Sztárválások éve volt 2023, a megcsalás is ok volt - itt a lista videóval

Hivatalosan is vége Tóth Gabi és Krausz Gábor házasságának. Talán az év egyik legmegdöbbentőbb híre volt, amikor váratlanul bejelentették, hogy 6 év után válnak. De szinte minden hónapra jutott egy szakítás. Van, aki év végére már összeszedte magát, sokan viszont még mindig nem dolgozták fel a történteket.

Holtomiglan-holtodiglan. Két ember egy szent fogadalommal örökre összeköti az életét. Ekkor még szinte senki sem gondolja, hogy a sors hozhat olyan fordulatokat, amelyeket a férj és feleség már nem tudnak megoldani.

Olyan házasságok futottak zátonyra, amikről bárki azt gondolhatta, hogy egy valóra vált tündérmese. A szerelmekből gyerekek és csodás, meleg otthonok születtek. A sztárpárok boldogsága kívülről felhőtlennek tűnt, a színfalak mögött viszont idén gyűltek a sötét fellegek.

Az év első hideg zuhanya Tápai Szabina és Kucsera Gábor válása volt. Az okok között a megcsalás is szerepet játszott. Tápai Szabina idén februárban tálalt ki arról, hogy miért folytatják külön utakon Kucsera Gáborral. Azt évek óta lehetett róluk tudni, hogy házasságukban voltak hullámvölgyek, de erről soha nem nyilatkoztak egyértelműen. A kézilabdázó a Story-nak adott interjújakor felrobbantotta a bulvár bombát és az egész ország az egykori kajakozó ellen fordult. Sokak szerint a hűtlenség kölcsönös volt.

Tavasszal a hírek már arról szóltak, hogy Szabina válása után szinte azonnal szerelmes lett. A pletykák szerint a sportolónő azóta is boldog kapcsolatban él új párjával. Az idő pedig úgy tűnik, hogy a sebeket mindkettejükben begyógyította, hiszen a karácsonyt is együtt töltötték három gyerekükkel. Azt, hogy mostanra sikerült egy jó viszonyt kialakítaniuk, Kucsera Gábor is megerősítette korábban a Tények Plusznak.

De 2023-ban a tavasz sem telt őszinte és igencsak megrázó vallomások nélkül.

Judy először 2022 végén beszélt arról, hogy házassága válságba került. Akkor az énekesnővel együtt az egész ország abban reménykedett, hogy a problémák megoldódnak, ám ez nem így lett. 2023 elején, a Sztárban Sztár versenyzőjeként már nem titkolta, hogy férjével kudarcot vallottak.

Judy magánéletének alakulása egész évben lázban tartotta a sajtót. Az énekesnő viszont csak december közepén beszélt arról a közösségi média oldalán, hogy valójában hogyan érzi magát.


Nyárra úgy tűnt, hogy a kedélyek kezdenek lecsillapodni, aztán egy újabb énekesnő tett megrázó vallomást.

Kollányi Zsuzsi ünnepelt énekesnő korábban sosem beszélt a magánéletéről, júliusban viszont a Tények Plusszal kivételt tett. Tisztázta a nem működő házasságával kapcsolatban felröppent híreket. Sőt, mindezt akkor már új párja oldalán tette. Zsuzsi és volt férje ugyanis úgy döntöttek, hogy hat év és három közös gyermek után külön utakon folytatják. Kétségkívül ez volt az énekesnő legnehezebb időszaka.

A bulvárlapok a nyár további részében sem pihentek, szinte minden hétre jutott egy-egy botrány.

Kollányi Zsuzsiék után az is kiderült, hogy Király Viktor és Virág Anita sem tudták rendezni a kapcsolatukat, bármennyire is próbálkoztak vele. Az énekest nagyon megviselték a nyáron történtek, ahogy Radics Gigit is.

Az aranytorkú énekesnő augusztus elején adott ki egy közleményt, amiben bejelentette, hogy véget ért a kapcsolata kislánya édesapjával. Gigi nem sokkal ezután már a Dancing with The Stars versenyzői között tűnt fel. A műsor alatt pedig még egy táncot is annak szentelt, hogy elmesélje zátonyra futott kapcsolatának a történetét és azt, hogy mire vágyik a jövőben.

Gigi versenytársa, Krausz Gábor szintén augusztusban kezdett új életet.

Idén Krausz Gábor és Tóth Gabi válása kavarta a legnagyobb port a sajtóban. Hat év és egy közös gyermek születése után úgy döntöttek külön utakon folytatják életüket. Kikövették egymást közösségi oldalaikon és szét is költöztek. Mindez alig egy nap leforgása alatt.

