2025. november 11. kedd, Márton
7°C Budapest

Elárult néhány titkot a magyar séf, aki a legtöbb Oscar-díjas világsztárnak főzött

Annak ellenére, hogy a sztárok séfjeként emlegetik, ő mégis a szakmai tudást és a gasztronómia iránti szenvedély megosztását tartja valódi hivatásának.
Tenyek.hu
2025. március 05., szerda 13:33
Vágólapra másolva!

Kiss Mariann karrierje igazi sikertörténet. A vidéki életből indult, mára pedig már számos hollywoodi hírességet is elkápráztatott, köztük Adrian Brody-t, Brad Pitt-t, Angelina Jolie-t vagy Sir Anthony Hopkins-t.

Szerda reggel különleges recepttel érkezett a Mokka stúdiójába, ugyanis a világsztárok egyik kedvencét, a jackfruit tacot készítette el.

Sokak fejében megfordul, hogy világsztárokkal együtt dolgozni nem könnyű. Különösen igaz lehet ez a gasztronómiára is, hiszen rendszerint színészek mellett van egy táplálkozásukért felelős személy, aki a rájuk osztott szerepek alapján megszabja a speciális étrendjük összetételét. Ez alapján főzött Kiss Mariann is a sztároknak.

- meséli a séf, akinek a színész egész napi étkezéséről gondoskodnia kell.

Ez egy nagyon összetett folyamat. Komplexitását elsődleges az adja, hogy folyamatosan kapcsolatban van a táplálkozás felelőssel. Minden nap tartogathat kihívást, de Kiss Mariann szerint azért sokan túlmisztifikálják a hollywoodi hírességeket.

- emelte ki.

Nagy megtiszteltetésként éli meg, hogy újabb, immáron a kétszeres Oscar-díjas sztárra, a magyar származású Adrian Brody-ra is főzhetett. Számára ugyanis többet ér, hogy számos díjazott hírességgel dolgozhatott már együtt, minthogy besöpörje a Michelin-csillagot.

Mariann szerint számára az is külön megtiszteltetés, hogy ő a legtöbb Oscar-díjas sztárra főző magyar séf.

+Ez is érdekelheti

+Címoldalról ajánljuk