Heti horoszkóp: Megújulás, újdonságok, relax

Az ünnepi hét mindenképpen jó, ha a teljes kikapcsolódás jegyében telik.

Aki teheti, éljen a lehetőséggel, vegye ki a szabadságát és pihenjen, töltődjön fel. A bolygók is ezt javasolják. Közben pedig új terveket is készíthetünk - írja az Astronet.

Kos heti horoszkóp

Hétfőre virradóan valóságos álom hatása alatt ébredsz. Annyira hihető lesz, hogy meglepődsz, ez tényleg csak álom volt. Eltelik egy kis idő, amíg magadhoz térsz. Déltől egyre erősebben érzed a közelgő újhold inspiráló erejét. A szerdai újhold újításra ösztönöz. A hét második felében igényed lesz rá, hogy lásd a következő hetek feladatait. Ülj le, írd össze! Ettől megnyugszol.


Bika heti horoszkóp

A Bikában járó Jupiter és Uránusz kellemetlen fényszöget alkot több bolygóval, ami kellemetlen szóváltást hozhat magával. Nem biztos, hogy megúszod vita nélkül, de törekedj rá, hogy minél gyorsabban helyre álljon a béke! Ezzel párhuzamosan a kreativitásodnak köszönhetően remek ötlet pattan ki a fejedből. Ne húzd az időt, lépj a cselekvés mezsgyéjére! Hétvégén már örülhetsz…


Ikrek heti horoszkóp

Bajban leszel egész héten, mert nem tudod eldönteni, hogy mondjad vagy ne mondjad. Pedig folyamatosan érzed, hogy valakivel meg kell beszélned, ami frusztrál, elbizonytalanít vagy éppen foglalkoztat téged. Szerda, péntek és szombat látszik alkalmasnak, hogy megoszd a gondolataidat. Tudj róla, a Mérleg Hold segít, neked. Szombat délutántól fellélegezhetsz és megkönnyebbülsz!


Rák heti horoszkóp

Hétfőn hajnalban egy Hold-Neptunusz fényszög szerint fontos lenne megjegyezned az álmodat, mert jósló erővel bír. Nyomasztó képekre emlékszel, amelyek deprimálóak lehetnek egész délelőtt. De ne aggódj! A szerdai újhold új pénzforrást nyithat meg számodra. Kérdés, van-e kapacitásod? Ne siesd el a választ! A hét második felében a Szűz Hold segít, hogy józanul átgondold, mire vállalkoznál…


Oroszlán heti horoszkóp

Számodra az év legfontosabb újholdja lesz szerdán: az Oroszlánban együttáll a Nap és a Hold, amely újra gondolásra és új célok kitűzésére alkalmas. Állj meg egy pillanatra, és nyiss az újdonságra! Ahhoz, hogy élni tudj a lehetőségekkel nemcsak nyitottságra lesz szükséged, de rugalmasságra is. A hét ennek a felismerésének a jegyében telik. Ez még hétvégén is tart…


Szűz heti horoszkóp 

A hét első felében könnyen leszólsz másokat. Úgy érzed, te ügyesebben, okosabban oldanád meg, amivel ők küzdenek. Vigyázz, mert fordul a kocka! Csütörtöktől olyan konstellációk lesznek az égen, amelyek neked hoznak fejtörést. Most szó szerint is megfájdulhat a fejed. Ne az időjárást okold, hanem legyél kicsit alázatosabb, és hajts fejet a bölcsebbek és türelmesebbek előtt!

A fotó illusztráció: Shutterstock

Mérleg heti horoszkóp

Kicsit el leszel veszve ezen a héten. Mindenbe belekapkodsz, majd jön egy új feladat, és azzal is el kezdesz foglalkozni. Figyelj, mert könnyen káosz lehet ebből. Képtelen vagy prioritást állítani. Persze ilyenkor a környezet sem segít. Sőt. Mielőtt pánikba esnél, ülj le egy csendes helyre egy finom kávéval, teával, és írd össze a teendőket! Szombattól fogod érzékelni ennek az eredményét.


Skorpió heti horoszkóp

Igencsak próbára tesznek a bolygók ezen a héten. Szerdán nem az újholdnak örülsz, hanem annak, ha nem keveredsz véres konfliktusba senkivel. Ez most nem játék! Nagy a tét, mert olyan embert érint, aki fontos számodra. Csak a hétvége felé enyhül a feszültség. Péntektől a barátaid vagy a kollégáid hívnak közös programra. Ne sokat töprengj! Tarts velük! Nem fogod megbánni.


