A Skorpió megbetegedhet, a Vízöntőnek pénz áll a házhoz - mutatjuk, mire számíthatnak a csillagjegyek

Nagyon szépen kezdődik a hét, és sajnos most annál problémásabban végződhet. A Bika telihold részleges holdfogyatkozással párosul, ami sok vitát, ellentétet generálhat. Az Astronet szerint most különösen fontos, hogy mindenre a lehető leghiggadtabban reagáljunk. Amint elmúlnak a viharfelhők ismét kitisztul az ég

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Munkaszüneti nappal indul a hét, majd érzelmi árvízzel folytatódik. Kedden és szerdán a víz dominancia szentimentális és érzékeny hangulatot hoz magával. Mindenki (te is) hajlamos lehet a sírásra. Több csapadék is hullhat ezekben a napokban. A hét második fele ugyanakkor visszaadja a lendületedet. Ám hétvégén két nap alatt öt bolygószembenállás óvatosságra int. Az egyik egy részleges holdfogyatkozás…


Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Hétfőn, a hosszú hétvége utolsó napján pihenned kellene. Gyűjts erőt, hogy el tudd viselni azokat az embereket, akik folyton tőled várják a megoldást. Ők is pontosan tudják, mit kellene tenni, de lusták, és úgy gondolják, könnyebb rád hagyni. A hétvégén öt bolygószembenállás lesz, amelyet már a hét közepétől érzel. Fokozatosan nő benned a feszültség, épp ezért jó lenne, ha nem robbannál fel, és nem bántanál meg senkit.


Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Hétfőn elemedben leszel. Ha kipihented magad az elmúlt két napban, választhatsz aktív programot. Ezek után könnyebb lesz kedden felvenni a munkafonalát. Sajnos meg kell küzdened az érzelmekkel, csak utána célozhatod meg az emberek értelmét. A munkahelyeden sem lesz könnyű dolgod. Győzködés helyett hagyd az időre a dolgot! Hétvégén kímélő étrendet válassz, ha jót akarsz magadnak!


Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

A hétfői lustálkodás után meglepően lelkesen ugrasz fejest a teendőkbe kedden. Köszönheted ezt annak a nagyszerű égi jelenségnek, ami keddtől csütörtökig segít a jó közérzet és a remek szellemi képességek kiaknázásában. Majd egy kis csend után a hétvégén óriási fejtörést okoznak a gyerekek, vagy gyerekes felnőttek. Ne feledd, nem téged akarnak bosszantani!


Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Időzített bombán ülsz. Hétfőn még élvezd a hosszú hétvége utolsó napját, de keddtől vértezd fel magadat! A hétvégi feszült bolygóállások családi és/vagy munkahelyi nézeteltérést jeleznek. Őrizd meg a higgadtságodat, és tudd, senki sem miattad tesz dolgokat, hanem azért, mert arra hajlamos, vagy arra képes! Segíts nekik! Vigyázz rájuk! Kritika helyett biztasd őket!


Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

Élvezd ki a hosszú hétvégét, de utána járj nyitott szemmel és füllel! A bolygók keddre és szerdára valami fontos információt jeleznek. Kár lenne lemaradnod egy ilyen remek lehetőségről. Ráadásul arra kell rájönnöd, hogy azok, akik eddig irritáltak, nem is olyan idegesítőek. Ezek után a hétvége arra jó, hogy átértékelj pár dolgot az életed több területén.

A fotó illusztráció: Shutterstock

Mérleg heti horoszkóp (09.23-10.22.)

Nem szabad gyerekesen, felelőtlenül kezelned a pénzedet. Más nem oszthatja be helyetted, vagyis ez a te feladatod. A hét első felében optimistán látod az anyagi helyzetedet, de a hétvége közeledtével egyre gyűlnek a sötét felhők. Lassan a kétségbeesés szélére sodródhatsz. A hétvégén csődöt mondhatnál, hacsak nem kezdesz el takarékosabb üzemmódba kapcsolni előtte…


Skorpió heti horoszkóp (10.23-11.22.)

Hatalmas szakadék lesz a hét első és második fele között. Keddtől csütörtökig csodálatos konstellációk lesznek az égen, amelyek megerősítenek, hogy a dolgok jó irányba haladnak. Majd jön a hétvége, amikor két nap alatt öt bolygószembenállás lesz az égen. Ezekből egyik egy részleges holdfogyatkozás, ami kedvezőtlen az egészséged szempontjából. Vigyázz magadra!


