
Rudán Joe: Minden normális ember a háború ellen van
Daniel Eldridge, a Swinburne Műszaki Egyetem Kémia Tanszékének vezető oktatója egy tudományos cikkében árulta el, melyek a legjobb és legrosszabb italok fűszeres ételek mellé - szúrta ki a Daily Mail.
Most, hogy beköszöntött a nyár és kezdődnek a hétvégi grillezések, bográcsozások, nem árt tudni, mivel öblítsük le a csípős, fűszeres ételeket.
Ha ég a szánk, biztosan jéghideg vízért nyúlnánk, azonban a szakértő azt tanácsolja, ne tegyük. Eldridge inkább azt javasolja, igyunk egy korty olajat vagy tejet, sőt a jégkrém is tökéletes választása lehet.

A fotó illusztráció: Shutterstock
Legyen szó curryről, chiliszószról vagy bármilyen más csípős fűszerről, mind tarrtalmazza ugyanazt a vegyületcsaládot, amely csupán égő érzést okoz, de valójában nem melegíti fel a szánkat. A víz ezzel a vegyülettel azonban nehezen tud keveredni, - ellentétben a felsorolt hatásos opciókkal - így nem igen hozhat hosszútávú enyhülést.
A kulcs tehát az ital vegyületének összetételében keresendő.

Rudán Joe: Minden normális ember a háború ellen van

Kucsera Gábor: Itthon békésen sétálgathatunk a karácsonyi vásárokban, hiszen nálunk nincsenek terrortámadások

Nem akárki lépett be a TV 2 stúdiójába, még Fejes Tominak is leesett az álla

Megható pillanatok az Újratervezésben

Kasza Tibi: a forgatás egy bábeli zűrzavarra emlékeztetett

Újratervezés karácsonyi különkiadás: Új otthon, új remények a bácsalmási tragédia után

Kedvenc magyar éttermében járt Leslie Mandoki, Andy Vajnáról is megemlékezett

Kéményből jött a segélykiáltás: A pomázi tűzoltók ledöbbentek, ki rekedt odabent

Őrült pillanat lett a világ legviccesebb természetfotója

Hétvégi meteorözön: Minden eddiginél fényesebb égi show-t ígérnek a Geminidák

Megkezdődött az Adni Öröm! adománygyűjtő akció

Féltávnál a MikulásGyár