
Esküvő a láthatáron? – így készül Hajdú Péter a nagy napra
A farsang színes forgatagához hozzátartozik a fánk, ami már az ókortól kezdve az egyik legkedveltebb édesség és szinte kivétel nélkül minden nemzet konyhaművészete ismeri. Ezt az édes, puha, omlós finomságot bármikor szívesen fogyasztjuk, ám a februári időszakban ennek hagyománya is van. Ugyanis eleink azt tartották, hogyha minél többet eszünk a fánkból, annál bőségesebb lesz a termés. Manapság már ennek nem tulajdonítanak különösebb jelentőséget, de a szokást hűen őrzi, aki csak teheti.
Gáspár Bea is ragaszkodik hozzá, ám a Mokka hétfő reggeli adásában egy újragondolt változatát mutatja be. A közösségi oldalán korlátozott ideig elérhető történetébenegy ínycsiklandó ízelítő is látható abból, hogy ő hogyan gondolta újra a dubai csokis fánkot farsangi különlegességként.

Már a látvány is ellenállhatatlan. Csak azt sajnálja az ember, hogy nem tudja megkóstolni. A hétfő reggeli Mokkában azonban feltárul a titkos recept, és bárki elkészítheti a nem mindennapi finomságot.
Fotók: Gáspár Bea Hivatalos Instagram Oldala

Esküvő a láthatáron? – így készül Hajdú Péter a nagy napra

Csuti és szerelme nagy lépésre készülnek: gyerekszobát építenek az otthonukban

Üldözték a Next Top Model Hungary döntősét, videó is készült az esetről

„Besokallt a szervezetem” – Miló Viki pánikrohamot kapott

Minden amit tudni érdemes a mai tízmilliószoros napról: ezt tegye mielőtt éjfélt üt az óra!

Jeff Goldblum a Wicked után felhagyott a húsevéssel

Aprótalpúval gyarapodott az ETO család

Bízott Palik Lászlóban a versenyző, ám a műsorvezető sem tudta a választ

Lakásokért, kincsekért és álmokért indul a a vadászat a TV 2-n!

Babát vár údonsült férjétől, akihez első látásra ment hozzá

Fogászati áttörés lehet a tudomány új csodája

Újra Kevin bőrébe bújt Macaulay Culkin, visszatért legendás szerepéhez, videóval