
Gelencsér Tímea mindent bevallott: Ezért tér vissza Palik László mellé az Exatlonba
Magyarország bronzérmes lett a legrangosabb szakács világversenyen, a Bocuse D'Oron Lyonban. A magyar csapat már többször szerepelt a világdöntőn, de először került dobogóra. A versenyt Dánia nyerte, a második helyezést pedig Norvégia húzta be.
A hatalmas sikerről Harmat Csaba gasztronómiai szakértő, a Bocuse d’Or koordinátora beszélt szerdán a Mokkában.
Harmat Csaba azt mondta, mindig reménykedtek abban, hogy egyszer végre sikerül feljutniuk a pódiumra, amely idén végre összejött. A Dalnoki Bence séf, Nyikos Patrik commis és Széll Tamás coach alkotta trió bronzérmes lett, amely óriási eredmény.
A gasztronómiai szakértő elárulta, hogy több hónapos felkészülés előzte meg a versenyt, az extra kihívás, vagyis a gyerekmenü pedig alaposan megnehezítette a magyar csapat dolgát, de sikerrel állták a sarat.
Harmat Csaba hozzátette, hogy rengeteg szakács látogatott el a felkészülési főzésekre, akik biztosan inspirációt kaptak, hogy még jobbak legyenek.
"Jó irányba megy a magyar gasztronómia" - tette hozzá a szakértő.

Gelencsér Tímea mindent bevallott: Ezért tér vissza Palik László mellé az Exatlonba

Cuki betolakodó lepte meg egy kocsma vendégeit

Ezt már Nótár Mary sem hagyta szó nélkül: Sosem feledi a kemény időszakot

Így maradhat friss és illatos a fenyőfa hetekig az ünnepkor

Éjszakai forgolódás? - Meglepő napközbeni szokás állhat a háttérben

Gelencsér Tímea végre megtalálta, amit régóta keresett

Kiderült, miért nincs Freddie-ről tinédzserkori fotó

Újabb hírek és fotók érkeztek az Alföldön talált kistigrisről

Dér Heni őszintén vallott győzelme után - videóval

Leslie Mandoki: amikor a zene és az emberség találkozik

Fekete-fehér képpel tettek bejelentést a TV 2 sztárjai, megrendítő posztban búcsúznak

Eladó az elhunyt kétszeres Kossuth-díjas színésznő autója, ennyit kérnek érte