anya felelőtlensége okozta a tragédiát, mert a kályha, amivel fűtöttek, életveszélyes volt, de ő csak sárral tapasztotta be a repedéseket.
Elítélték az ámokfutó tinit
2019. május 28. 20:21
Jogosítvány nélkül, édesanyja autójával száguldozott egy 16 éves fiú a fővárosban, majd egy airsoft fegyverrel is fenyegetőzött, amiért a rendőrök utána mentek. A hajszának akkor lett vége, amikor a fiú súlyos balesetet okozott. A bíróság most ítélte el.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Szűrés:
IDŐVONAL

MŰSORÚJSÁG    
Most
Később

© 2019 TV2 Zrt.
A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


Powered by Neoport Core CMS engineFriss Népszerű Követett
Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
Hagyományos Hírtérkép Idővonal