Ez a négy pár küzdhet a Money or Love fődíjáért

Bő két hónapja indult a Super TV2 napi dating showja, amely teljesen új szemszögből közelítette meg a párkeresés folyamatát. A kaland a végéhez közeledik, hiszen elkezdődik a Money or Love – Fogadj a szerelemre!, ahol négy párosnak van esélye a végső győzelemre. Kitty és Aidan, Petra és Bazsi, Ági és Bence, valamint Szandy és Levi minden eddiginél nagyobb kihívás előtt áll. A pénteki döntőben pedig az is kiderül, a szerelem vagy a pénz lesz a vonzóbb választás.

2022. november 14. 15:03

Szeptember 4-én vadonatúj, látványos napi dating show indult Demcsák Zsuzsa vezetésével. A Super TV2 Karib-térségben forgatott műsora bőven tartogatott izgalmas, érzelmes és megható pillanatokat is. A lányok és fiúk exkluzív környezetben próbálták megtalálni az igazit, miközben erejüket és ügyességüket is próbára tették a rájuk váró feladatokban. Több tucatnyi álomrandi és kettesben töltött pillanat után négy páros jutott be a Money or Love döntő hetére. Kitty és Aidan szinte első látásra szerettek egymásba és azóta is kitartottak a másik mellett, így talán nem meglepő, hogy ők itt vannak a véghajrában.

„Nagyon boldog vagyok, hogy idáig eljutottunk és izgatottan várom, mi vár ránk az utolsó héten” – árulta el Aidan. „Biztos vagyok benne, hogy elmélyül a kettőnk közti kapcsolat Kittyvel, hiszen nagyon hamar egy hullámhosszra kerültünk. Bevallom, már sokat fantáziáltam arról, hogy milyen lesz vele együtt a való életben. Nagyon szeretném ezt a kapcsolatot tovább vinni, amikor a játéknak vége van” – tette hozzá a fiú, aki szerint legjobb barátja, Bazsi lehet a legnagyobb ellenfele párjával, Petrával.

„Bazsival szerintem sokat tettünk azért, hogy itt legyünk a véghajrában. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogyan alakul a vége. De én már nyertem, hiszen megkaptam őt, mi kint is folytatni fogjuk a kapcsolatunkat. Szóval, ha megnyernénk a műsort, az igazából csak egy bónusz lenne, persze nagyon örülnék neki” – mondta Petra, aki szerint az ő kapcsolatuk érzelmileg a legerősebb a finalisták között.


A szintén döntőbe jutott Ági ezzel nem ért egyet, mert szerinte Bazsi részéről ez inkább csak egy játék. Éppen ezért több esélyt szavaz a győzelemre magának és párjának, Bencének.

„Az a mi erősségünk, hogy Bencével a kapcsolatunk őszinte, biztos lábakon áll és mi ténylegesen azt adjuk, amik vagyunk” – mondta Ági, aki a játék elején sokáig Levivel alkotott egy párt. A játék legnagyobb taktikusának tartott fiú is bejutott a legjobbak közé, igaz, egy olyan lány oldalán, akivel csak most kerültek egymás mellé.

„Szandyval az utolsó hétre kerültünk össze, de úgy gondolom mindketten teljesen megérdemelten vagyunk a döntő héten. Bízom benne, ott leszünk a legjobbak között a végén is” – vallotta be Levi. „Én tényleg játszottam ezt a játékot, sokat tettem, hogy itt legyek. Nagyon sok olyan döntésem volt, amikor az érzelmeimmel szembe mentem, mégis megtettem, mert csak a célt láttam magam előtt. Céltudatos vagyok, én nyerni jöttem” – tette hozzá.

A lányok és fiúk sorsának alakulásába – ahogy eddig is - ezen a héten is beleszólása van a nézőknek is. Rajtuk is múlik, ki kerülhet igazán közel a Money or Love fődíjához. De hogy végül a döntő pillanatban a szerelem vagy a pénz lesz a vonzóbb választás, az a péntek esti fináléban kiderül!

Money or Love – Fogadj a szerelemre! döntő hét minden hétköznap este 21:00-től a Super TV2 műsorán!

Kirúgási hullámot indíthat el egy kiszivárgott felvétel, vizsgálatot indítottak a vérlázító ügyben
Több alkalmazott állása is veszélyben.
Disznót vágtak egy nagybányai tömbház tetején, a magason hőkezelt hús új értelmet nyert
A különleges disznóvágást egy szomszéd örökítette meg.
Halálfélelme volt
Nádas Györgynek fájtak a térdei, fulladt és a lépcsőzés is nehezére esett. A humoristának egyre több és súlyosabb eg...
Összeférhet a misztikum az imával?
Elhitték Önök valaha, hogy a jósok előre látják a jövőt? Vagy inkább imádkoztak, ha bizonytalannak érezték magukat? ...
Lezárja a múltat, új életet kezd
Szerednyey Béla különböző filmes és színházi karaktereit egy ország ismeri és szereti. A színészóriás élete azonban ...
Sztárok is rajonganak értük
Nemcsak a rajongóknak, már a sztároknak is megvannak a maguk kedvencei. A Visváder - Palácsik házaspár, a Gáspár csa...
A mesterek is színpadra állnak
Hatalmas dobásra készül ma este Tóth Gabi. A Sztárban Sztár leszek! mestere a kilencedik élő showban nem csak a szék...
Sosem engedi el a kezét
Nehéz sorsáról nem szeret beszélni a tehetségkutató legfiatalabb versenyzője, Kökény Dániel. A 17 éves fiú élete a m...
Lemondtak róluk, sikeresek lettek
Összetört álmok, kemény kritikák és embert próbáló évek. A Sztárban Sztár Leszek! versenyzői karrierjük mélypontjár...
Enyhe, nedves léghullámok
Időjárás-jelentés, 2022. december 4., vasárnap
Bombariadó volt az EasyJet járatán
Az olajembargó-szankció veszélybe sodorhatja a benzinársapkát is
Ausztrália egymillió dollárt ajánl információért egy 40 éve megoldatlan, antiszemita támadás ügyében
Elképesztő, milyen sokáig nem vette észre a bíró a szabálysértően játszó francia játékost
Már a portugáloknak is elege van Cristiano Ronaldóból