Ufókat találtak és be is mutatták őket - Tényleg léteznek földönkívüliek!?

Ufó-lázban ég az egész világ, miután a mexikói parlamentben az egyik leghíresebb nemzetközi ufókutató a bizonyítékait ecsetelte, ami úgy kezdődött, hogy: „ezer éves ufókat találtunk!”...

Az igazság ideát van!

Ezt is állítja egy mexikóvárosi Jaime Maussan újságíró és ufókutató, aki eskü alatt vallotta, hogy ez a „két idegen”, valójában megkövült holttest „nem emberi”. A speciálisan tárolt leleteket, bemutatták a mexikóiváros kormánytisztviselőinek és az Egyesült Államok képviselőinek is.

A 70 éves újságíró szerint a két különleges formájú lény DNS-e, tehát az örökítőanyaguk közel egyharmada „ismeretlen”, továbbá a példányok nem a „földi evolúció” részei. A kongresszusi képviselőknek azt mondták, hogy 2017-ben Peruban, Cusco városában találták meg a maradványokat, amelyek a rádiókarbonos kormeghatározás szerint 700 és 1800 évesek.

Érthető okokból kijelentései nagy izgalmat okoztak az ufórajongók körében.

„Azt lehet tudni, hogy Mexikóban találták ezeket a leleteket, de hasonlóakat találtak Peruban is” – mondta a Tények Plusznak Kalmár János ufókutató, aki már régóta ismeri ezeket a leleteket és a történetüket, előadásokat is tart róluk érdeklődőknek.

„Ezek a lények nagyon különlegesek, olyanok mintha gipszből lennének, de valójában nem, röntgenfelvételek egyértelmű, hogy ő lény” – emelte ki.

A Mexikóban bemutatott két testről Jaime Maussan újságíró szerint már bizonyosan megállapították, hogy nem ember.

„Nem emberi DNS-ei vannak, tehát semmiképpen... a legkülönösebb dolog az, hogy a testük jórésze az műanyagból van. Tehát gyakorlatilag egy robotról beszélhetünk” – tette hozzá az ufókutató.

A röntgen felvételek szerint, amelyeket János mutatott a Tények Plusz kamerájának, a csípőcsontjuk fémből van, egyfajta kompozit lény. A lénynek ezen felül még van különleges pontja.

„Szintén látunk egy fém betétet felül, ez szintén olyan mintha megerősítenék a felső testrészt, ugyanakkor lent pedig tojásokat látunk. Tehát tulajdonképpen ők hüllők. Egyébként úgy, mint a rossweeli esetnél” – részletezte a szakértő.

Roswell az ufó történetek - vagy másoknak legendák - központi helyszíne az Egyesült Államok Új Mexikó nevű államában található. A roswelli incidensről azt tartják, hogy ott zuhant le egy ufó. Az ufókutatók szerint ezt a tényt azért titkolják, mert a fejlett technológiát, amelyhez az repülő tárgyaknak köszönhetően jutottak, még mindig kutatják.

Kalmár János szerint a bemutatott anyagok igazak, de megpróbálják elfedni. Az ufókutató meggyőződése szerint, a föld élő idegen lények együttműködnek a titkosszolgálatokkal, és egyszerű oka van, hogy ez miért nem derülhet ki.

„Olyan fejlett szuper technológiával rendelkező lények és hát logikus, hogy megpróbálja mindegyik hatalom megfejteni, rájönni ezekre. Aki azt a magas technikai szintet birtokolja, logikus, hogy az a világ ura. Azt gondolom, hogy ez az egész emberiségre tartozott történet mindegyikünknek jó” – folytatta.

Az amerikai űrhajósok közül, akik láttak ufót többen hazugságvizsgálaton is átestek és az eredmény szerint igazat mondtak.

Közben megszólalt a Penatgon is. Beismerték, hogy több száz ufót észleltek már a világon.

Miskolci László szintén ufókutató, de ő a kétkedőbb a Jaime Maussan által bemutatott két lény eredetét illetően. Maussan azt állította, hogy egy egyetemmel közösen megállapította a radiókarbonos vizsgálattal, hogy a lények DNS-e 30 százalékban eltér az emberétől. Szerinte ezzel van egy kis bibi.

„Kétkedni szabad, ugyanis ez egy nagyon érdekes információja ennek a hírnek, merthogy a radiókarbonos kormeghatározással, egy anyag korát tudják meghatározni, tehát egy kőét egy szikláét” – magyarázta.

