Óriási változást jelez a bolygók állása, csak kapkodni fogjuk a fejünket

Csöppet sem unatkozunk ezen a héten. Annyi változást jeleznek a bolygók, hogy valójában csak kapkodjuk a fejünket. Szerencsére a hétvége igazán nyugodtnak és pihentetőnek ígérkezik – írja az Astronet.

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Rendkívül események zajlanak az égen, amelyek nem engedik, hogy unatkozz itt, a Földön. A hét elején az érzelmek dominálnak. Bármennyire akarsz, te sem tudod félresöpörni az érzelmeidet. A hét közepén lelkesítő lehetőségek jönnek a képbe, melyek hatására megváltozhat a korábbi elképzelésed. Szombaton a Nap átlép a Mérlegbe, ami felélénkíti a társasági életedet.


Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Örülhetsz, mert ezen a héten három nagyszerű fényszög jelez kedvező lehetőségeket. Csütörtök, szombat és a vasárnap lesznek a kedvenc napjaid. Ez azért is jó hír, mert konfliktussal indul a heted: kedden dupla bolygószembenállás lesz az égen, ami megduplázza a vita esélyét. Ezt lehet rendezni a kedvező konstellációknak köszönhetően, vagyis a hét mérlege mindenképpen kedvező lesz…


Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

A munkádra fókuszálj a hét elején! Most alapozod meg a jövődet és az anyagi biztonságodat. Ha fáradtnak érzed magad, akkor kávé helyett próbáld ki a zöldteát, és egyél nyers gyümölcsöket, zöldségeket, csírákat! Bolygód, a Merkúr már előre megy, ami előrelépést jelez, de még hajlamos lehetsz elveszni a részletekben. Hétvégén a Nap jegyváltása fellélegzést ígér…


Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Rosszul érint, ha általad sokra becsült emberek veszekednek. Ezen a héten több vita szem- és fültanúja lehetsz. Még jó, hogy a te kedves, szelíd jelenléted lengéscsillapítóként működik ilyen necces helyzetekben. De ne vegyél semmit a szívedre, máskülönben le fogsz robbanni. Szombaton a Mérlegbe lépő Nap az otthonod csinosítására és családi program szervezésre ösztönöz.


Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

A te tüzedet semmilyen víz nem olthatja ki, mert szilárdan hiszel önmagadban. Akkor is, ha kritizálnak, akkor is, ha elmegy a kedved és akkor is, ha csalódnod kell. Sajnos ezekre lesz példa ezen a héten. De semmiképp se veszítsd el a bizakodást abban, hogy a rossz csupán átmeneti! A hétvégéd utazásra, kirándulásra, kiruccanásra tökéletes. Semmiképp se maradj otthon!


Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

Ha a keddi Nap-Neptunusz szembenállás hatását átvészeled és nem sértődsz meg, nem fordítasz hátat senkinek, akkor kifejezetten jó heted lesz. Vértezd fel magad, és ne vedd személyesre a másik véleményét! Mindenkinek lehet véleménye, de nem biztos, hogy az rólad szól. Ezt vedd észre, és nem lesz baj. Hétvégén a Nap kilép a Szűzből. Ettől még lehet szép idő…

A fotó illusztráció: Shutterstock

 

Mérleg heti horoszkóp (09.23-10.22.)

Egész héten valami fokozódó izgatottságot érzel. Szeretnéd hajtani az időt, de nem biztos, hogy érted az okát. Valójában a szombati Nap jegyváltására vársz. Reggel 08:39-kor a Nap belép a Mérlegbe, ami számodra különösen fontos változást jelent. Jön a születésnapod, ami remek alkalom az ünneplésre és új tervek szövögetésére. Ettől a hétvégéd és a kedved ragyogónak ígérkezik…


Skorpió heti horoszkóp (10.23-11.22.)

Kedden a Skorpió Hold és a Bika Jupiter egymással szembekerül, ami téged igencsak felpaprikáz. Olyan emberrel lesz dolgod, aki nemcsak nehézkes, de még büszke is rá. Magadban morogsz, hogy ez milyen ostoba. Nehogy azt hidd, ez nem látszik az arcodon… A hét második fele sokkal biztatóbbnak tűnik, míg a hétvégéd egyenesen csodálatosnak. Főleg, ha kimész a természetbe.


Nyilas heti horoszkóp (11.23-12.21.)