Nyilas heti horoszkóp

A szerdai újhold lelkesítő erejét már hétfőn déltől érzékeled. Eddig sem voltál kifogyva ötletekből, de most az újhold hoz még párat. Vigyázz, mert ennyihez már nem lesz kapacitásod! Érdemes lenne leírnod mindet, mert biztosan lesz, ami csak később válik kivitelezhetővé. A hétvége az augusztus 20-i ünnep jegyében telik. Emlékezz, ünnepelj a saját értékrended és kedved szerint!


Bak heti horoszkóp

Szerdán, pénteken és szombaton olyan fényszögekkel kapcsolódnak a föld jegyekben járó bolygók, amelyek megnyugtatnak téged. Visszaigazolják az elvet, amit képviselsz: semmi szükség kapkodásra, mert nincs miről lemaradni. Ám most se hidd, hogy mindenki érti ezt vagy megért téged! A hétvége tökéles a kikapcsolódásra, meg arra, hogy kicsit a fiókba tedd a gondokat…


Vízöntő heti horoszkóp

Hetek óta teszteli az élet a rugalmasságodat. Ezen a héten sincs ez másképp. Pont ezért ne csodálkozz, ha valami nem a terveid szerint alakul! Nem meglepő, mert most kiderül, hogy van-e a farzsebedben B-, C-, sőt D-terv. Mindeközben a szerdai újhold olyan embert hoz eléd, aki példát mutathat ebben. Nem biztos, hogy jó példát… A humorérzékeddel érteni fogod a helyzet szürrealitását…


Halak heti horoszkóp

Amilyen kiszámíthatóan indul a heted, olyan felfordulás látszik csütörtöktől. A kiszámíthatóság azt jelenti, hogy előre tudod, ki miért kapja fel a vizet. Emberismeretből csillagos ötöst kapsz. Csütörtöktől a párod, vagy egy szívedhez közelálló ember érzékenysége döbbent meg. Nem akartad megbántani őt, de most mégis sikerül. Gyorsan adj ennek hangot, és ő is megbékél!

2023. augusztus 13. 10:39
Öt férfi okozhatja a világ vesztét – állítja a neves matematikus
A szakember szerint az emberek fel sem fogják, milyen pusztítást tud okozni egy modern fegyver, például egy fúziós b...
Szijjártó Péter: A LEGO 54 milliárd forintos beruházással 300 új munkahelyet hoz létre Nyíregyházán
A LEGO mintegy 54 milliárd forintos beruházással 300 új munkahelyet hoz létre Nyíregyházán, illetve a napelemparkját...
Tankot videóztak éjjel Budapest utcáin, leállították a forgalmat
A katonák az érintett útszakaszt átmenetileg elzárták a forgalom elől.
Ítéletet hirdetett a bíróság Dárdai Pál verekedő kapusa ügyében
Több csontját is eltörte áldozatának.
Lekapcsolták az érdi „fogtündéreket”, elhúzták Kevin és József nótáját
A harmadik „varázslónak” még nem sikerült a nyomára akadni.
Zsolti gazda kétszáz hátrányos helyzetű diáknak segítette a tanévkezdését
Osztálykirándulásra szánt üdítőket, iskolatáskákat, taneszközöket is adományozott Gáspár Zsolti az összevont Lucfalv...
Czomba Sándor: megvédtük a munkahelyeket, augusztusban 12 ezer fővel dolgoztak többen
A magyar gazdaság és a magyar munkaerőpiac válságálló, hiszen a háború és az elhibázott szankciók sújtotta nehéz gaz...
Megmutatta új álomotthonát Weisz Fanni, nem rest bepiszkolni a kezét
Megvette álmai házát és most meg is mutatta a Tények Plusznak. Weisz Fanni, a siketen született modell óriási felújí...
Bomló holttestet találtak egy csepeli gyártelepen, a fiatal férfit nyáron ölték meg
A nyomozók őrizetbe vették a két elkövetőt, később pedig lakásaikon megtalálták az áldozat értéktárgyait, valamint a...
Orbán Viktor: a Gyurcsány-korszakkal ellentétben a mostani kormány nem vett el egyetlen fillért sem a nyugdíjasoktól
A Gyurcsány-korszakban elvettek a nyugdíjasoktól egy havi nyugdíjat, a mostani kormány viszont a koronavírus-járvány...
Meghalt Szirtes András
Egyre több iskolában nyílik ki a digitális világba vezető ajtó
Halálra marcangolta gondozóját egy oroszlán
Hatalmas balhé a magyar focimeccsen: percekig verte egymást a focista és a karbantartó
Kiderült, melyik magyar bolt lett az év diszkont üzlete

