Hamarosan Tillával érkezik az Ütős Ötös a TV2-n

Vajon, hogy gondolkodik az átlag? Ez pofon egyszerű! Vagy talán mégsem? Április 3-tól minden kiderül… Till Attilával érkezik az Ütős Ötös a TV2-n, amelyben hazánk hírességei 5 fős csapatokban küzdenek meg az akár 10 millió forintos nyereményért. 

Április 3-tól Ütős Ötös címmel egy rendkívül izgalmas és szórakoztató családi vetélkedő kezdődik a TV2-n, amelyben ismert emberek családtagjaikkal, barátaikkal vagy hozzájuk közel álló személyekkel alkotnak csapatokat.

A műsorvezető Till Attila, a vetélkedőben két, 5 fős csapat küzd a győzelemért. A kérdések nem klasszikus kvíz kérdések, nem tudásalapúak, a játékosoknak inkább arra kell ráérezniük, hogy gondolkodnak az emberek. A készítők közvéleménykutató cég segítségével, 100 főre levetített „mini Magyarországot”, egy reprezentatív mintát hoztak létre.

A megkérdezetteknek ugyanazokat a kérdéseket tették fel, a játékosok feladata pedig az, hogy kitalálják mik lehettek a leggyakoribb válaszok. A játék 5 szakaszból áll, ám a mindent eldöntő utolsó fordulóba, vagyis a végjátékba csupán egy csapat juthat be. Esélyt kapva, hogy megszerezze akár a maximális nyereményt, a 10 millió forintot.

Az Ütős Ötös attól is roppant érdekes, hogy a közeli hozzátartozóknak köszönhetően olyan történetek is előkerülnek a hírességekről, amelyeken még ők maguk is meglepődnek és jót derülnek.


A műsorban látható lesz például Varga Viktor, aki részben „klasszikus” családi felállásban érkezik: párja, édesapja és testvére kiséri el, ötödikként pedig egyik barátja egészíti ki a csapatot. Viktoréknál különlegesség, hogy testvérével, Valentinnal itt találkozhatnak majd először a nézők. Szintén nagyon izgalmas, hogy Delhusa Gjon mindhárom fia ott lesz a stúdióban vagy például az, amikor Kovácsovics Fruzsinát három bátyja társaságában láthatják a nézők.

De különleges adásnak ígérkezik az is, amelyben Schmuck Andor exfeleségével szerepel, és amivel talán el is nyerheti majd a nézőktől a sorozat legbevállalósabb sztárja címet. Schmuck Andor exe csakis a felvétel miatt utazott Magyarországra - ennyire családias és baráti az Ütős Ötös, hogy még ez is belefér.

Visváder Tamás édesanyjával és feleségével, Visváder-Palácsik Lillával érkezik, érdekes és nagyon szórakoztató belelátni az ő hármasukba is. A családtagokon kívül lesznek olyanok csapatkapitányok, akik kollégákkal, zenésztársakkal állnak össze: például az Anna and the Barbies frontembere, Pásztor Anna, Veréb Tamás színész vagy Sipos Péter az Irigy Hónaljmirigy oszlopos tagja.

A széria tematikus adásaiban többek között a TV2 műsorvezetői és a Família KFT színészei, a Dancing with the Stars és az Exatlon Hungary sztárjai, illetve a Jóban Rosszban és a Barátok közt színészei is megmérettetnek.


Tilla nagyon élvezte a forgatásokat és már alig várja, hogy a nézők is tippelésbe kezdjenek a képernyők előtt.

Óriási a nyüzsgés az adásokban már csak attól is, hogy egyszerre 10 játékos van jelen a stúdióban, és ezt nagyon szeretem. Pörögnek az események, röpködnek a poénok, minden csapatban van egy váratlan ember, a csendes, aki ritkán szólal meg, de akkor nagyot mond és van a nagyszájú, aki más megvilágításba helyezi a dolgokat. Nagyon jó azt is látni, amikor egymástól távol élő családtagok a műsor kedvéért jönnek össze, és a vetélkedő mindenkinek egy közös élmény. A rengeteg vicces pillanat mellett rendkívül kedves történeteknek is szemtanúi lehetnek majd a nézők. Ilyen például az a rész, amelyben Cooky gyerekeinek dédnagymamája szerepel, aki elmúlt 90 éves, és óriási izgalommal és nyitottsággal veti bele magát a játékba. Szerintem a nézők nagyon könnyen ráhangolódnak majd a műsorra, rengeteg olyan kérdés van, ami a hétköznapi életünkben is szóba kerül, mindenkit érint, könnyen lehet hozzá kapcsolódni. Bár azt is el kell mondjam, döbbenetes, hogy néha a legegyszerűbb válasz nem jut eszébe az embereknek, de ettől is izgalmas ez a vetélkedő

- mesélte Tilla.

Ütős Ötös, a sztár nem jár egyedül! Április 3-tól a TV2-n!

2023. március 16. 15:13
Lepereghetett egy autós előtt élete filmje, egy pillanatra a madarak közé emelkedett - Videó
Brutális felvétel készült.
Félmeztelen holttestekre bukkantak a hatóságok, már azt is tudni, hogy kik lehetnek
A halál pontos okát hivatalosan azóta sem közölték.
Elszabadult a pokol egy menekültközpontban, az elmúlt évtizedek legsúlyosabb migránstragédiájaként tartják számon a történteket
Rengeteg halálos áldozata és 30 sérültje van az incidensnek.
Egy kézdivásárhelyi tinit odaadtak egy láda sörért az ördögnek, saját apja bűntudat nélkül a pokolba küldte
A napokban hoztak ítéletet az ügyben.
Vérre menő harc tört ki nyugdíjasok között a Lidlben, videón, ahogy egymást lökdösve izmoznak
Az akciós termékért taposták el egymást.
Tények teljes adás, 2023. március 31., péntek
EMBERÖLÉS - Mosolygott a letartóztatásán a férfi, aki a tizedik emeltről lökte ki a barátnőjét Győrben. A kétgyereke...
Minden titokra fény derül
Napról napra egyre nagyobb a feszültség Farkasligeten, Tamás nem nyugszik addig, amíg újabb bizonyítékot nem talál. ...
Kaszált a Panda
Egy pandajelmezbe bújt játékos vitte el a Zsákbamacska főnyereményét, a kilencmillió forint értékű autót. A bátor dö...
Orbán Viktor: A háborúpártiak veszélybe sodorták az egész Európai Uniót
Az európai emberek elindultak a béke irányába, azonban Európa vezetői továbbra is a háború pártján állnak – mondta p...
Azzal vádolják, hogy kés alá feküdt
Egy bizonyos kor után nem elegáns egy nőt a koráról faggatni. Legalábbis sok hölgy nem szereti ezt... Az pedig egyen...
Kialakult az elődöntő mezőnye a női kosárlabda NB I-ben
Kiadták a riasztást: érkezik a jégeső és a szélvihar
Pap Dorci elárulta, van-e most barátja
Hasi görcsök terhesség során- mi minden okozhatja?
Valós esély van arra, hogy Lionel Messi visszatér Barcelonába