
Meghalt Kálloy Molnár Péter
Daniel Eldridge, a Swinburne Műszaki Egyetem Kémia Tanszékének vezető oktatója egy tudományos cikkében árulta el, melyek a legjobb és legrosszabb italok fűszeres ételek mellé - szúrta ki a Daily Mail.
Most, hogy beköszöntött a nyár és kezdődnek a hétvégi grillezések, bográcsozások, nem árt tudni, mivel öblítsük le a csípős, fűszeres ételeket.
Ha ég a szánk, biztosan jéghideg vízért nyúlnánk, azonban a szakértő azt tanácsolja, ne tegyük. Eldridge inkább azt javasolja, igyunk egy korty olajat vagy tejet, sőt a jégkrém is tökéletes választása lehet.

A fotó illusztráció: Shutterstock
Legyen szó curryről, chiliszószról vagy bármilyen más csípős fűszerről, mind tarrtalmazza ugyanazt a vegyületcsaládot, amely csupán égő érzést okoz, de valójában nem melegíti fel a szánkat. A víz ezzel a vegyülettel azonban nehezen tud keveredni, - ellentétben a felsorolt hatásos opciókkal - így nem igen hozhat hosszútávú enyhülést.
A kulcs tehát az ital vegyületének összetételében keresendő.

Meghalt Kálloy Molnár Péter

Cooky a többkulcsos adórendszer bevezetése ellen: Ha valami jól működik, ne nyúlj hozzá!

„Egy királylányt vittem táncba” – Videón Demcsák Zsuzsa és szalagavatós lánya

Kiderült, mire költi nyereményét Lengyel Johanna

Újabb énekes távozott a Sztárban Sztár All Starsból, megvannak a döntősök

Újabb sztárok lepik el a TV 2 színpadát, vasárnap este minden kiderül

Lekerül a képernyőről a TV 2 sikerműsora, jövő héten már nem látható

Lezárult a Lakásvadászok első heti versenye, kiderült, kinek köszönheti győzelmét a nyertes

,,Kiskutyám, vegyél el!”- Váratlan telefonhívás pecsételte meg Müller Péter házasságát

Egy nyolcéves megjósolta Fejes Tamás jövőjét

Egykori versenyzőkkel duetteznek a Sztárban Sztár All Stars elődöntősei

Gyászol a Marvel-univerzum, meghalt a Pókember legendás színésze