
Újra fénykorát éli a magyar bor
A farsang színes forgatagához hozzátartozik a fánk, ami már az ókortól kezdve az egyik legkedveltebb édesség és szinte kivétel nélkül minden nemzet konyhaművészete ismeri. Ezt az édes, puha, omlós finomságot bármikor szívesen fogyasztjuk, ám a februári időszakban ennek hagyománya is van. Ugyanis eleink azt tartották, hogyha minél többet eszünk a fánkból, annál bőségesebb lesz a termés. Manapság már ennek nem tulajdonítanak különösebb jelentőséget, de a szokást hűen őrzi, aki csak teheti.
Gáspár Bea is ragaszkodik hozzá, ám a Mokka hétfő reggeli adásában egy újragondolt változatát mutatja be. A közösségi oldalán korlátozott ideig elérhető történetébenegy ínycsiklandó ízelítő is látható abból, hogy ő hogyan gondolta újra a dubai csokis fánkot farsangi különlegességként.

Már a látvány is ellenállhatatlan. Csak azt sajnálja az ember, hogy nem tudja megkóstolni. A hétfő reggeli Mokkában azonban feltárul a titkos recept, és bárki elkészítheti a nem mindennapi finomságot.
Fotók: Gáspár Bea Hivatalos Instagram Oldala

Újra fénykorát éli a magyar bor

Hoppá! Nem hiszi el, hol fog feltűnni Curtis és Müller Péter!

Vége a féktelen bulizásnak: MC Hawer új életet kezdett

„Nem felejtem el, honnan jöttem” – múltja árnyékként kíséri Fásy Ádámot

Látványos videó: Így újul meg a legendás Körszálló

Új műsorvezető a láthatáron! Óriási név csatlakozik a TV 2 csapatához

Szívszorító ígéret, amit Csuti nem tudott elengedni

Rendkívüli műsorváltozást jelentett be a TV 2 - A Megasztárról van szó

Világsztárral csapott össze Schóbert Lara: nem akármilyen videó készült róla

Megszűnik a Szabad Európa híroldala

Lebetegedett a Megasztár versenyzője, üzent a nézőknek

Kitört a botrány! Visszalépett két bíra a Miss Universe-től, egyikük döbbenetes dolgokat állít