Heti horoszkóp: Óriási fordulatok jöhetnek

Az előttönk álló hét talán az egész év legfordulatosabb és legjelentősebb hete lesz. A Nap a Kosba lép, és kezdődik a csillagászati tavasz, majd újhold lesz a Kos jegyében. Aztán a legfelkavaróbb változásokat a Plútó jegyváltása jelzi, és még mindig nincs vége, mert a hétvége felé közeledve a Mars is jegyet vált, és hét hosszú hónap után a Rákban folytatja égi útját. Most tényleg csak kapkodjuk a fejünket. 

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Ez a hét az egész hónap – de talán az egész év – legmozgalmasabb hete lesz. Hétfőn éjjel a Nap belép a Kosba, kedden újhold lesz a Kosban. Ezek a változások téged újításra ösztönöznek. Csütörtökön a Plútó átlép a Vízöntőbe, ami arra sarkal, hogy átértékeld a barátságról alkotott elképzeléseidet. Szombaton bolygód, a Mars a Rákba lép és innentől segít lecsillapítani az indulatokat, és sokkal türelmesebbé tesz téged.

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Ezen a héten három bolygó vált jegyet: hétfőn a Nap belép a Kosba, csütörtökön Plútó a Vízöntőbe, míg szombaton Mars a Rákban folytatja égi útját. Ezekből téged a Plútó jegyváltása érint a legerősebben. Készülj fel, hogy június 10-ig megváltozhat a főnököd személye, vagy a hierarchia feletted! Pánikra nincs okod. És persze közben ne feledd, hogy vasárnap hajnalban át kell állítanod az órádat!

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Inspirálóan hat rád, hogy hétfői Nap a Kosba lép, majd kedden újhold lesz a Kos jelében. Új szövetségeseket találsz. Csütörtökön a Plútó átlép a Vízöntőbe, ami merésszé tehet téged. Kockázatos terveket kezdesz szövögetni. Szombaton a Mars kilép az Ikrekből hét teljes hónap után. Ez a változás hirtelen üresség érzését jelentheti, de utána lehiggadsz és rájössz, hogy kapkodás nélkül egyszerűbbé válik az életed.

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

A Nap Kosba lépése és a Kos újhold azt eredményezi, hogy az asztalra csapsz, és felállsz a munkahelyeden. Ez tőled szokatlan, de időszerű. Eddig tűrtél, mostanra viszont betelt a pohár. Vigyázz, mert szombaton Mars belép a Rákba és olyan agresszív stílust hozhat magával, ami – enyhén szólva – nem tesz népszerűvé! Ügyelned kellene rá, hogy ne szerezz ellenségeket…

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Nem lesz időd unatkozni. És sajnos arra sem lesz sok időd, hogy feldolgozd a téged érő hatásokat. Ez a hét az egész hónap – de talán az egész év – legfordulatosabb hete. Hétfőn a Nap belép a Kosba, kedden újhold lesz ugyanitt. Ez a tavasz ígéretét hozza neked (is). Csütörtökön a Plútó a Vízöntőbe lép, ami gyökeres változást szimbolizál a szerelmi életedben. Innentől bármi megtörténhet…

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

Egy hét alatt három nagy bolygó vált jegyet: hétfőn a Nap a Kosba, csütörtökön Plútó a Vízöntőbe, szombaton Mars a Rákba lép. A keddi újhold és a vasárnap hajnali óra átállítás csak hab a tortán. Mindez sokkolóan hathat rád. Nem szereted, ha csőstül jön a változás, holott téged egyik égi esemény sem frusztrál különösebben. Ha idegeskednél, tedd fel a kérdést: valójában mi a gond?

Fotó: Shutterstock

Mérleg heti horoszkóp
(09.23-10.22.)

Számíts rá, hogy a hét elején több ember kihozhat a sodrodból. Hétfőn a Nap a Kosba lép, kedden újhold lesz a Kosban. Ezek garantálják, hogy önző, türelmetlen emberekkel lesz dolgod. Őket nem tudod megváltoztatni, de a saját reakcióidon tudsz változtatni. A hét második felében sem lélegezhetsz fel: a folyton változó körülményekhez kell alkalmazkodnod. Akár teszik, akár nem.

Skorpió heti horoszkóp (10.23-11.22.)