Nyilas heti horoszkóp (11.23-12.21.)

Szinte az egész heted arról szól, hogy valaki miatt és/vagy helyett dolgozol. Lehet, hogy ő nem tehet erről. Ne haragudj rá! A bolygók szerint mindaz, amit most csinálsz jó pont lesz, amit később „beválthatsz”. Csütörtöktől visszatér az életkedved. Ez arra jó, hogy rácsodálkozz, egyesek mennyi minden miatt aggódnak. Ne utánozd őket! Akkor sem, ha nehéz konstellációk lesznek!


Bak heti horoszkóp (12.22-01.20.)

Keddtől csütörtökig csodaszép fényszögek rávilágítanak, hogy mennyi klassz ember van a közeledben. Ők a szövetségeseid, akikre számíthatsz. Törekedj a kölcsönös támogatásra! Majd a hétvége közeledtével egyre több vitának leszel szem- és fültanúja. Maradj ki ezekből! Akkor is, ha látod a megoldást! Meg kell várnod, hogy a segítségedet és/vagy a véleményedet kérjék.


Vízöntő heti horoszkóp (01.21-02.18.)

Hétfőn el sem tudod képzelni, honnan lesz erőd a kedden kezdődő munkához. Pedig nem lesz nehéz. Finom konstellációk jó kedvet és jó híreket hoznak. Utóbbi a pénzzel kapcsolatos. Ünnepelj, de ne kezdd el szórni a plusz bevételt! Ne költsd el, mielőtt megkapod! Hétvégén öt ronda bolygószembenállás lesz az égen, ami nálad családon belüli feszültségeket szimbolizál. Őrizd a törékeny békét!


Halak heti horoszkóp (02.19-03.20.)

Többen irigykedhetnek rád. Keddtől csütörtökig csodaszép konstellációk léleksimogató hatással lesznek rád. Tudod, hogy jó úton jársz, és most nem zavar, hogy egyesek fanyalognak, kritizálnak téged. A hétvége sajnos kellemetlen égi folyamatokkal próbára tesz téged (is). Arra ügyelj, hogy mit és hogyan mondasz ki! Te is tudod, nem törölheted, ha egyszer elhagyta szádat…

2023. október 22. 12:18
Karácsonyi kvíz: Most letesztelheti, mennyire rajong az ünnepért!
Csak pár másodpercet vesz igénybe.
Megrázó fotók: meghalt egy ember a Lurdy háznál
Rendőrök érkeztek a helyszínre.
Leszakadt egy erkély a VI. kerületben, ketten életveszélyesen megsérültek
Éppen falat bontottak az épület belső udvarában, amikor leszakadt az egyik erkély, és maga alá temetett két munkást.
Elképesztő piruettet vettek fel az M3-ason, egy sofőr nyári gumival korcsolyázott – Videó
Biztosan akadnak, akiket ez sem győz meg az abroncscseréről.
Óriási lángok csaptak fel az Auchan egyik raktárában, fiatalokat gyanúsítanak a gyújtogatással
A tűzoltók számára azonnal nyilvánvaló volt, hogy gyújtogatás történt.
Tények teljes adás, 2023. december 11., hétfő
GYILKOSSÁG - Gyerekei szeme láttára ölte meg a feleségét egy sajószentpéteri férfi, 13 késszúrással végzett az asszo...
Télen is a Balaton
Több híresség és hazai vállalat vezetője is arra hívják fel a figyelmet, hogy nyár után is van élet a magyar tengern...
Büszke vagyok rájuk!
Rubint Réka rendhagyó Mikulás napi edzésén igazi karácsonyi hangulat uralkodott. Az órára érkező csapat tagjai nem é...
Mi is szoktunk félni!
Magyar világrekord született méghozzá egy led-artista párnak köszönhetően. 18 méter magasból végezték el egyedülálló...
Botrány és könnyek
Tóth Gabi már megint elsírta magát élő adásban. Caramel ríkatta meg az énekesnőt, aki Pápai Joci vállán vigasztalódo...
Ronaldo gólt lőtt, majd az ellenfél szurkolóit hergelte - videó
Hihetetlen összeállítás: különleges lények híres filmekben, jelmezben és jelmez nélkül - fotók, videók
Pálinger Katalin: Ekkora szívvel bármit el lehet érni
Félmeztelenül mutogatja óriási melleit a világ legszexibb nője - fotók
Britney Spears addig forgolódott az ágyon, amíg elő nem került a melle - videó