A sztárpár válásuk valódi okáról máig hallgat. A pletykákból és a chef bejegyzéséből viszont hamar kiderült, hogy Tóth Gabi a nála fiatalabb táncos, Papp Máté Bence oldalán találta meg a boldogságot.

Az énekesnőt rengeteg támadás érte az elmúlt hónapokban azért, mert sokak szerint felrúgta a házasságát egy másik férfi miatt. Gabi novemberben viszont néhány részletet elárult azzal kapcsolatban, hogy miért intett búcsút Krausz Gábornak.

A sztárchef közben szeptember óta hétről hétre elkápráztatta a rajongókat Mikes Anna oldalán a táncparketten. Ketten együtt nem csak a döntőig meneteltek, hanem meg is nyerték a Dancing With The Stars-t.

Kettejük története máig foglalkoztatja az embereket, ugyanis sokak szerint a gyönyörű táncosnő és a sármos chef egymásba szerettek.

2023-ban a parkett mintha egy terápiás közösséggé formálódott volna a TV2 stúdiójában. Radics Gigi és Krausz Gábor mellett Sydeny van den Bosch is a parketten talált vissza önmagához egy nehéz időszak után.

Sydney nem akart fiatalon házasodni, az élet mégis mindent felülírt, amikor évekkel ezelőtt Egerszegi Tamás sportoló személyében megtalálta az igazit. 2018 nyarán mondták ki a boldogító igent, házasságuk öt évig tartott.

Mindeközben olyan kapcsolatok végére is pont került, amelyek már tavaly felbomlottak, a bíróság viszont még nem érvénytelenítette azokat.

Szeptemberben Demcsák Zsuzsa második válása is lezárult hivatalosan és nem sokkal később Dudás Miki és felesége is szétmentek. Rögtön azután, hogy első közös otthonukba költöztek két gyerekükkel.

Októberben pedig L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga hagyták el békében a tárgyalótermet egy hosszadalmas és korántsem zökkenőmentes válás után. A rapper és exe sokáig szinte semmiben sem tudtak megegyezni. A sajtó minden lépésüket figyelte, hiszen többször botrányosan viselkedtek egymással.

2023-ban minden hónapra jutott egy botrány. De ez nem csak hazánkban volt így. A válások Hollywood-ot sem kíméltek.

Idén olyan ikonikus filmcsillagok vettek búcsút társuktól, mint Hugh Jackman, vagy az örök bombázó Sofia Vergara. De Natalie Portman házassága is veszélybe került férje hűtlensége miatt.

A kudarcok tehát még azokat sem kerülik el, akiknek kívülről nézve csupa csillogás, gazdagság és hírnév az életük.

2023. december 31. 10:49
Egy fiatal lövöldözött Szolnokon, egy biciklis postást többször eltalált
Délutáni autókázásnak indult az egész.
Németh Lajos megerősítette a nyugtalanító pletykákat: A hír igaz
Élő adásban közölte a nézőkkel.
Tűz ütött ki egy németországi nyugdíjasotthonban, többen meghaltak
A tűzesetben egy tűzoltó és egy rendőr, valamint rengeteg idős sérült meg.
„Nem vagy olyan hülye, mint amennyire kinézel” - durván odaszúrtak az elismert magyar énekesnek a TV2 stúdiójában
Derült égből villámcsapásként érte.
Életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba egy csecsemőt, a szomszédok segítségét kérte a kegyetlen apuka
Görcsrohamot kapott, majd elájult.
Péppé vert egy autista diáklányt néhány fiatal, súlyos sérülésekkel került kórházba - Videó
Az áldozat meg is halhatott volna édesanyja szerint.
Durva támadás ért egy tucat turistát, egy folyóból vitték őket kórházba
A tűzoltók mentették ki őket.
Négy hónapja elásott holttestre bukkantak Zalaegerszegen
A rendőrség mindössze három óra alatt elfogta a két elkövetőt.
Vízihullát találtak Békéscsabán, eljárást indított a rendőrség
Az Élővíz-csatornában látták meg az élettelen nőt.
Tények délben teljes adás, 2024. március 5., kedd
TRAGÉDIA - Egy nő meghalt és hatan megsérültek egy brutális balesetben Debrecenben. Két autó ütközött, majd a járdár...
Két magyar is játszott a Borussia Dortmund ellen
Újabb megsemmisítő magyar győzelem az olimpiai selejtezőtornán
Székely Norbert: Olyan szurkolást kaptunk, amilyet én még sohasem éltem át
A magyar kosárcsoda hőse: Majdnem elsírtam magam, de inkább majd vasárnap - videó
Krausz Gábornak üzenhetett Tóth Gabi

