Rubint Réka százakat mozgatott meg a megújulás jegyében

Nőnap alkalmából Rubint Réka több százaknak tartott edzést, ahol nem csak az egészséges életmód, hanem a megújult magyar márka, a Nutriversum jóvoltából a fenntarthatóság és a környezettudatosság is fontos szerepet kapott.

Rubint Réka hazánk egyik legismertebb fitnesz edzője köztudottan fontosnak tartja a mindennapi életben a rendszeres mozgást, sportolást. Szerinte az egészséges életmód sokkal több, mint csupán a mozgás. “A járvány óta egyre többen elkezdtek foglalkozni az egészségükkel és próbálnak egészségtudatosan élni, ezt látom a követőimen is. Azt is jó látni, hogy már nem csak trendszerűen törődünk az egészségünkkel, például már nem csak télen figyelünk oda a vitaminfogyasztásra, hanem egész évben. Mint tudjuk, az egészséges életmód egyik alappillére a mozgás mellett az egészséges táplálkozás” – mondta a Nutriversum nagykövete, Rubint Réka, aki hozzátette, ha igyekszünk egészséges életmódot folytatni, a táplálékkiegészítők használata sokszor könnyebbséget jelenthet, mert egyszerűbben hozzá tudunk jutni azokhoz a tápanyagokhoz, amikre a szervezetünknek szüksége van.


Az eseményen résztvevők megismerhették a megújult Nutriversum-ot, ami kinézetében, valamint összetételben és ízeiben is továbbfejlesztetett termékekkel rukkolt elő. A márka ezen felül igyekezett a fenntarthatóság jegyében is lépéseket tenni. “Kiemelt figyelmet fordítottunk a fogyasztói igényekre és a hazai trendekre is. Ezért a legmagasabb minőségű összetevőkből igyekeztünk a legfinomabb termékeket létrehozni, mert fogyasztóink számára elengedhetetlen a jó íz. A világban tapasztalható fenntarthatósági trendeknek is próbáltunk megfelelni, ezért megújult csomagolásainknál igyekeztünk a piacon elérhető legzöldebb megoldásokat választani. Például azzal, hogy vitaminjaink a megszokott vitaminos dobozokból átkerültek kicsi visszazárható és 100%-ban újrahasznosítható tasakokba, éves szinten körülbelül 2 tonnával kevesebb műanyaghulladéktól óvjuk meg a Földünket” - mondta Fetter Ármin a Nutriversum marketing vezetője.


Az utóbbi időszakban egyre többen kezdtek tudatosabb életet élni, több figyelmet fordítani nem csak magukra, hanem a környezetükre is, éppen ezért egy termék kiválasztásánál már a környezettudatosság is fontos szemponttá vált. Ezek mellett a megújult weboldalt is úgy alakították ki, hogy mindenki könnyen és gyorsan megtalálhassa a számára legmegfelelőbb segítséget az egészséges életmódhoz. Kiemelt szempont volt a könnyű mobilos használat a fejlesztés során, hiszen napjainkban egyre többen vásárolnak már telefonon, a Nutriversum esetében a mobilról érkező megrendelések száma 43 százalékkal emelkedett az előző évhez képest.

A 3 legtöbbet eladott termékkategóriájukat tekintve a fehérjék 43 százalékkal, a vitaminok 17 százalékkal, a kollagének pedig 13 százalékkal emelkedtek az előző évhez képest, és a náluk kapható vitamin fajták száma is közel megduplázódott ez idő alatt.

A márka folyamatos növekedését mi sem támaszthatná alá jobban, mint hogy független mérés alapján (Árukereső.hu) az ügyfélelégedettségük 99,6 százalék, valamint a Nutriversum lett 2022 leginnovatívabb táplálékkiegészítő márkája a Just Clear díjátadón.

2023. március 08. 11:16
Hátborzongató videón a gyilkosság, élő adásban ölte meg férjét a bosszúszomjas feleség
A felvétel még most is elérhető a közösségi oldalakon.
Cigit, mobilt, energiaitalt adott tizenéves fiúknak szexért két egri férfi, felvették az együttléteket
Gyermekprostitúció kihasználása és szexuális visszaélés elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást két egri férfi...
Lesújtó értéket kaptak, kórházba került Tóth Gabi kislánya
Az énekesnő érezte, hogy valami nincs rendben.
Vérfürdőt rendezett a volt férj, a gyerekeit is kivégezte, öt embert ölt meg
A férfi a szörnyűségek után öngyilkos lett.
Megkínoztak egy kutyát Szákszenden, szürreális halálról árulkodik a boncolás
Az idegenkezűséget mégis kizárták.
Megválik az örökségétől Vajna Tímea, új életet kezdhet
A pletykák szerint Andy Vajna özvegye fel akarja számolni az összes magyarországi üzleti kötődését. Az üzletasszony ...
Egy bicikliért ölt meg brutálisan egy férfit három gyerek
Megkötözték a kezét, földet tömtek a szájába és levetkőztették azt a 81 éves idős férfit, akinek a holttestét a mező...
Újabb iskolai lövöldözés, egykori diáklány rendezett halálos vérfürdőt
Az iskola korábbi diákja volt a Nashville-i iskolai lövöldöző, aki három diákot és az iskola három dolgozóját, köztü...
A bugyijába nyúlt és erőszakoskodott, ápoló zaklatta a beteg kislányt - videóval
Felkavaró!
Marco Rossi: Ez egy hosszú sorozatnak első lépése volt
Marco Rossi szövetségi kapitány nem álmodott ilyen jó Eb-selejtezős rajtról, mint amit a bolgárok 3-0-s legyőzésekor...
Gundel Takács Gábor új feladatot kapott
A vb-győztes focilegenda véletlenül az egész világnak megmutatta a meztelen barátnőjét - videó
Elképesztő helyre küld üzenetet Ferenc pápa
"A magyar csapat szinte lemészárolt minket" - így látták a bolgár lapok a magyarok elleni vereséget
Letartóztatták a georgiai férfit, aki megölte, majd elégette barátnőjét