Véget ért a Párharc, Varga Viktor és Zsembera Liliána örülhetett a legvégén

Négy héten át tartó menetelés után péntek este végre kiderült, kik lettek a Párharc győztesei. A nyolc sztárpárral induló verseny fináléjában Varga Viktor és Zsembera Liliána, Chris Tanoh Csokival és Egedi Heddával küzdött meg az elképesztően izgalmas, hét párbajnemből álló döntőben, amelyben végül Viktorék diadalmaskodtak.

2022. november 12. 08:36

Az elmúlt hetekben nem csak a legextrémebb erőpróbákon kellett bizonyítaniuk a TV2-n futó reality, a Párharc mindenre elszánt játékosainak. A műsor sokuk számára egyfajta párkapcsolati teszt is volt, ahol olyan oldalát is megismerhették a másiknak, amivel eddig még sohasem találkoztak. A pároknak azonban adott esetben nem csak saját kedvesük okozott meglepetést. Az események előrehaladtával tökéletesen kirajzolódott, hogy az eleinte békés, összetartó társaság mire képes, ha az előrejutás a tét.

„Csodálatos élmény, hogy az élet velejét megkaptuk itt a Párharcban, nagyon hasznosnak találom. Imádom az adrenalint, és rengeteget kaptam belőle. A mi taktikánk az őszinteség volt, és be is igazolódott, hogy ennek a csodának, amiből ma már nagyon kevés van, és rendkívül kevés ember használja, van létjogosultsága. Úgy gondolom, nagyon jót tett a párkapcsolatunknak a műsor, ugyanis zanzásítva ért minket rengeteg élmény, megismertük egymás reakcióit extrém helyzetekben, rengeteget tanultunk. Azóta még jobban szeretjük és tiszteljük egymást. A játék során azt hiszem nagyon sokat segítettünk Csokiék kibontakozásában" – mondta Varga Viktor, aki párjával együtt, a megtisztelő cím mellett 10 millió forinttal lett gazdagabb.

Fotó: TV2

"A végső összecsapásban egy Dávid és Góliát harcot láthattunk, ahol végül fej-fej mellett haladva mégiscsak az önkontroll és a végtelen kitartás győzött a szétszórtság és a pánik helyett. A nyereményt természetesen elfelezzük, Lili azt csinál a saját részével amit csak szeretne, én házat építek belőle és elmegyünk egy újabb világot felfedezni, ahol megint tanulhatunk valami újat magunkról és az emberiségről” - folytatta az énekes.

„Nagyon különleges érzés volt egy ilyen műsorban szerepelni, hiszen sosem tudtuk előre, hogy mire számítsunk. Érzelmi hullámvasút volt számomra, de jó értelemben. Szerintem igenis számít hogyan játszunk, vagy taktikázunk, hiszen az is a játék része, hogy ki milyen szövetségeket köt. Viszont azt gondolom, mi elég őszintén játszottunk, így nem is feltétlenül nevezném taktikázásnak. Rengeteget tanultam saját magammal kapcsolatban is, például hogyan kezeljem a stresszes helyzeteket, hogyan legyek türelmesebb. A döntőben is rendkívüli fókuszra és kitartásra volt szükség, számomra az volt a legnehezebb, mikor több körön keresztül mindig csak egy ponton múlott a győzelem. Ettől nagyon elkezdtem befeszülni, sajnáltam is, hogy egy kicsit összekaptunk az egyik feladat közben és nem tudtuk kellő higgadtsággal kezelni. De mikor a végső feladatnál sikerült behúznunk az utolsó pontot, az csodálatos érzés volt” – tette hozzá Zsembera Liliána, aki szintén alig várja, hogy valamerre újra elutazzanak Viktorral, mert ezek azok az időszakok, amikor a munkából kiszakadva huzamosabb időt tölthetnek együtt.

Gyomorbaj? Sietve hágta át a létező összes szabályt a 10-es út fenegyereke
A sofőr ámokfutását egy fedélzeti kamera rögzítette.
Meghan Markle-nek megtiltották, hogy szakemberhez forduljon
Korábban sokkolta a közvéleményt, mikor öngyilkos gondolatairól beszélt, most elmondta, miért tette. 
Különös fotók készültek a Mecsekben, több méteresre nőttek az óriási árnyak
A látvány leírhatatlan.
Börtönre ítélték Lagzi Lajcsit
Nem ússza meg a börtönt Galambos Lajos! Az ország trombitása hét éven át bizonygatta az igazát, de hiába. A zenész m...
Rekordot dönt Demjén Ferenc
Rekordot dönt a 75 éves rocklegenda! Demjén Ferenc az egyetlen olyan magyar előadó, aki huszonötödszörre tölti meg a...
Meghalt egy nő Varsányban, nem tudták megmenteni
A helyszínen életét vesztette egy nő, akit a Nógrád megyei Varsányban elütött egy autó - közölte a Nógrád megyei Ren...
Agrárminisztérium: sok lehetőséget kínál az új közös agrárpolitika
Sokféle lehetőséget és opciót kínál az új, 2023 és 2027 közötti uniós támogatási időszakban a közös agrárpolitika (K...
Brutális összeget nyert egy magyar az Eurojackpoton, két másik magyar is mázlista
Magyar telitalálat az Eurojackpoton, a nyeremény bruttó 30 milliárd forint
Tények este teljes adás, 2022. december 9., péntek
FRONTÁLIS - Szörnyethalt egy 32 éves férfi, miután összeütközött egy másik sofőrrel Újpesten, majd egy házfalnak is ...
Tények Plusz adás, 2022. december 9., péntek
ELTEMETTÉK JIMMY ÉDESANYJÁT - Anna nénitől a Cinkotai temetőben mintegy százan vettek végső búcsút. A szertartáson e...
A hollandok korán örültek, mert érkezett Martinez, de Messi az igazi hős - itt vannak a legjobb mémek!
Fanatikus rajongók, akik szeretnek jelmezt hordani
Márciusban jön PC-re a The Last Of Us Part 1
Nem tetszett neki, hogy vakítja a mögötte haladó fényszórója, aljas bosszúval tanította móresre
Kétszer is megb.sztalak titeket! - üvöltötte az argentinok kapusa a hollandoknak