Meglepetésekkel jön a 10 éves Super TV2

November 2-án, azaz szerdán 10 éve, hogy elindult a SuperTV2, a TV2 Csoport kábelcsatornája. Ebből az ünnepi alkalomból a népszerű sorozatok és sikerfilmek mellett november 21-től új évaddal, vadonatúj részekkel és sztárvendégekkel jelentkezik a TV2 Csoport egyik legrégebbi gasztro-reality-je, a Hal a tortán.

2022. november 02. 14:54

A vállalkozó szellemű hírességek igyekeznek lefőzni egymást és lenyűgözni a Hal a tortán háziasszonyát. Köztudott, hogy Gáspár Beának a kisujjában van a sütés-főzés, nem egyszer kápráztatta már el a nagyérdeműt ínycsiklandó fogásaival, sőt, saját szakácskönyvet is kiadott, hogy évtizedes gasztronómiai tapasztalatait megossza az érdeklődőkkel. A Hal a tortán november 21-én indul, az első héten olyan sztárok ragadnak fakanalat, mint a magabiztos, ám a konyhában teljesen idegenül mozgó rapper, G.w.M, a legendás énekesnő, Zalatnay Cini, a naptárdíva, Kiszel Tünde, az ország kedvenc szóvivője, Győrfi Pál, valamint a mulatós sztár, Jolly kedvese, Szuperák Barbara. A névsor garancia arra, hogy a nézők egyetlen percet sem unatkoznak majd a Hal a tortán ideje alatt! Humor, intrika, beszólogatás, őszinte jókedv és persze egy egész héten át tartó esti vacsorashow, aminek a végén kiderül, vajon ki a legjobb vendéglátó? A gasztro-reality további vadonatúj részeiben hasonlóan parádés névsorra számíthatnak a SuperTV2 nézői.

A sorozatok kedvelőinek is tartogat premier epizódokat a születésnapos csatorna: minden hétköznap 19 órakor folytatódik a Doktor Hekimoglu, majd 20 órakor A házasság buktatói. A két török széria után 21 órakor a már megszokott idősávban a karib-tengeri reality, a Money or Love – Fogadj a szerelemre! műsora látható, Demcsák Zsuzsával és a szerelmet kereső fiatalokkal.


A sikerfilmek is folytatódnak: november 5-én 20.00-kor országos tévépremier keretein belül lesz látható a Szájhős.tv, ami egy modern Robin Hood story Forgács Péter rendezésében. A film férfi főszereplője nem más, mint Jaskó Bálint, aki a TV2 jövőre induló napi sorozatának, a Hazatalálsznak is fontos főszereplője lesz. November 7-én 23 órakor Az élet ízeiben az indiai konyha rejtelmeibe avatja be Helen Mirrent Manish Dayal. November 12-én 20:00-kor az Átejtve című vígjáték lesz képernyőn. A történet épp A vasmacska kölykei ellentéte, ezúttal Eugenio Dervez a dúsgazdag mágnás az, aki emlékezetkieséssel küzd, és egykori alkalmazottja móresre tanítja. November 13-án 21 órától a nagyrészt Budapesten forgatott amerikai akció-komédia, A kém, aki dobott engem látható Mila Kunis-szal és a magyarul zseniálisan rappelő Kate McKinnon-nal. November 19-én 20 órakor Reese Whiterspoon küzd a jogi karon a Doktor Szöszi első részében, majd 26-án a második részben a politikusok intrikáival veszi fel a harcot. November 20-án 21 órakor egy legendás filmet vetít a csatorna: a Léon, a profiban a tehetséges Natalie Portman még csak 13 éves volt Jean Reno oldalán. December 3-án 17:30-kor a Meryl Streep főszereplésével egy családi vígjáték következik, az Egyszerűen bonyolult, majd másnap este 21:00-kor a „me too-témát” feldolgozó Botrányt adja a csatorna Charlize Theron, Nicole Kidman és Margot Robbie főszereplésével.

A születésnapos SuperTV2 tehát novemberben is színes programkínálattal, premier tartalmakkal és népszerű saját gyártású műsorokkal várja a nézőket!

Darabokra törte a szögletzászlót a kapus fején egy szurkoló, mentő vitte el - Videó
Előbb a nézőtéren, majd a pályán szakadt el a cérna, a bíró félbeszakította a mérkőzést.
Éles fegyverrel lövöldözött egy szlovák férfi Keszthelyen
A 35 éves férfi egy parkolóban sütötte el a lőfegyverét többször.
Hét gyerek életét tette pokollá egy jászladányi nevelőszülő
Válogatott módszerekkel bántalmazta a rábízott óvodás és iskolás gyerekeket a nő. 
Kegyetlenül megvert két rendőrt egy szlovák férfi Miskolcon
Az egyik rendőrt páros lábbal fejbe is rúgta az agresszív férfi.
Nagyon-nagyon fáj, így beszélt Zalatnay Sarolta egykori szerelméről, Csapó Gáborról
Az énekesnő a hétfői Mokkában emlékezett meg egykori szerelméről, a 72 éves korában meghalt olimpiai bajnok vízilabd...
Bántották a lányát, agyvérzést kapott
Sokkot kapott, földre rogyott Szorcsik Viki, amikor megtudta, hogy agyvérzést kapott az édesanyja. Az asszony rosszu...
Mentő vitte el Mucsi Zoltánt - videóval
A színész fontos dologra hívta fel a figyelmet ezzel.
Kárpátalját segíti Yoko Ono kiállítása
Megnyitották Yoko Ono: a Háborúnak vége! Ha akarod című kiállítását vasárnap este a Magyar Nemzeti Múzeumban. A tárl...
Dől az olaj Vecsésen a földből, elkezdődött a próbakitermelés - fotók
A Mol jövőre 40 milliárd forintot költ kőolaj- és földgázkutatásokra Magyarországon - mondta Homonnay Ádám, a Mol ku...
Lelepleződött a dollárbaloldal
Fejenként több százmillió forintnyi dollárt utaltak Márky-Zay Péter miniszterelnök jelölti kampányára azok az amerik...
Szenvedve is megtanult nyerni ez a brazil válogatott
Visszatérhet a vb-re az aranylabdás sztárcsatár - de vajon örül-e neki a csapata?
Ronaldo és a portugálok már ma továbbjuthatnak
Itt van a brazilok óriási bombagólja Svájc ellen - videó
Ezt gondolja kieséséről a Sztárban sztár leszek! versenyzője