"Nem láttam Johnny Depp p*niszét" - egyre szürreálisabb a színész tárgyalása

Amber Heard és Johnny Depp tárgyalásából biztosan film fog készülni a jövőben, ám nem dráma, hanem komédia kategóriában.

2022. április 29. 12:43

Újabb meglepő fordulatot hozott Hollywood legnagyobb botránya. Johnny Depp és Amber Heard kapcsolatáról csütörtökön vallott a színész testőre.

Johnny Depp biztonsági őre, Malcolm Connolly virtuálisan tanúskodott a bíróságon, miután munkáltatója 50 millió dollárra (18 milliárd forintra) beperelte volt feleségét, Amber Heardet egy rágalmazási perben. A színésznő még 2018-ban állította azt, hogy A Karib-tenger kalózai filmek sztárja folyamatosan bántalmazta a házasságuk alatt. Heard vádaskodásai azonban napról napra megalapozatlanabbaknak tűnnek, mivel a közvélemény már szinte teljes mértékben Depp mellett áll, míg Heard ügyvédei egyre kínosabban próbálják befolyásolni a tanúkat, amelyekből pusztán "mémek" lesznek.

Connolly - aki 2016 óta áll Depp szolgálatában - azt állítja, kezdetben minden rózsás volt a kapcsolatukban - írta a LADbible.

"Nagyon jó volt újra boldognak látni Johnny-t. Amber kedves, elbűvölő és aranyos volt, ahogy az lenni szokott" - mesélte a biztonsági őr.

Teltek-múltak az idők, és a sztárpár élete megváltozott, miután egyre durvább veszekedések bontakoztak ki közöttük. Connolly szerint Heard egyre fagyosabb és mogorvább lett, míg Depp inkább magába fordult.

"Amber kezdett megváltozni, hevesebbé és követelőzőbbé vált. Ő akarta hordani a nadrágot a kapcsolatban, ez elég nyilvánvaló volt mindenkinek" - mondta a biztonsági őr.

Állítása szerint soha nem látott fizikai erőszakot kettejük között, ám gyakran hallotta őket veszekedni, utána pedig sérülések jelentek meg Depp arcán, míg Heard-nél nyoma sem volt hasonlónak. Connolly karcolásokat látott Depp nyakán és horzsolásokat a szeme környékén.

Arra a kérdésre, hogy szerinte mi történt, Connolly így válaszolt: "Vagy belépett egy ajtón, vagy egy ajtó ment be rajta".


A tárgyalás ekkor kezdett egyre szürreálisabbá válni, ugyanis vizelésről és Johnny Depp péniszéről is szó esett a tanúskodás alatt.

Amikor Heard és Depp ausztráliai veszekedéséről kérdezték, megerősítette, hogy kiabálást hallott az épület belsejéből, de nem értette pontosan, miről is vitáztak a felek.

Heard ügyvédje ezután megkérte Connolly-t, erősítse meg, hogy Depp megpróbált-e vizelni a ház előterében. A tárgyalóteremben lévők - nem meglepő módon - hangos nevetésben törtek ki.

A biztonsági őr lefagyott egy pillanatra, majd zavartan annyit felelt: "nem".

Az ügyvéd nem akarta annyiban hagyni, ezért folytatta a gondolatmenetet, és arról kérdezte Connolly-t, látta-e a színész péniszét, mire a biztonsági őr annyit felelt:

"Azt hiszem, emlékeznék rá, ha láttam volna Depp úr péniszét".

Szívszaggató ahogyan gyászol egy vámospércsi kutya - videó
Nem mozdul gazdája sírja mellől egy hűséges kutya a vámospércsi temetőben.
Összekötött végtagokkal vágtak falhoz szülei egy 3 éves kislányt, meghalt
A folyamatosan kínzott gyermek agyműködése leállt, belehalt sérüléseibe.
Filmbe illő rendőri akciót vett fel az érdi busz kamerája - videó
Békésen zötykölődött a sárga autóbusz a minap Érden, aztán olyan történt, mint az akciófilmekben.
Azt hiszi, már mindent látott? Nézze meg, miben koncertezett Majka!
A különleges pillanatot közösségi oldalán tette közzé.
Kétszer gázolt el egy férfit a 61 éves autós, majd kiszállt és megtaposta a fejét
Egy szemtanú segített elkapni a gyilkost.
Anyukája magassarkújában tipegett egy 10 éves kislány, mentő vitte kórházba
Megtörtént a baj.
Kétszer is karambolozott - Tények 18.00
Először egy parkoló autónak tolatott neki, majd el akart menekülni, de végül egy busznak csapódott... További részle...
23 éves a Romantic együttes - Tények Plusz 18.45
Egyszer már feloszlottak, de hét éve újra összeálltak... További részletek a Tények Pluszban 18.45-kor a TV2-n!
Megcsonkította magát egy szombathelyi férfi, életveszélyes állapotban került kórházba
Elveszítette a lábát.
Megviccelte, ezért megölte ismerősét - Tények 18.00
A férfi ököllel ütötte társát, aki a földre esett és beverte a fejét. Felesége sírva nyilatkozott nekünk.. További r...