Heti horoszkóp: Az Oroszlánban tombolnak a hormonok, a Bika legyen rámenősebb

A nyár a szerelem időszaka, mely minden csillagjegyet megihlet.

Kos

(III. 21.–IV. 20.)

Szerelem: Nagyon fontos, hogy mindent megbeszéljen a partnerével, sok múlik a rugalmasságukon! Teremtsen harmonikus körülményeket, a higgadtság ebben az esetben végképp elengedhetetlen!

Egészség: Idegi kimerültség fenyegeti, különösen akkor, ha már rég nem volt szabadságon. Vigyázzon, egy váratlan betegség kibillentheti a megszokott ritmusából!

Munka, pénz: Legyen nyitott és készüljön fel a váratlanra, ugyanis uralkodó bolygója a hirtelen változásokat hozó Uránusszal alkot fényszöget. Minél nyitottabb, annál pozitívabb juttatásokban és élményekben lesz része.


Bika

(IV. 21.–V. 20.)

Szerelem: Próbálja meg erőteljesebben érvényesíteni az akaratát, nem fog csalódni a sikerességben. Most a rámenősség a szerelmi életben is nagyon ajánlott, ám korántsem mindegy, hogy ehhez milyen eszközöket használ.

Egészség: Depresszív hangulat uralkodhat a mindennapjaiban, sőt a céljaiban is kételkedhet. Ne hagyja, hogy úrrá legyenek gondolatain a negatív hatások! Vigyázzon a napozással, duplán is megégetheti magát!

Munka, pénz: Akkor sikeres a munkájában, ha szívvel, szenvedéllyel végzi azt. Hiába lendületes, kreatív vagy akaratos, ha nem hisz benne teljes szívéből.


Ikrek
(V. 21.–VI. 21.)

Szerelem: Eddig is nehezen tűrte a szabályokat, ám most egyenesen elviselhetetlennek érzi az Önt korlátozó körülményeket. Azonban már egy kisebb kiruccanás, utazás is felszabadító lehet.

Egészség: Fejfájás gyötörheti a napokban, azonban, ha gyakorivá válik, komolyan kell vennie a tüneteket! A napozást ne vigye túlzásba, az is okozhat fejfáját, napszúrást.

Munka, pénz: Ha pénzügyi nehézségekbe ütközött, ne csüggedjen, inspirálóan hatnak Önre. Arra ösztönzik, hogy új utakat keressen.


Rák
(VI. 22.–VII. 22.)

Szerelem: Túl sokat aggodalmaskodhat egy családtagja miatt, így könnyen a másik baját is a saját vállára veheti. A szerelemben viszont ez szorongással járhat, akár magáért, akár a társáért aggódik.

Egészség: A Plútó hatására saját egészsége miatt is többet aggodalmaskodhat, ami akár a hipochondriáig is elmehet. Ha nem viszi ezt a félelmet túlzásba, igaza lehet, hogy érdemes jobban odafigyelnie magára.

Munka, pénz: Csakis a saját mércéjének kell megfelelnie, ugyanis uralkodó bolygója a kapcsolatok és a pénzügyek életterületein halad át ezen a héten.


Oroszlán
(VII. 23.–VIII. 22.)

Szerelem: Hirtelen a szokásosnál is nagyobb szükségét érezheti a szerelemnek, tombolnak önben a hormonok.

Egészség: Feszültség, idegesség jellemezheti, mely a bőrére is kiül. Pattanások, allergiás foltok is megjelenhetnek a testén. Az idősebbeknél erősebb szívdobogás is megfigyelhető.

Munka, pénz: Tele van hittel, lendülettel, tenni akarással. Könnyen vezérévé válhat egy új gondolatnak, így a nyár a legjobb időszak lehet egy cégalapításra, új üzlet nyitására is.


Szűz
(VIII. 23.–IX. 22.)

Szerelem: Futó kalandba keveredhet, ha nem vár tőle túl sokat, még üdítő élmény is lehet!

Egészség: Az Uránusz és a Mars helyzete hirtelen balesetek lehetőségét jelezheti, melyek leginkább a munkahelyén és a külföldi utazásokon következhetnek be. A túl hideg vizek és a túl forró nap bajt okozhat.

Munka, pénz: Nagyobb terhek zúdulhatnak a nyakába, ám ha elbírja őket, most nagyot tud fejlődni.

A fotó illusztráció: Shutterstock

Mérleg
(IX. 23.–X. 22.)

Szerelem: Erős felindulást érezhet, melyben a Hold és a Vénusz által jelzett gyógynövények lágy afrodiziákumként segíthetnek. Használja a menta, a torma a kamilla, a kakukkfű erejét!

Egészség: Alhasi görcsök gyötörhetik, ám ez többről árulkodik, mint testi problémáról. Minél erősebb a fájdalom, annál inkább elnyom valamit magában.

Munka, pénz: A munkájában okos döntéseket hoz és jó megoldásokat talál, azonban ez állandó idegi feszültségben tarthatja.


Skorpió
(X. 23.–XI. 21.)

