A Sztárban Sztár leszek! az év eddigi legnézettebb műsora

A TV2 szeptemberben startoló tehetségkutató showműsora kiemelkedően teljesít, a 3. évaddal visszatérő Sztárban sztár leszek! szeptember 25-i adása ugyanis az idei év eddigi legnézettebb műsora a teljes lakosság körében. Mindemellett, a szeptemberben adásba került 4 előválogató mindegyike toronymagasan nyerte saját idősávját mindhárom kiemelt korcsoportban (A18-59, A18-49, A4+). A sikeres őszi műsorkínálatnak is köszönhetően, szeptemberben már nem csupán teljes napon, hanem főműsoridőben is a TV2 Csoport csatornáit választotta a legtöbb néző mindhárom kiemelt korcsoportban.

2022. október 04. 09:46

Itt van az ősz, itt van újra a TV2-n is. Szeptember 4-én új évaddal jelentkezett az őszi szezon egyik sikerműsora, a Sztárban sztár leszek! vasárnap esténként. A műsor egy-egy szeptemberi adását több, mint félmillió 18-59 éves, illetve egymilliónál is több 4 éves vagy annál idősebb néző követte figyelemmel, a szeptember 25-én adásba került utolsó előválogató mindhárom kiemelt korcsoportban az idei év legnézettebb műsora lett a teljes lakosság körében. A válogatók mindegyike idősávja legnézettebb műsora volt, és átlagosan a 18-59 évesek körében 25,6 százalékos, a 18-49 évesek körében 26,7 százalékos a teljes lakosság körében pedig 25,9 százalékos nézői részesedést ért el (RTL Klub azonos sorrendben: 8,6%; 8,7%; 7,7%).


Hétköznap esténként visszaköltöztek a tévéképernyőkre a séfek is, hiszen szeptember 5-én elindult a Séfek séfe 4. évada. A gasztro-tehetségkutató egy-egy szeptemberi adását több, mint 263 ezren kísérték figyelemmel a 18-59 évesek körében, amihez 14,1 százalék közönségarány párosult. A főzőműsor különösen népszerű a fiatalabb tévénézők körében, hiszen a 18-49 évesek korosztályában elért 14,9 százalékos nézői részesedéssel a Séfek séfe átlagosan idősávja legnézettebb műsora lett.


Továbbra is sokan tájékozódnak az aktuális gazdasági, politikai és közéleti eseményekről a TV2 infotainment műsoraiból. Szeptemberben az esti Tényeket átlagosan 654 ezren nézték, amihez 22,5 százalékos nézői részesedés párosult a teljes lakosság körében. A magas nézőszámnak köszönhetően az esti Tények átlagosan idősávja legnézettebb műsora lett mind a teljes lakosság, mind a 18-49 éves nézők tekintetében. A Tények Plusz szeptemberben szintén uralta idősávját, hiszen egy-egy adását átlagosan 527 ezer 4 éves vagy annál idősebb néző követte, vagyis a korcsoport nézőinek 15,8 százaléka. A reggeli órákban adásban lévő Mokka és Mokkacino továbbra is sikeresek, hiszen szeptemberben ismét idősávjuk legnézettebb műsorai voltak mindhárom kiemelt korcsoportban.

Teljes napon a TV2 szeptemberben ismét a nézettségi toplista élén végzett, és ezzel megőrizte piacvezető pozícióját mindhárom kiemelt korcsoportban.

Szeptember 4-én elindult a Money or love, a SuperTV2 napi dating reality műsora, aminek első epizódja a TV2-n volt látható, majd a további részek szeptember 5-től a SuperTV2-n kerültek adásba. A SuperTV2-n eddig műsorba került 20 epizód átlagosan a 18-59 éves nézők 2,6 százalékát nyerte meg magának, és ezzel az eredménnyel több néző választotta esti szórakozásként, mint akár az RTL II (2,0%), a Cool (1,4%) vagy a Viasat3 (1,4%) azonos idősávját.

A főcsatorna sikereinek, és a kábelportfólió széles kínálatának köszönhetően, szeptemberben a TV2 Csoport már nem csak teljes napon, hanem főműsoridőben is piacvezető mindhárom kiemelt korcsoportban. Mindemellett, a havi átlagos nézői részesedések tekintetében a TV2 Csoport szeptemberben érte el az idei legmagasabb eredményét teljes napon, ráadásul az RTL Magyarországot az idei legnagyobb különbséggel tudta maga mögé utasítani (A18-59, A18-49, A4+). A TV2 Csoport csatornáit szeptemberben átlagosan a 18-59 évesek 24,1 százaléka, a 18-49 évesek 24,3 százaléka, és a 4 éves vagy annál idősebb nézők 25,3 százaléka választotta teljes napon (RTL Magyarország azonos sorrendben: 19,2%; 18,6%; 17,3%). Főműsoridőben a közönségarány a TV2 Csoport esetében a 18-59 évesek körében 25,30 százalék, a 18-49 évesek esetén 25,8 százalék, míg a teljes lakosság tekintetében 26,3 százalék (RTL Magyarország azonos sorrendben: 25,26%, 24,9%, 23,2%).

 

 

Újabb vérlázító átverés
Szó szerint ablakon kidobott pénz. 20-30, de akár 60 ezer forintot is kicsalnak a házaló cégek, amelyek újabb és úja...
Állandó életveszélyben
Egyedülálló teljesítményével az egész világot lenyűgözte a magyar delfinlány. Korok Fatima felnőtt fejjel ismerkedet...
Remegett, annyira bizonyítani akart
Megfelelési kényszere volt, remegett Gáspár Evelin keze főzés közben a Hal a tortán kulisszái mögött. Aztán jött a f...
Spórolásba kezdtek a sztárok is
Nem hajlandó tojást venni Bay Éva, Tücsi pedig megrögzötten kapcsolja le a lámpákat a lakásban. A hírességeket is el...
Gőzerővel dolgozik kisfia mellett is
Folyamatosan ingázik a színpad és a gyerekszoba között. Caramel ugyanis nemcsak, mint zenei rendező, hanem mint szín...
Így él az ország táncoslábú kisembere
Furán néztek rá, negatív megjegyzéseket kapott, aztán mindenki azt találgatta, vajon hogyan állja majd meg a helyét ...
Szolgálat közben, barátnője háza előtt halt meg egy görbeházai rendőr, családja sokkos állapotba került
Dávid még csak 23 éves volt.
Megszólal a hercegné
Lady Diana a legféltettebb titkait is rábízta, II. Erzsébet királynőt pedig a barátjaként szerette Sarah Ferguson. A...
Fájdalmas múlt
Rengeteg titok övezi a Nagy Ő Beájának múltját. Ő viszont vállalta, hogy most az egyszer tiszta vizet önt a pohárba ...
Meghalt Zámbó Jimmy édesanyja
Borzasztó tragédia, meghalt Zámbó Jimmy édesanyja. Szerda délután érkezett a lesújtó hír, hogy Anna nénit kritikus á...
Őrjöngő argentinok a pályán és a nézőtéren - galéria
Hazazavart újabb két nőt Árpa Attila
Hihetetlen dráma és elképesztő izgalmak a Szaúd-Arábia - Mexikó meccsen
Messinek semmi nem sikerült, a rém gyenge lengyelek óriási szerencsével jutottak tovább
Hatalmas fordulat a Farm VIP-ben