Halálos baleset történt a 4-es főúton Újfehértónál
Halálos baleset történt a 4-es főúton Újfehértónál
A baleset helyszínén teljes útlezárás van érvényben - írták a police.hu oldalon
Karambol a 4-es főúton Nyíregyházánál - Teljes útzár!
A 262-es és 263-as kilométer között teljes szélességében lezárták a főutat.
Karambol a 4-es főúton Nyíregyházánál - Teljes útzár!
A 262-es és 263-as kilométer között teljes szélességében lezárták a főutat.
Halálos baleset történt a 85-ösön, a szomszédos vármegyében
20:34 - A sofőr meghalt
Felborult egy autó a 84-esen főúton
A tetejére borult egy személyautó a 84-es főút 95-ös kilométerénél, Lövő térségében. A balesethez a sopronkövesdi hivatásos és a völcseji önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik rögzítették, majd áramtalanították a járművet. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom - közölte péntek este a katasztrófavédelem.
Felborult egy autó a 84-esen, Lövőnél
A tetejére borult egy személyautó a 84-es főút 95-ös kilométerénél, Lövő térségében. A balesethez a sopronkövesdi hivatásos és a völcseji önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik rögzítették, majd áramtalanították a járművet. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom - közölte péntek este a katasztrófavédelem.
Kamion és kisteherautó ütközött össze az 5-ösön, Lajosmizsénél
A 66-os és 65-ös kilométer között félpályán halad a forgalom.
Karambol a kórház közelében Nyíregyházán
Két személygépkocsi ütközött össze a Szent István utcán Nyíregyházán péntek délután. A vétlen autóból egy sérültet kórházba szállítottak. A baleset okát a rendőrség vizsgálja.
Baleset történt a 4-es főúton Kőlaposnál
Egy személy megsérült abban ráfutásos balesetben, ami pénteken délután történt a 4-es főúton Kőlapos közelében. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.
Kerékpározás közben telefonált egy nő Egerben, súlyos baleset lett a vége
Az ügyészség vádiratában pénzbüntetés kiszabására tett indítványt.
Baleset történt Zalaegerszegen
Baleset történt Zalaegerszegen a Hock János utca 92-nél péntek délután 4 óra tájt. A helyszíni szemle időtartama 1 órát vesz igénybe. Torlódás és lezárás nincs a helyszínen, de mindenki körültekintően vezessen. 

Csókolózós képpel tudatták: fiatal üzletemberbe szerelmes Gáspár Virág
Csókolózós képpel tudatták: fiatal üzletemberbe szerelmes Gáspár Virág
Szerelmükről adtak bizonyítékot.
Most jött: halálos horrorbaleset történt az M3-ason - helyszíni fotók
Halálos baleset történt kora este az M3 autópálya Budapest felé vezető oldalának 31-es kilométerszelvényében. A rendőrség beszámolója szerint egy 43 éves ukrán sofőr kocsijával hátulról nekiütközött az előtte forgalmi okból lassító 33 éves mogyoródi férfi által vezetett teherautónak, amiben egy 51 éves férfi is utazott.
Most jött: halálos horrorbaleset történt az M3-ason - helyszíni fotók
Halálos baleset történt kora este az M3 autópálya Budapest felé vezető oldalának 31-es kilométerszelvényében. A rendőrség beszámolója szerint egy 43 éves ukrán sofőr kocsijával hátulról nekiütközött az előtte forgalmi okból lassító 33 éves mogyoródi férfi által vezetett teherautónak, amiben egy 51 éves férfi is utazott.
Most derült ki: június óta rákkal küzd a képernyőről eltűnt műsorvezető
Nagyon népszerű arca volt a híradónak.
Baleset történt a 85-ös főúton: a sofőr a helyszínen életét vesztette
A helyszínen életét vesztette a sofőr.
Baleset a Paksi Atomerőműnél: többen is megsérültek!
A rendőrség adott tájékoztatást a történtekről.
Kiderült a titok az Aldi pénztárosairól - ez minden egyes vásárlót érint!
Ez segít alacsonyan tartani az árakat.
Krausz Gábor fotóját máris egy társkeresőn látták viszont
A sztárt egy társkeresőn találták meg.
"41 éves vagyok, és hozzámentem a legjobb barátom iskolás fiához – ő 16 éves"
Legjobb barátja fiához ment feleségül egy 41 éves nő és állítja, ez legális.
Még csak 15 éves, de meseszép: Jázmin lehet Palvin Barbi utódja
Kifutóról álmodik.