Szerelem: Most sikert sikerre halmozhat az ellenkező neműek körében, az egyetlen veszély, hogyha túlságosan csapongóvá válik. Vigyázzon, két szék között könnyen a földre pottyanhat!

Egészség: Óvakodjon a tudatmódosító szerek (alkohol, gyógyszerek) használatától, most különösen nem tud mértéket tartani!

Munka, pénz: Úgy érzi, a feladata meghaladja a teherbírását, érdemes lenne pihenőt tartania. Valamilyen önismereti, vagy önbizalom-fejlesztő tréningen is részt vehet.


Nyilas
(XI. 22.–XII. 21.)

Szerelem: A gyermekneveléssel, gyermekvállalással kapcsolatos problémák okozhatnak gondot a párkapcsolatában. Főként akkor, ha egymást hibáztatják a kudarcért.

Egészség: Utolérheti az allergia, ám mint minden más betegségnek, ennek is lelki alapja van. Gondolja át, mi az, ami ezt váltja ki önből!

Munka, pénz: Valamitől fél, úgy érzi le kell mondania a hatalomról.


Bak
(XII. 22.–I. 19.)

Szerelem: A Vénusszal együtt álló Mars erejét felhasználva sokat javíthat alakján, és a magánéletén. Leginkább a hét első napjaiban eshet szerelembe. Ez az időszak nyaralásra, utazásra ideális, szórakozzon!

Egészség: A szokatlan ételek, most gyomorrontást okozhatnak, vigyázzon, mit eszik! Hajlamos a puffadásra, különösen, ha nehezen emészthető ételeket fogyaszt.

Munka, pénz: A fontos tárgyalásokat, kapcsolatteremtési próbálkozásokat időzítse a hét második felére. Ellenállhatatlan lesz, hálásak lesznek a partnerei.


Vízöntő
(I. 20.–II. 18.)

Szerelem: Nehezére eshet kimutatnia az önzetlen szeretetét, ez frusztrációt okozhat a kapcsolataiban. Kerülje a szomorkodó, mérges embereket!

Egészség: A vesével vagy a bőrrel kapcsolatos betegségek előtérbe kerülhetnek. Fogyasszon sok folyadékot, friss zöldségeket, zöld leveleket!

Munka, pénz: Érdemes bizonyítania a munkahelyén, mert új kapcsolatokat, támogatókat találhat.


Halak
(II. 19.–III. 20.)

Szerelem: Az uralkodó bolygójával, a Neptunusszal kapcsolódó Vénusznak hála ön egyre vonzóbbá és megnyerőbbé válhat. Ezt a természetes kisugárzásán túl valamilyen szépészeti kezelésnek is köszönheti.

Egészség: Az elkövetkezendő időszak kiváló alkalom, ha plasztikai beavatkozásra vágyik, sőt a kozmetikai kezelések is különösen sikeresek lehetnek most. Konzultáljon egy természetgyógyásszal!

Munka, pénz: Most mindent elérhet, amiben csak hinni tud! A hirtelen bekövetkező változások a Szaturnusz hatására tartósnak bizonyulnak majd. Éppen ezért nagyon fontos a pozitív gondolkodás!

Forrás: Blikk

2023. július 02. 16:08
Mennyire ismeri sztárjainkat? Ezzel a játékkal kiderítheti!
Tesztelje magát!
Holtan esett össze egy kisdiák Tiszadadán, tanárai próbálták megmenteni az életét
A gyerek már nem lélegzett, mikor mentőt hívtak.
Ön is viszi magával a telefont a WC-re? Súlyos következményekkel járhat, még ma érdemes leszokni erről
A gasztroenterológus óva inti az embereket a szüntelen mobilnyomkodástól.
Napi tény: A babák nem sírnak
Bár a legtöbben azt hiszik, hogy a kisbabák mást sem csinálnak egész nap, csak sírnak, ez nem igaz. Sőt, egyáltalán ...
Elgázoltak egy kutyát Borsodban, kegyetlen gazdái a szeméthez kötötték ki a sérült állatot segítség helyett - Fotók
A négylábúról készült fotók megtekintését csak erős idegzetűeknek ajánljuk.
Magas a koleszterinem! Baj?
Magas a koleszterinszintje! Na ez az egyike azoknak a mondatoknak, amit nem szívesen hallunk az orvostól, ugye? Egyb...
Veszélyben a Föld?
A gyerekek jövője és a bolygó védelme, ezeket tartja szem előtt Vér Balázs, aki éppen ezért az alumínium csomagolás ...
Lehull a lepel
Vadonatúj, soha nem látott show indul a hétvégén, most lerántjuk róla a leplet! Ott voltunk a kulisszák mögött!
Tények teljes adás, 2023. szeptember 29., péntek
DRÁMA - Holtan esett össze egy 12 éves gyerek a tiszadadai iskolában, nem lélegzett, mentőt hívtak hozzá, tanárai pr...
Nagy bajban vagyok!
Óriási vita a stúdióban, kamerák előtt esett egymásnak Tóth Gabi és Majka, az énekesnő szerint a rapper totálisan el...
Hihetetlen dráma: a 99 percben dőlt ez a Zalaegerszeg-Puskás Akadémia meccs
Újabb hatalmas ukrán veszteségek, nagy bajban Zelenszkij
A hétszeres magyar bajnok legenda fontos szerepet vállal az I. Hell Diósgyőr Rallyn
Felülről fotózta hatalmas melleit Kylie Jenner - képek
Nem vagyok hajlandó halkan beszélni magyarul, én otthon vagyok