Tehát kövületből nem lehet DNS-t kinyerni, mert azt csak szerves anyagból lehet.
László továbbá felhívja a figyelmet arra, hogy Maussan korábban már tévedett hasonló leletekkel kapcsolatban. Akkor rendellenességekkel született csecsemőket mutatott be. Ezért bár László szerint is léteznek ufók, de ennek a leletegyüttesnek a hitelében kétkedik, megvárja a vizsgálatok végét, mert nem szabad elkapkodott következtetésre jutni.


„Az ufójelenségek nagyrésze megmagyarázható és az a kis százalék, bár kicsinek tűnik az a 10-15 százalék megmagyarázhatatlan rész, az többezer esetet takar. Úgy gondolom, hogy ezeknek egy része, földönkívüli eredetű lehet, egy része persze lehet titkos katonai eszköz, vagy olyan földi, de természeti jelenség, amit a tudomány egyelőre nem ismer” – fejtette ki.

Ryan Graves, az Egyesült Államok haditengerészetének korábbi pilótája, aki az amerikai kongresszusban is meghallgattak ufóészleléssekkel kapcsolatban, akkor azt állította, hogy az azonosítatlan jelenségek számát és jellegét „aluljelentették”.

Mivel jelen volt a Jaime Maussan bemutatón a mexikói kongresszusban és ő is tanúskodott az ufójelenségeket illetően, Jaime Maussan által tálalt két lénytől elhatárolódik, mivel azt mondja, hogy az visszaveti a hiteles észlelések hitelét. A perui ügyészség pedig még 2017-ben egy vizsgálatban azt állapította meg, hogy a két lény: „nemrég gyártott babák voltak, amelyeket papír és szintetikus ragasztó keverékével vontak be a bőr jelenlétének szimulálására”.

Az esetről így egyelőre az mondható el, hogy az igazság sem nem odaát, sem nem ideát van.

2023. szeptember 15. 08:22
Újabb magyar siker: Krausz Ferenc kapja a fizikai Nobel-díjat
Krausz Ferenc Németországban élő magyar születésű fizikus, Pierre Agostini Egyesült Államokban tanító francia fiziku...
Mennyire ismeri a magyar hírességeket? Ezzel a játékkal kiderül
Tesztelje magát!
Diákjától esett teherbe a szexi tanár néni, gigantikus melleit naponta több ezren nézik - fotókkal
A fiatal anyuka közösségi oldalán mutogatja idomait.
Fűnyírás közben elütötte egy repülő, meghalt a háromgyermekes édesanya
A 27 éves nőt a gép egyik szárnya sodorta el landolás közben.
Napi tény: Egy felhő több száz autó súlyát teszi ki
Pehelykönnyűnek tűnnek, de fajtájuktól és méretüktől függően hatalmas súlyúak lehetnek. Már egy átlagos felhő is töb...
Kizuhant a halálkerékből
Vérfagyasztó balesetnek lehetett szemtanúja egy cirkuszi előadás közönsége Hódmezővásárhelyen. Kiesett a halálkerékb...
Szlovák robbanóanyagot használt
Még mindig folyik a nyomozás az esztergomi rendőrgyilkos robbantása ügyében. Kiderült, hogy a robbantó egy, a háza a...
Vállon lőtte saját unokáját a nagypapa az esküvőn, a kisfiú azóta is kórházban van
Az idős férfi eredetileg csak a levegőbe akart lőni, de célt tévesztett.
Folytatódik az adósságcsökkentő politika
A következő években is folytatja hiány- és adósságcsökkentő politikáját a kormány. Erről beszélt a pénzügyminiszter....
Árat emel, miközben jutalmakat osztogat
Több tízmillió forint prémiumot vehetnek fel a BKK és a BKV felsővezetői. Ezt Karácsony Gergely saját hatáskörében e...
Most tényleg kiderült, hogy mi a titka az extrém fogyásának
Megműtötték a Fradi kézilabdacsapatának magyar válogatott kapusát
Rubint Réka párkereső műsorban szerepel - videó
Tiszta erővel ütötte arcon a székbírót a megvadult teniszező - videó
Ez Magyarország szexfővárosa - a helyiek nagyon meglepődtek, mennyire perverz helyen élnek