Lesz itt minden: rivalizálás, érvelés, érzelmi manipulálás, lelkesedés, csalódás, csak nem ebben a sorrendben. Szóval unatkozásra nem sok esélyed lesz. Egyetlen dologra vigyázz: önmagadra! És arra, hogy mindig önmagad maradj. Annyi hatás ér, ami már igazi kihívás. Hétvégén hív az őszi természet. Ölelgess fákat, feküdj a fűbe, szagold az ősz illatát, töltődj fel!


Bak heti horoszkóp (12.22-01.20.)

Amilyen zűrösen indul a heted, a végére annyira kisimul minden. Számíts rá, kedden semmi sem a terveid szerint alakul, viszont csütörtökön, szombaton és vasárnap összesen négy szuper fényszög lesz, amelyek garantálják a happy endet. Tehát totál felesleges idegeskedned, kapkodnod vagy a hibásokat keresned. A hétvégéd a Bak Hold miatt békésnek és kiszámíthatónak ígérkezik.


Vízöntő heti horoszkóp (01.21-02.18.)

Semmiképp se vidd be a munkahelyedre a magánéletedet! A lehető legkevesebbet mesélj a családról és/vagy az otthoni konfliktusokról! Kedden olyan ronda bolygószembenállás lesz az égen, ami sajnos visszaélést jelez. Nem kéne támadási felületet adnod a kollégáidnak és a főnöködnek sem. Szombaton a Mérlegbe lépő Nap fellélegzést hoz neked szó szerint és átvitt értelemben is.


Halak heti horoszkóp (02.19-03.20.)

Mostanában a bolygók folyamatosan türelemre és bölcs hallgatásra „ítéltek”. Ha megfogadtad a tanácsukat, akkor kevesebb konfliktusod volt. Ennek emlékeztetője várható kedden egy Nap-Neptunusz szembenállás formájában. Legyél most is okosabb a másik félnél, és ne menj bele piti vitákba! A hétvége ígéretes lesz, ha szeretnél kertészkedni vagy haladni a rendrakással.

2023. szeptember 17. 12:29
Új képernyősökkel és hétvégi talk-show-val erősít a Spíler TV
A sport szerelmeseinek az utóbbi hetekben számos újdonságot tartogatott a Spíler TV. Nincs megállás, az őszi szezon ...
Súlyos problémára panaszkodnak az új iPhone-modelleknél, égető a baj
Szó szerint égető jelenségről van szó.
Rendőréletet követelt a tűzharc Koszovóban, a maszkos támadók mindenre lőttek
Nagy mennyiségű fegyvert találtak a koszovói rendőrök abban az észak-koszovói faluban, ahol vasárnap lövöldözés tört...
Dráma egy badacsonytomaji kempingben, ellepték a mentők a helyszínt
A hozzátartozók nagyon megijedtek.
Negyedmilliós fotó készült a 61-es főúton, a sofőr fizetett, mint a katonatiszt
A gyorshajtó a helyszínen rendezte a büntetést.
Legyőztem a rákot!
87 évesen is a színpad az élete, pedig kemény évek állnak mögötte. Megküzdött a gyilkos kórral, rettenetes időszakon...
Kemény felkészülés vár a Miss Universe Hungary döntőseire, luxuskörnyezetben kezdték meg a tréningeket
Vasárnap beköltözött a felkészítő táborba a szépségverseny 16 döntőse, akik közül hamarosan kiderül, hogy ki képvise...
Dobrev-kormányt akar a baloldal
Ekkora politikai túlkínálatra még soha nem volt példa, amellyel komolytalanságot, és a kormányzó képesség hiányát mu...
Minden második magyar belehal
Legyintünk felette, pedig nagyon is komoly, minden második ember ebben hal meg Magyarországon! Pedig rengeteget lehe...
Ez a mi nagy titkunk!
Míg sokaknak egy-két kilótól megszabadulni is óriási kihívás, ők hárman együtt több mint 50 kilót dobtak le! Pedig h...
Ház homlokzatán lógott egy fiatal lány a Nyugatinál - videó
A ketrecharcos Borics Ádám elmondta, mikor térhet vissza
Közel száz önkéntes az iszkaszentgyörgyi kastélykertben
Elgázolt a vonat egy embert Zalaegerszeg és Andráshida között
Itt az MLSZ bejelentése, ez minden szurkolót érint!

