
Három év után újra együtt: Megmentőivel találkozott a kútba esett kisfiú
Daniel Eldridge, a Swinburne Műszaki Egyetem Kémia Tanszékének vezető oktatója egy tudományos cikkében árulta el, melyek a legjobb és legrosszabb italok fűszeres ételek mellé - szúrta ki a Daily Mail.
Most, hogy beköszöntött a nyár és kezdődnek a hétvégi grillezések, bográcsozások, nem árt tudni, mivel öblítsük le a csípős, fűszeres ételeket.
Ha ég a szánk, biztosan jéghideg vízért nyúlnánk, azonban a szakértő azt tanácsolja, ne tegyük. Eldridge inkább azt javasolja, igyunk egy korty olajat vagy tejet, sőt a jégkrém is tökéletes választása lehet.

A fotó illusztráció: Shutterstock
Legyen szó curryről, chiliszószról vagy bármilyen más csípős fűszerről, mind tarrtalmazza ugyanazt a vegyületcsaládot, amely csupán égő érzést okoz, de valójában nem melegíti fel a szánkat. A víz ezzel a vegyülettel azonban nehezen tud keveredni, - ellentétben a felsorolt hatásos opciókkal - így nem igen hozhat hosszútávú enyhülést.
A kulcs tehát az ital vegyületének összetételében keresendő.

Három év után újra együtt: Megmentőivel találkozott a kútba esett kisfiú

Tóth Gabi megtörte a csendet, nem rejtette véka alá a véleményét

Megindító találkozás: Véget ért egy 5 éve tartó keresés

Drámai pillanat a Megasztár stúdiójában, felállt a közönség

I. világháborús katonák üzenetét találták meg egy sodródó palackpostában

Heidi Klum ismét kimaxolta a Halloweent, őrületes jelmezbe bújt

Az ágyból posztolt Curtis és felesége, társaságuk akadt - Fotó

Meghalt Robert De Niro unokája – újabb fejlemények vannak az ügyében

Megrongálták Brasch Bence autóját, kiakadt az énekes - Videó

Csináld, ahogy akarod, sz*rok rá! - Marics Peti beszólt versenyzőjének

Az egykori modell is csatlakozott a Digitális Polgári Körökhöz

Lánykérés történt a párkeresőben, váratlan fordulatot vett a műsor