2025. december 22. hétfő, Zénó
4°C Budapest

Keleti Andrea még a bogarat is megeszi, nem válogat

A táncművész a gasztronómia szerelmese.
Tenyek.hu
2025. január 21., kedd 17:46
Vágólapra másolva!

Keleti Andrea nemcsak a tánc világában mozog otthonosan, hanem a konyhaművészetben is. Még főzőiskolába is jár a férjével, sőt az utazásaik során is igyekeznek a helyi specialitások fortélyait megtanulni. A táncművész a Mokka kedd reggeli adásában meg is mutatta a főzőtudományát, egy mediterrán ételt készített a nyár hangulatát megidézve.

Számtalan izgalmas részlete van a gasztronómiának, amit nem lehet pusztán szakácskönyvből megtanulni. A gyakorlat ad igazi tudást. Nem véletlen, hogy Keleti Andrea is tapasztalatszerzésre helyezi hangsúlyt. A férjével együtt az utazásaik során mindenhol beülnek egy jó étterembe, hogy kipróbáljuk a helyi ízeket. Sőt, Toszkánába kifejezetten azért mentek, hogy egy három napos főzőiskolai képzésen gyarapítsák az ismereteiket.

– mondta derűsen a táncművész, aki az étkezésben is igyekszik megtartani a mértéket, hogy megőrizze alakját. Panaszra nem lehet oka, szebb és energikusabb, mint valaha. 

 

+Ez is érdekelheti

+Címoldalról ajánljuk