Egy jó ideje érzed, hogy a változás szaga ott lebeg a levegőben. Igazad van. Ezt igazolják a heti jegyváltások: hétfőn a Nap a Kosba, csütörtökön Plútó a Vízöntőbe, szombaton Mars a Rákba lép. Utóbbi olyan ambíciót ébreszt fel benned, ami nagy bátorságról tanúskodik. De mielőtt bármibe fejest ugranál, adj időt magadnak a tájékozódásra. Ráérsz utána dönteni…

Nyilas heti horoszkóp (11.23-12.21.)

A tavaszi napéjegyenlőség, vagyis a Nap Kosba lépése az asztrológiai újév kezdete. Téged ez hétfőn és kedden aktivitásra inspirál. Már csak azért is, mert kedden lesz újhold a Kosban. Tele leszel ötletekkel. Ahhoz, hogy ezek ne szóródjanak szét, mint a csillagszóró szikrái, le kellene írnod. A tavaszt jelzi a vasárnap hajnalban aktuális óraátállítás is. Ne panaszkodj!

Bak heti horoszkóp (12.22-01.20.)

Te szereted a konkrét tényeket. Ez a hét tele van konkrétumokkal: hétfőn a Nap a Kosba, csütörtökön Plútó a Vízöntőbe, szombaton Mars a Rákba lép, kedden újhold lesz a Kosban, vasárnap hajnalban 2-ről 3 órára kell előretekerni az órákat. Ez olyan sok újdonság, ami megviselheti az idegeidet és lemeríthet. Sok folyadékot igyál, és aludj eleget! Így elviselhetőbb lesz minden.

Vízöntő heti horoszkóp (01.21-02.18.)

Számtalan változás lesz égen és földön a hét során. Téged a legintenzívebben a csütörtöki Plútó jegyváltása érint, ugyanis a bolygó belép a Vízöntőbe. Június 10-ig jár itt, ami arra jó, hogy életed több területén tabula rasa-t csinálj. Tőled függ, mennyire vagy bevállalós. Arra viszont kell figyelned ez idő alatt, nehogy „kiöntsd a gyereket a fürdővízzel”! Ez legyen a mottód!

Halak heti horoszkóp (02.19-03.20.)

Kapkodhatod a fejedet egész héten. Annyi újdonság lesz, amit nem lesz időd felfogni, megemészteni, és máris jön a következő. Te nem szereted, ha nem beszélheted meg a gondjaidat valakivel. De jó hír számodra, hogy a sok újdonság közül van, ami kimondottan neked kedvez: szombaton a Mars jegyváltása izgalmas lehetőségeket hoz neked. Ne feledd, vasárnap hajnalban kezdődik a nyári időszámítás!

Forrás: Astronet.hu

2023. március 19. 14:23
Egy rendőrt is ki akart végezni az újpesti családirtó, kis híján megismétlődött az újbudai tragédia
A férfi egy vadásztőrrel akarta mellkason szúrni az egyenruhást, aki egy jól irányzott mozdulattal úszta meg a halál...
Exkluzív interjút adott három ukrán férfi, akik Magyarországra menekültek a halál elől
Exkluzív interjút adott a Tényeknek három ukrán férfi, akik néhány hónapja menekültek át Magyarországra a pusztító h...
Motorok repültek, kisbusz, kamion is tört, egy kocsi felborult az M5-sön - Fotók
Többen is megsérültek az M5-sön szombaton Szatymaznál.
Tetőtéri lakásból zuhant ki egy kisgyerek, nem élte túl
A helyszínre érkező mentők már nem tudták megmenteni a kicsi életét.
125 millió forintos kárt okozott egy macska
Egy macska áraszthatta el vízzel a hollandiai Dokkum tanácsházát 325 ezer euró (125 millió forint) kárt okozva - köz...
Gyermeknap: Orbán Viktor nem szerette a délutáni alvást az oviban, iskolából pedig gyakran lógott ki a focipályára - Videó
A miniszterelnök felköszöntötte a gyermekeket, majd beszélt egykori csínytevéseiről.
Kiadták a riasztást, még közel sincs vége a viharoknak
A következő napokban is érdemes felkészülni a viharokra, a villámlásra és a jégesőre.
Törtek-zúztak Magyar Péter hívei Tatabányán + videó
Elszabadultak az indulatok az új baloldali politikus péntek esti gyűlésén.
Halálos baleset Bujnál: A temető kerítésének, majd sírkőnek csapódott egy nyíregyházi motoros
Egy arra járó autós próbálta megmenteni az életét, de nem járt sikerrel.
Hatalmas tűz pusztított egy újdelhi gyermekmegőrzőben, több csecsemő meghalt
Az egészségügyi miniszter szerint 12 újszülöttet sikerült kimenteni.

