
Élő adásban szólta el magát Szabó Ádám: A Sztárban Sztárban történt valami, ami mindent megváltoztatott
Míg sokan fintorogva közelítenek egy szelet disznósajt felé, és talán csak a legszörnyűbb rémálmaikban jelenik meg, addig mások igazi ínyencségként tekintenek rá.
Egy biztos: a magyar és számos európai konyha egyik jellegzetes ételének számít, aminek házi változatát rendszerint disznóvágások alkalmával készítik.
A hozzávalók mindig is vita tárgyát képezték, mondhatni, ahány ház, annyi szokás, ám a kollagénben gazdag fejhús és bőr semmiképpen sem maradhat ki belőle, mint ahogy helyenként a vér sem.
A füstölt tarja és a füstölt csülök is kiválóan illik bele, de vannak, akik egy kis borjúhússal vagy kacsamájjal is szeretik megbolondítani.

A fotó illusztráció: Shutterstock
Ezután jön a fűszerezés, ami során különösen arra kell odafigyelni, nehogy megcsússzon a kezünk a fokhagymát és a pirospaprikát illetően, és valami kolbászszerű süljön ki belőle.
Végül jól összekeverik a tál tartalmát, majd disznógyomorba töltik, megfőzik, préselik, füstölik, mielőtt a kamrába kerülne.

Élő adásban szólta el magát Szabó Ádám: A Sztárban Sztárban történt valami, ami mindent megváltoztatott

Gelencsér Tímea mindent bevallott: Ezért tér vissza Palik László mellé az Exatlonba

Cuki betolakodó lepte meg egy kocsma vendégeit

Ezt már Nótár Mary sem hagyta szó nélkül: Sosem feledi a kemény időszakot

Így maradhat friss és illatos a fenyőfa hetekig az ünnepkor

Éjszakai forgolódás? - Meglepő napközbeni szokás állhat a háttérben

Gelencsér Tímea végre megtalálta, amit régóta keresett

Kiderült, miért nincs Freddie-ről tinédzserkori fotó

Újabb hírek és fotók érkeztek az Alföldön talált kistigrisről

Dér Heni őszintén vallott győzelme után - videóval

Leslie Mandoki: amikor a zene és az emberség találkozik

Fekete-fehér képpel tettek bejelentést a TV 2 sztárjai, megrendítő posztban búcsúznak