Halálos baleset történt a 4-es főúton Újfehértónál
Halálos baleset történt a 4-es főúton Újfehértónál
A baleset helyszínén teljes útlezárás van érvényben - írták a police.hu oldalon
Karambol a 4-es főúton Nyíregyházánál - Teljes útzár!
A 262-es és 263-as kilométer között teljes szélességében lezárták a főutat.
Karambol a 4-es főúton Nyíregyházánál - Teljes útzár!
A 262-es és 263-as kilométer között teljes szélességében lezárták a főutat.
Halálos baleset történt a 85-ösön, a szomszédos vármegyében
20:34 - A sofőr meghalt
Felborult egy autó a 84-esen főúton
A tetejére borult egy személyautó a 84-es főút 95-ös kilométerénél, Lövő térségében. A balesethez a sopronkövesdi hivatásos és a völcseji önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik rögzítették, majd áramtalanították a járművet. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom - közölte péntek este a katasztrófavédelem.
Felborult egy autó a 84-esen, Lövőnél
A tetejére borult egy személyautó a 84-es főút 95-ös kilométerénél, Lövő térségében. A balesethez a sopronkövesdi hivatásos és a völcseji önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik rögzítették, majd áramtalanították a járművet. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom - közölte péntek este a katasztrófavédelem.
Kamion és kisteherautó ütközött össze az 5-ösön, Lajosmizsénél
A 66-os és 65-ös kilométer között félpályán halad a forgalom.
Karambol a kórház közelében Nyíregyházán
Két személygépkocsi ütközött össze a Szent István utcán Nyíregyházán péntek délután. A vétlen autóból egy sérültet kórházba szállítottak. A baleset okát a rendőrség vizsgálja.
Baleset történt a 4-es főúton Kőlaposnál
Egy személy megsérült abban ráfutásos balesetben, ami pénteken délután történt a 4-es főúton Kőlapos közelében. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.
Kerékpározás közben telefonált egy nő Egerben, súlyos baleset lett a vége
Az ügyészség vádiratában pénzbüntetés kiszabására tett indítványt.
Baleset történt Zalaegerszegen
Baleset történt Zalaegerszegen a Hock János utca 92-nél péntek délután 4 óra tájt. A helyszíni szemle időtartama 1 órát vesz igénybe. Torlódás és lezárás nincs a helyszínen, de mindenki körültekintően vezessen. 

Csókolózós képpel tudatták: fiatal üzletemberbe szerelmes Gáspár Virág
Csókolózós képpel tudatták: fiatal üzletemberbe szerelmes Gáspár Virág
Szerelmükről adtak bizonyítékot.
Most jött: halálos horrorbaleset történt az M3-ason - helyszíni fotók
Halálos baleset történt kora este az M3 autópálya Budapest felé vezető oldalának 31-es kilométerszelvényében. A rendőrség beszámolója szerint egy 43 éves ukrán sofőr kocsijával hátulról nekiütközött az előtte forgalmi okból lassító 33 éves mogyoródi férfi által vezetett teherautónak, amiben egy 51 éves férfi is utazott.
Most jött: halálos horrorbaleset történt az M3-ason - helyszíni fotók
Halálos baleset történt kora este az M3 autópálya Budapest felé vezető oldalának 31-es kilométerszelvényében. A rendőrség beszámolója szerint egy 43 éves ukrán sofőr kocsijával hátulról nekiütközött az előtte forgalmi okból lassító 33 éves mogyoródi férfi által vezetett teherautónak, amiben egy 51 éves férfi is utazott.
Most derült ki: június óta rákkal küzd a képernyőről eltűnt műsorvezető
Nagyon népszerű arca volt a híradónak.
Baleset történt a 85-ös főúton: a sofőr a helyszínen életét vesztette
A helyszínen életét vesztette a sofőr.
Baleset a Paksi Atomerőműnél: többen is megsérültek!
A rendőrség adott tájékoztatást a történtekről.
Kiderült a titok az Aldi pénztárosairól - ez minden egyes vásárlót érint!
Ez segít alacsonyan tartani az árakat.
Krausz Gábor fotóját máris egy társkeresőn látták viszont
A sztárt egy társkeresőn találták meg.
"41 éves vagyok, és hozzámentem a legjobb barátom iskolás fiához – ő 16 éves"
Legjobb barátja fiához ment feleségül egy 41 éves nő és állítja, ez legális.
Még csak 15 éves, de meseszép: Jázmin lehet Palvin Barbi utódja
Kifutóról álmodik.