Halálos baleset történt a 4-es főúton Újfehértónál
Halálos baleset történt a 4-es főúton Újfehértónál
A baleset helyszínén teljes útlezárás van érvényben - írták a police.hu oldalon
Karambol a 4-es főúton Nyíregyházánál - Teljes útzár!
A 262-es és 263-as kilométer között teljes szélességében lezárták a főutat.
Karambol a 4-es főúton Nyíregyházánál - Teljes útzár!
A 262-es és 263-as kilométer között teljes szélességében lezárták a főutat.
Halálos baleset történt a 85-ösön, a szomszédos vármegyében
20:34 - A sofőr meghalt
Felborult egy autó a 84-esen főúton
A tetejére borult egy személyautó a 84-es főút 95-ös kilométerénél, Lövő térségében. A balesethez a sopronkövesdi hivatásos és a völcseji önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik rögzítették, majd áramtalanították a járművet. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom - közölte péntek este a katasztrófavédelem.
Felborult egy autó a 84-esen, Lövőnél
A tetejére borult egy személyautó a 84-es főút 95-ös kilométerénél, Lövő térségében. A balesethez a sopronkövesdi hivatásos és a völcseji önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik rögzítették, majd áramtalanították a járművet. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom - közölte péntek este a katasztrófavédelem.
Kamion és kisteherautó ütközött össze az 5-ösön, Lajosmizsénél
A 66-os és 65-ös kilométer között félpályán halad a forgalom.
Karambol a kórház közelében Nyíregyházán
Két személygépkocsi ütközött össze a Szent István utcán Nyíregyházán péntek délután. A vétlen autóból egy sérültet kórházba szállítottak. A baleset okát a rendőrség vizsgálja.
Baleset történt a 4-es főúton Kőlaposnál
Egy személy megsérült abban ráfutásos balesetben, ami pénteken délután történt a 4-es főúton Kőlapos közelében. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.
Kerékpározás közben telefonált egy nő Egerben, súlyos baleset lett a vége
Az ügyészség vádiratában pénzbüntetés kiszabására tett indítványt.
Baleset történt Zalaegerszegen
Baleset történt Zalaegerszegen a Hock János utca 92-nél péntek délután 4 óra tájt. A helyszíni szemle időtartama 1 órát vesz igénybe. Torlódás és lezárás nincs a helyszínen, de mindenki körültekintően vezessen. 

Csókolózós képpel tudatták: fiatal üzletemberbe szerelmes Gáspár Virág
Csókolózós képpel tudatták: fiatal üzletemberbe szerelmes Gáspár Virág
Szerelmükről adtak bizonyítékot.
Most jött: halálos horrorbaleset történt az M3-ason - helyszíni fotók
Halálos baleset történt kora este az M3 autópálya Budapest felé vezető oldalának 31-es kilométerszelvényében. A rendőrség beszámolója szerint egy 43 éves ukrán sofőr kocsijával hátulról nekiütközött az előtte forgalmi okból lassító 33 éves mogyoródi férfi által vezetett teherautónak, amiben egy 51 éves férfi is utazott.
Most jött: halálos horrorbaleset történt az M3-ason - helyszíni fotók
Halálos baleset történt kora este az M3 autópálya Budapest felé vezető oldalának 31-es kilométerszelvényében. A rendőrség beszámolója szerint egy 43 éves ukrán sofőr kocsijával hátulról nekiütközött az előtte forgalmi okból lassító 33 éves mogyoródi férfi által vezetett teherautónak, amiben egy 51 éves férfi is utazott.
Most derült ki: június óta rákkal küzd a képernyőről eltűnt műsorvezető
Nagyon népszerű arca volt a híradónak.
Baleset történt a 85-ös főúton: a sofőr a helyszínen életét vesztette
A helyszínen életét vesztette a sofőr.
Baleset a Paksi Atomerőműnél: többen is megsérültek!
A rendőrség adott tájékoztatást a történtekről.
Kiderült a titok az Aldi pénztárosairól - ez minden egyes vásárlót érint!
Ez segít alacsonyan tartani az árakat.
Krausz Gábor fotóját máris egy társkeresőn látták viszont
A sztárt egy társkeresőn találták meg.
"41 éves vagyok, és hozzámentem a legjobb barátom iskolás fiához – ő 16 éves"
Legjobb barátja fiához ment feleségül egy 41 éves nő és állítja, ez legális.
Még csak 15 éves, de meseszép: Jázmin lehet Palvin Barbi utódja
Kifutóról álmodik.