Halálos baleset történt a 4-es főúton Újfehértónál
Halálos baleset történt a 4-es főúton Újfehértónál
A baleset helyszínén teljes útlezárás van érvényben - írták a police.hu oldalon
Karambol a 4-es főúton Nyíregyházánál - Teljes útzár!
A 262-es és 263-as kilométer között teljes szélességében lezárták a főutat.
Karambol a 4-es főúton Nyíregyházánál - Teljes útzár!
A 262-es és 263-as kilométer között teljes szélességében lezárták a főutat.
Halálos baleset történt a 85-ösön, a szomszédos vármegyében
20:34 - A sofőr meghalt
Felborult egy autó a 84-esen főúton
A tetejére borult egy személyautó a 84-es főút 95-ös kilométerénél, Lövő térségében. A balesethez a sopronkövesdi hivatásos és a völcseji önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik rögzítették, majd áramtalanították a járművet. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom - közölte péntek este a katasztrófavédelem.
Felborult egy autó a 84-esen, Lövőnél
A tetejére borult egy személyautó a 84-es főút 95-ös kilométerénél, Lövő térségében. A balesethez a sopronkövesdi hivatásos és a völcseji önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik rögzítették, majd áramtalanították a járművet. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom - közölte péntek este a katasztrófavédelem.
Kamion és kisteherautó ütközött össze az 5-ösön, Lajosmizsénél
A 66-os és 65-ös kilométer között félpályán halad a forgalom.
Karambol a kórház közelében Nyíregyházán
Két személygépkocsi ütközött össze a Szent István utcán Nyíregyházán péntek délután. A vétlen autóból egy sérültet kórházba szállítottak. A baleset okát a rendőrség vizsgálja.
Baleset történt a 4-es főúton Kőlaposnál
Egy személy megsérült abban ráfutásos balesetben, ami pénteken délután történt a 4-es főúton Kőlapos közelében. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.
Kerékpározás közben telefonált egy nő Egerben, súlyos baleset lett a vége
Az ügyészség vádiratában pénzbüntetés kiszabására tett indítványt.
Baleset történt Zalaegerszegen
Baleset történt Zalaegerszegen a Hock János utca 92-nél péntek délután 4 óra tájt. A helyszíni szemle időtartama 1 órát vesz igénybe. Torlódás és lezárás nincs a helyszínen, de mindenki körültekintően vezessen. 

Csókolózós képpel tudatták: fiatal üzletemberbe szerelmes Gáspár Virág
Csókolózós képpel tudatták: fiatal üzletemberbe szerelmes Gáspár Virág
Szerelmükről adtak bizonyítékot.
Most jött: halálos horrorbaleset történt az M3-ason - helyszíni fotók
Halálos baleset történt kora este az M3 autópálya Budapest felé vezető oldalának 31-es kilométerszelvényében. A rendőrség beszámolója szerint egy 43 éves ukrán sofőr kocsijával hátulról nekiütközött az előtte forgalmi okból lassító 33 éves mogyoródi férfi által vezetett teherautónak, amiben egy 51 éves férfi is utazott.
Most jött: halálos horrorbaleset történt az M3-ason - helyszíni fotók
Halálos baleset történt kora este az M3 autópálya Budapest felé vezető oldalának 31-es kilométerszelvényében. A rendőrség beszámolója szerint egy 43 éves ukrán sofőr kocsijával hátulról nekiütközött az előtte forgalmi okból lassító 33 éves mogyoródi férfi által vezetett teherautónak, amiben egy 51 éves férfi is utazott.
Most derült ki: június óta rákkal küzd a képernyőről eltűnt műsorvezető
Nagyon népszerű arca volt a híradónak.
Baleset történt a 85-ös főúton: a sofőr a helyszínen életét vesztette
A helyszínen életét vesztette a sofőr.
Baleset a Paksi Atomerőműnél: többen is megsérültek!
A rendőrség adott tájékoztatást a történtekről.
Kiderült a titok az Aldi pénztárosairól - ez minden egyes vásárlót érint!
Ez segít alacsonyan tartani az árakat.
Krausz Gábor fotóját máris egy társkeresőn látták viszont
A sztárt egy társkeresőn találták meg.
"41 éves vagyok, és hozzámentem a legjobb barátom iskolás fiához – ő 16 éves"
Legjobb barátja fiához ment feleségül egy 41 éves nő és állítja, ez legális.
Még csak 15 éves, de meseszép: Jázmin lehet Palvin Barbi utódja
Kifutóról álmodik.