Halálos baleset történt a 4-es főúton Újfehértónál
Halálos baleset történt a 4-es főúton Újfehértónál
A baleset helyszínén teljes útlezárás van érvényben - írták a police.hu oldalon
Karambol a 4-es főúton Nyíregyházánál - Teljes útzár!
A 262-es és 263-as kilométer között teljes szélességében lezárták a főutat.
Karambol a 4-es főúton Nyíregyházánál - Teljes útzár!
A 262-es és 263-as kilométer között teljes szélességében lezárták a főutat.
Halálos baleset történt a 85-ösön, a szomszédos vármegyében
20:34 - A sofőr meghalt
Felborult egy autó a 84-esen főúton
A tetejére borult egy személyautó a 84-es főút 95-ös kilométerénél, Lövő térségében. A balesethez a sopronkövesdi hivatásos és a völcseji önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik rögzítették, majd áramtalanították a járművet. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom - közölte péntek este a katasztrófavédelem.
Felborult egy autó a 84-esen, Lövőnél
A tetejére borult egy személyautó a 84-es főút 95-ös kilométerénél, Lövő térségében. A balesethez a sopronkövesdi hivatásos és a völcseji önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik rögzítették, majd áramtalanították a járművet. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom - közölte péntek este a katasztrófavédelem.
Kamion és kisteherautó ütközött össze az 5-ösön, Lajosmizsénél
A 66-os és 65-ös kilométer között félpályán halad a forgalom.
Karambol a kórház közelében Nyíregyházán
Két személygépkocsi ütközött össze a Szent István utcán Nyíregyházán péntek délután. A vétlen autóból egy sérültet kórházba szállítottak. A baleset okát a rendőrség vizsgálja.
Baleset történt a 4-es főúton Kőlaposnál
Egy személy megsérült abban ráfutásos balesetben, ami pénteken délután történt a 4-es főúton Kőlapos közelében. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.
Kerékpározás közben telefonált egy nő Egerben, súlyos baleset lett a vége
Az ügyészség vádiratában pénzbüntetés kiszabására tett indítványt.
Baleset történt Zalaegerszegen
Baleset történt Zalaegerszegen a Hock János utca 92-nél péntek délután 4 óra tájt. A helyszíni szemle időtartama 1 órát vesz igénybe. Torlódás és lezárás nincs a helyszínen, de mindenki körültekintően vezessen. 

Csókolózós képpel tudatták: fiatal üzletemberbe szerelmes Gáspár Virág
Csókolózós képpel tudatták: fiatal üzletemberbe szerelmes Gáspár Virág
Szerelmükről adtak bizonyítékot.
Most jött: halálos horrorbaleset történt az M3-ason - helyszíni fotók
Halálos baleset történt kora este az M3 autópálya Budapest felé vezető oldalának 31-es kilométerszelvényében. A rendőrség beszámolója szerint egy 43 éves ukrán sofőr kocsijával hátulról nekiütközött az előtte forgalmi okból lassító 33 éves mogyoródi férfi által vezetett teherautónak, amiben egy 51 éves férfi is utazott.
Most jött: halálos horrorbaleset történt az M3-ason - helyszíni fotók
Halálos baleset történt kora este az M3 autópálya Budapest felé vezető oldalának 31-es kilométerszelvényében. A rendőrség beszámolója szerint egy 43 éves ukrán sofőr kocsijával hátulról nekiütközött az előtte forgalmi okból lassító 33 éves mogyoródi férfi által vezetett teherautónak, amiben egy 51 éves férfi is utazott.
Most derült ki: június óta rákkal küzd a képernyőről eltűnt műsorvezető
Nagyon népszerű arca volt a híradónak.
Baleset történt a 85-ös főúton: a sofőr a helyszínen életét vesztette
A helyszínen életét vesztette a sofőr.
Baleset a Paksi Atomerőműnél: többen is megsérültek!
A rendőrség adott tájékoztatást a történtekről.
Kiderült a titok az Aldi pénztárosairól - ez minden egyes vásárlót érint!
Ez segít alacsonyan tartani az árakat.
Krausz Gábor fotóját máris egy társkeresőn látták viszont
A sztárt egy társkeresőn találták meg.
"41 éves vagyok, és hozzámentem a legjobb barátom iskolás fiához – ő 16 éves"
Legjobb barátja fiához ment feleségül egy 41 éves nő és állítja, ez legális.
Még csak 15 éves, de meseszép: Jázmin lehet Palvin Barbi utódja
Kifutóról álmodik.