
Egykori rabtársa gyújtotta fel Aurelio udvarát? Megrázó vallomást tett a Farm VIP sztárja
Míg sokan fintorogva közelítenek egy szelet disznósajt felé, és talán csak a legszörnyűbb rémálmaikban jelenik meg, addig mások igazi ínyencségként tekintenek rá.
Egy biztos: a magyar és számos európai konyha egyik jellegzetes ételének számít, aminek házi változatát rendszerint disznóvágások alkalmával készítik.
A hozzávalók mindig is vita tárgyát képezték, mondhatni, ahány ház, annyi szokás, ám a kollagénben gazdag fejhús és bőr semmiképpen sem maradhat ki belőle, mint ahogy helyenként a vér sem.
A füstölt tarja és a füstölt csülök is kiválóan illik bele, de vannak, akik egy kis borjúhússal vagy kacsamájjal is szeretik megbolondítani.

A fotó illusztráció: Shutterstock
Ezután jön a fűszerezés, ami során különösen arra kell odafigyelni, nehogy megcsússzon a kezünk a fokhagymát és a pirospaprikát illetően, és valami kolbászszerű süljön ki belőle.
Végül jól összekeverik a tál tartalmát, majd disznógyomorba töltik, megfőzik, préselik, füstölik, mielőtt a kamrába kerülne.

Egykori rabtársa gyújtotta fel Aurelio udvarát? Megrázó vallomást tett a Farm VIP sztárja

Drámai képsorok: Stohl András sokkot kapott, életveszélyes helyzetbe került az Újratervezés csapata?

Tornóczky Anita újra belevág: karácsony előtt indul a lombikprogram

Lovas Rozi szívbemarkoló vallomást tett 7 évvel fiatalabb férjéről

Életveszély - Beszakadt a háztető miközben Stohl András interjút adott

Dráma élő adásban: Elcsukló hangon adott interjút Pásztor Erzsi

Gyászol a világ: meghaltak a Kessler ikrek

Szívmelengető családi pillanat: nem akárkivel állt színpadra Marsi Anikó

Meglepő fordulat a Kincsvadászok jótékonysági gyűjtésében

Műsorváltozás - vadonatúj részekkel jön ma a Kincsvadászok!

Eldobta az agyát Sipos Peti és Sipos Tomi: ekkora hülyeségre még sem voltak felkészülve

Egyre kiélezettebb a küzdelem a Sztárban Sztár All Starsban: egy korábbi győztes távozott