TV appal fokozza a fogyasztói élményt a TV2 Play

A TV2 tavaly februárban indult online streaming platformja, a TV2 Play és annak Prémium felülete nagy sikernek örvend a nézők körében, ezért folyamatosan fejleszti a felhasználói élményt a médiaszolgáltató csoport. Ennek köszönhetően a szerződött szolgáltatókon keresztül hamarosan TV applikációval válik még könnyebben elérhetővé a TV2 Play tartalma. A platform funkciói, műsorai és mobilos applikációja is időről-időre megújulnak és hamarosan elérhetővé válik egy olyan havidíjas csomag is, amire előfizetve reklámmegszakítás nélkül érhető el minden tartalom a TV2 Play-en.

2022. szeptember 30. 11:29

A TV2 Play indulása óta több mint kilencszázezer felhasználóra tett szert, a médiaszolgáltató csoport pedig folyamatosan igyekszik fejleszteni a platform funkcióit és tartalmait. A felület ingyenesen használható verziója a tévétársaság saját produkcióinak jelentős részét tartalmazza, emellett pedig extra tartalmakkal és nemzetközi filmek széles választékával is kedveskedik a nézők számára. A főcsatorna mellett a tizennégy csatornás portfólió tartalmainak jelentős része elérhető ingyenesen a TV2 Play-en a lineáris tévé csatornákon való adást követően, regisztráció esetén pedig teljesen személyre szabható profil hozható létre és bizonyos szolgáltatókon keresztül már a TV2 Play Prémium is elérhető.

A TV2 Play Prémium kizárólag magyar előfizetéssel, televíziós szolgáltatón keresztül vehető igénybe, jelenleg az Antenna Hungáriánál (MindigTV Prémium családi csomag), a Yettelnél és nemrég óta a Magyar Telekomnál. A szolgáltatói hozzáféréssel minden funkció elérhetővé válik a TV2 Play Prémium kínálatában. A platformon előfizetésenként egyszerre két stream nézésére van lehetőség és a TV2 Play-en megszokott tartalmakon felül a Spíler Extra (Spíler1, Spíler2), a Moziverzum, a Mozi+ és a TV2 Kids kiegészítő tartalmai is elérhetők itt.


TV2 Play

A TV2 Play applikáció is időről időre megújul, így a már meglévő és az új nézők is egyre felhasználóbarátabb módon élvezhetik mobileszközeiken a TV2 Csoport tartalomkínálatát. A fejlesztések sorában újabb mérföldkőhöz érkezik a cégcsoport: a szerződött szolgáltatókon keresztül hamarosan a nagyképernyőn, TV applikációval is elérhető lesz a TV2 Play kínálata.

"Szeretnénk minél jobban kiszolgálni a felhasználói igényeket, melynek fontos eleme a TV2 Play TV készüléken való elérése, méghozzá oly módon, hogy a felületet mind technikai, mind dizájn oldalról teljes mértékben a nagyképernyőre optimalizáljuk" - nyilatkozta Malatinszky Péter, a TV2 Csoport digitális média igazgatója.

A már meglévő opciók mellé kialakítanak a közeljövőben egy havi előfizetéses rendszer alapján működő csomagajánlatot, amely reklámmegszakítás nélkül biztosít visszanézést a TV2 Play felületén. Ehhez nem szükséges majd szolgáltatói előfizetés, az online regisztráció során, bankkártyás fizetéssel közvetlenül igénybe vehető lesz.

A tévénézők a platformon visszanézhetik kedvenc műsoraikat vagy bepótolhatják kedvenc sorozataik kihagyott részeit. Az epizódokból és extra videókból saját listákat is létrehozhatnak, melyeken meghatározott ideig megőrizhetik később megnézni kívánt videóikat.

Gyomorbaj? Sietve hágta át a létező összes szabályt a 10-es út fenegyereke
A sofőr ámokfutását egy fedélzeti kamera rögzítette.
Meghan Markle-nek megtiltották, hogy szakemberhez forduljon
Korábban sokkolta a közvéleményt, mikor öngyilkos gondolatairól beszélt, most elmondta, miért tette. 
Különös fotók készültek a Mecsekben, több méteresre nőttek az óriási árnyak
A látvány leírhatatlan.
Börtönre ítélték Lagzi Lajcsit
Nem ússza meg a börtönt Galambos Lajos! Az ország trombitása hét éven át bizonygatta az igazát, de hiába. A zenész m...
Rekordot dönt Demjén Ferenc
Rekordot dönt a 75 éves rocklegenda! Demjén Ferenc az egyetlen olyan magyar előadó, aki huszonötödszörre tölti meg a...
Van, amiért mindenét feladná
Újfent óriási a tét esténként a TV2-n, hiszen a Szerencsekerék új évadában, ahogy az eddigiekben is, milliókat vihet...
„Majdnem belehaltam”
Jó ideje kerüli a nyilvánosságot. Azt mondja, azért, mert nem szeretne minden nap a címlapokon szerepelni. Ám velünk...
Egyre nagyobb a feszültség a Farmon
Egyre hangosabbak a veszekedések a Farm VIP harmadik évadában. A játék végének közeledtével egyre több a feszültség....
A Nagy Ő exkluzív
Először állt a nyilvánosság elé a Nagy Ő szerelmes párja. Amióta Árpa Attila hosszas keresgélés után végül Timit vál...
Pénzért, szexért gyógyított az ál-Jézus
Ál-Jézus csalta ágyba gyanútlan áldozatait Zala-megyében. Nem elég, hogy sokan a testükkel fizettek az idős sarlatán...
Torokszorító produkciókkal folytatódik a Csináljuk a fesztivált!
Díjat kapott Kudlik Júlia
Messit egy transzvesztita prostituáltból lett politikus ki akarja tiltani Mexikóból
Reszkessetek, betörők: Kevin csak karácsonykor gyűlölte a családját, az őt játszó Macauley Culkin azóta is
Egy magyar topmodelltől kapott segítséget a saját mellét nyalogató Madonna