Tévés legendákkal és legendás tévéműsorokkal hív időutazásra a TV2

Szeptember 3-án elképesztő időutazás kezdődik a TV2 képernyőjén! Az idén 25. születésnapját ünneplő kereskedelmi televízió többrészes születésnapi showműsorral idézi fel az elmúlt negyedszázad emblematikus műsorait, nagyszabású show-it és népszerű képernyőseit.

2022. szeptember 02. 10:23

Az első adásban az indulást és az első öt évet vesézik ki a stúdióvendégek: a csatornánál a kezdetek óta dolgozó Pachmann Péter, a Napló alapító tagja, Sváby András, az ország egyik kedvenc meteorológusa, Németh Lajos, és a csatorna egykori szerkesztő-műsorvezetője, Csisztu Zsuzsa. A show férfi házigazdája Tilla, kinek társa a szeptember 3-i estén Jakupcsek Gabriella lesz. 

"Televíziós pályafutásom legizgalmasabb éveit töltöttem a TV2 kötelékében. Büszke vagyok rá, hogy a nagysikerű vetélkedők mellett a nevemhez fűződik az első női talkshow, a Jakupcsek show elindulása is, ami három évig folyamatosan képernyőn volt. A televíziózás akkor élte az aranykorát. Nem volt ritka, hogy egy-egy műsort több, mint két és fél millió néző követett figyelemmel, ma már ennek a töredéke is hatalmas sikernek számít. A szórakoztató műsorok mellett közéleti műsorokban is szükség volt a szakmai felkészültségemre. Örömmel tértem vissza egy visszatekintés erejéig, ráadásul Tillával korábban még sosem dolgoztam együtt" – nyilatkozta Jakupcsek Gabriella.


"Én az induláskor még nem voltam a TV2 csapatának tagja, 2001-ben érkeztem a csatornához. Első műsorom a Mixer című kulturális ajánló volt, aztán egész gyorsan olyan nagyszabású műsorokban találtam magam, mint az éppen 20 éve elindult Big Brother, vagy aztán később a Megasztár. A fősodor mellett már 20 éve az életem része a Pulitzer-emlékdíjas Propaganda, ami szintén végigkíséri a televíziós pályafutásomat" – idézte fel a TV2-es kezdeteket Till Attila.

 

A műsorban újra látható lesz az 1997. október 4-i indulás, és részleteket láthatnak olyan egykori nagysikerű műsorokból, mint a többmillió nézőt képernyők elé ültető Dáridó Lajcsival, a Szerencsekerék, a Multimilliomos, a Kifutó és a Leggyengébb láncszem, de felidézik a Forró nyomon, a Tények és a Napló indulását is, valamint a legnépszerűbb külföldi sorozatokat, köztük a Vad angyalt is. Egy-egy interjú erejéig visszatért a TV2 képernyőjére Gaál Noémi, Onyutha Judit, Gajdos Tamás, Kósa L. Adolf, és Pálffy István, akik szívesen nosztalgiáztak a TV2 és a kereskedelmi tévézés első öt évéről.

Szeptember 3-án este tehát minden adott lesz a TV2-őn egy hamisítatlan retro hangulathoz, ünnepeljük együtt az elmúlt 25 évet!

Újabb botrány Johnny Depp körül
Az ismert színészt most testőrei vádolták meg azzal, hogy illegális anyagok szállítására kötelezte őket.
Fapados szexjárat: A levegőben kívánta meg utastársát
A 35 éves férfi előbb alaposan megfogdosta, majd a mosdóba akarta rángatni a mellette ülő nőt.
Kiderült, miért léphetett vonat elé a kislány Gyürén, a nagyapa is tehetetlen volt
Iskolai zaklatások miatt próbálhatott végett vetni életének egy 11 éves kislány Gyürén - írja a Bors.
Hamarosan útjára indul az Ázsia Expressz új évada
Október 10-én harmadik évadával tér vissza a TV2 népszerű kalandreality-je az Ázsia Expressz.
Horror Tázláron: Elszabadult kutya harapta le egy biciklis kezét
A nőt súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.
Tények Plusz adás, 2022. szeptember 27., kedd
FELFOGHATATLAN - Elbújt a sínek melletti kukoricásban és a vonatot várta, majd a sínekre lépett. A 11 éves kislány s...
Még idén bemutatják a III. Károlyt ábrázoló bankjegyeket
Várhatóan két év múlva kerülnek forgalomba.
Tények teljes adás, 2022. szeptember 27., kedd
TÖMEGBALESET - A vétlen sofőr halt meg egy brutális balesetben Körösladánynál. Három kisteherautó ütközött, munkások...
Nem sikerült a terv, apja után önmagát is lelőtte a lány
Egy 12 éves texasi lány egy "gyilkossági összeesküvés" részeként hajtotta végre a merényletet.
Tények röviden, 2022. szeptember 27., kedd
Tények röviden adás