Halálos baleset történt a 4-es főúton Újfehértónál
Halálos baleset történt a 4-es főúton Újfehértónál
A baleset helyszínén teljes útlezárás van érvényben - írták a police.hu oldalon
Karambol a 4-es főúton Nyíregyházánál - Teljes útzár!
A 262-es és 263-as kilométer között teljes szélességében lezárták a főutat.
Karambol a 4-es főúton Nyíregyházánál - Teljes útzár!
A 262-es és 263-as kilométer között teljes szélességében lezárták a főutat.
Halálos baleset történt a 85-ösön, a szomszédos vármegyében
20:34 - A sofőr meghalt
Felborult egy autó a 84-esen főúton
A tetejére borult egy személyautó a 84-es főút 95-ös kilométerénél, Lövő térségében. A balesethez a sopronkövesdi hivatásos és a völcseji önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik rögzítették, majd áramtalanították a járművet. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom - közölte péntek este a katasztrófavédelem.
Felborult egy autó a 84-esen, Lövőnél
A tetejére borult egy személyautó a 84-es főút 95-ös kilométerénél, Lövő térségében. A balesethez a sopronkövesdi hivatásos és a völcseji önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik rögzítették, majd áramtalanították a járművet. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom - közölte péntek este a katasztrófavédelem.
Kamion és kisteherautó ütközött össze az 5-ösön, Lajosmizsénél
A 66-os és 65-ös kilométer között félpályán halad a forgalom.
Karambol a kórház közelében Nyíregyházán
Két személygépkocsi ütközött össze a Szent István utcán Nyíregyházán péntek délután. A vétlen autóból egy sérültet kórházba szállítottak. A baleset okát a rendőrség vizsgálja.
Baleset történt a 4-es főúton Kőlaposnál
Egy személy megsérült abban ráfutásos balesetben, ami pénteken délután történt a 4-es főúton Kőlapos közelében. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.
Kerékpározás közben telefonált egy nő Egerben, súlyos baleset lett a vége
Az ügyészség vádiratában pénzbüntetés kiszabására tett indítványt.
Baleset történt Zalaegerszegen
Baleset történt Zalaegerszegen a Hock János utca 92-nél péntek délután 4 óra tájt. A helyszíni szemle időtartama 1 órát vesz igénybe. Torlódás és lezárás nincs a helyszínen, de mindenki körültekintően vezessen. 

Csókolózós képpel tudatták: fiatal üzletemberbe szerelmes Gáspár Virág
Csókolózós képpel tudatták: fiatal üzletemberbe szerelmes Gáspár Virág
Szerelmükről adtak bizonyítékot.
Most jött: halálos horrorbaleset történt az M3-ason - helyszíni fotók
Halálos baleset történt kora este az M3 autópálya Budapest felé vezető oldalának 31-es kilométerszelvényében. A rendőrség beszámolója szerint egy 43 éves ukrán sofőr kocsijával hátulról nekiütközött az előtte forgalmi okból lassító 33 éves mogyoródi férfi által vezetett teherautónak, amiben egy 51 éves férfi is utazott.
Most jött: halálos horrorbaleset történt az M3-ason - helyszíni fotók
Halálos baleset történt kora este az M3 autópálya Budapest felé vezető oldalának 31-es kilométerszelvényében. A rendőrség beszámolója szerint egy 43 éves ukrán sofőr kocsijával hátulról nekiütközött az előtte forgalmi okból lassító 33 éves mogyoródi férfi által vezetett teherautónak, amiben egy 51 éves férfi is utazott.
Most derült ki: június óta rákkal küzd a képernyőről eltűnt műsorvezető
Nagyon népszerű arca volt a híradónak.
Baleset történt a 85-ös főúton: a sofőr a helyszínen életét vesztette
A helyszínen életét vesztette a sofőr.
Baleset a Paksi Atomerőműnél: többen is megsérültek!
A rendőrség adott tájékoztatást a történtekről.
Kiderült a titok az Aldi pénztárosairól - ez minden egyes vásárlót érint!
Ez segít alacsonyan tartani az árakat.
Krausz Gábor fotóját máris egy társkeresőn látták viszont
A sztárt egy társkeresőn találták meg.
"41 éves vagyok, és hozzámentem a legjobb barátom iskolás fiához – ő 16 éves"
Legjobb barátja fiához ment feleségül egy 41 éves nő és állítja, ez legális.
Még csak 15 éves, de meseszép: Jázmin lehet Palvin Barbi utódja
Kifutóról álmodik.