Halálos baleset történt a 4-es főúton Újfehértónál
Halálos baleset történt a 4-es főúton Újfehértónál
A baleset helyszínén teljes útlezárás van érvényben - írták a police.hu oldalon
Karambol a 4-es főúton Nyíregyházánál - Teljes útzár!
A 262-es és 263-as kilométer között teljes szélességében lezárták a főutat.
Karambol a 4-es főúton Nyíregyházánál - Teljes útzár!
A 262-es és 263-as kilométer között teljes szélességében lezárták a főutat.
Halálos baleset történt a 85-ösön, a szomszédos vármegyében
20:34 - A sofőr meghalt
Felborult egy autó a 84-esen főúton
A tetejére borult egy személyautó a 84-es főút 95-ös kilométerénél, Lövő térségében. A balesethez a sopronkövesdi hivatásos és a völcseji önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik rögzítették, majd áramtalanították a járművet. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom - közölte péntek este a katasztrófavédelem.
Felborult egy autó a 84-esen, Lövőnél
A tetejére borult egy személyautó a 84-es főút 95-ös kilométerénél, Lövő térségében. A balesethez a sopronkövesdi hivatásos és a völcseji önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik rögzítették, majd áramtalanították a járművet. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom - közölte péntek este a katasztrófavédelem.
Kamion és kisteherautó ütközött össze az 5-ösön, Lajosmizsénél
A 66-os és 65-ös kilométer között félpályán halad a forgalom.
Karambol a kórház közelében Nyíregyházán
Két személygépkocsi ütközött össze a Szent István utcán Nyíregyházán péntek délután. A vétlen autóból egy sérültet kórházba szállítottak. A baleset okát a rendőrség vizsgálja.
Baleset történt a 4-es főúton Kőlaposnál
Egy személy megsérült abban ráfutásos balesetben, ami pénteken délután történt a 4-es főúton Kőlapos közelében. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.
Kerékpározás közben telefonált egy nő Egerben, súlyos baleset lett a vége
Az ügyészség vádiratában pénzbüntetés kiszabására tett indítványt.
Baleset történt Zalaegerszegen
Baleset történt Zalaegerszegen a Hock János utca 92-nél péntek délután 4 óra tájt. A helyszíni szemle időtartama 1 órát vesz igénybe. Torlódás és lezárás nincs a helyszínen, de mindenki körültekintően vezessen. 

Csókolózós képpel tudatták: fiatal üzletemberbe szerelmes Gáspár Virág
Csókolózós képpel tudatták: fiatal üzletemberbe szerelmes Gáspár Virág
Szerelmükről adtak bizonyítékot.
Most jött: halálos horrorbaleset történt az M3-ason - helyszíni fotók
Halálos baleset történt kora este az M3 autópálya Budapest felé vezető oldalának 31-es kilométerszelvényében. A rendőrség beszámolója szerint egy 43 éves ukrán sofőr kocsijával hátulról nekiütközött az előtte forgalmi okból lassító 33 éves mogyoródi férfi által vezetett teherautónak, amiben egy 51 éves férfi is utazott.
Most jött: halálos horrorbaleset történt az M3-ason - helyszíni fotók
Halálos baleset történt kora este az M3 autópálya Budapest felé vezető oldalának 31-es kilométerszelvényében. A rendőrség beszámolója szerint egy 43 éves ukrán sofőr kocsijával hátulról nekiütközött az előtte forgalmi okból lassító 33 éves mogyoródi férfi által vezetett teherautónak, amiben egy 51 éves férfi is utazott.
Most derült ki: június óta rákkal küzd a képernyőről eltűnt műsorvezető
Nagyon népszerű arca volt a híradónak.
Baleset történt a 85-ös főúton: a sofőr a helyszínen életét vesztette
A helyszínen életét vesztette a sofőr.
Baleset a Paksi Atomerőműnél: többen is megsérültek!
A rendőrség adott tájékoztatást a történtekről.
Kiderült a titok az Aldi pénztárosairól - ez minden egyes vásárlót érint!
Ez segít alacsonyan tartani az árakat.
Krausz Gábor fotóját máris egy társkeresőn látták viszont
A sztárt egy társkeresőn találták meg.
"41 éves vagyok, és hozzámentem a legjobb barátom iskolás fiához – ő 16 éves"
Legjobb barátja fiához ment feleségül egy 41 éves nő és állítja, ez legális.
Még csak 15 éves, de meseszép: Jázmin lehet Palvin Barbi utódja
Kifutóról álmodik.