
Kiderült, mikor és hol temetik el a Kossuth- és Jászai Mari-díjas Balázs Pétert
Borbás Marcsi a szerda reggeli Mokka vendége volt, ahol egy különleges karácsonyi desszertet készített el.
A műsorvezető úgy véli, nem muszáj bonyolult recepteket alkalmazni ahhoz, hogy le tudjuk nyűgözni a családot a karácsonyi vacsoránál, a legegyszerűbb alapanyagokból és fűszerekből is lehet csodát alkotni.
A beszélgetés során igazi ínyencséget, vendégváró kókuszcsókot készített, melynek igazán egyszerű a receptje. Ez a sütemény napokig, hetekig, akár hónapokig is eláll, így, ha nem fogy el az adag karácsonykor, akkor még a szilveszteri összejövetelek „alaptartozékává” is válhat.
Az édesség mellett azonban Marcsi nagy hangsúlyt fektet a sós ételekre is. Mivel Baja mellől származik, a halászlé elengedhetetlen része a karácsonyi menüjének, amit egyértelműen nem a visszafogottság jellemez. A levesen kívül sok más különleges ínyencség is díszíti majd asztalát.

Kiderült, mikor és hol temetik el a Kossuth- és Jászai Mari-díjas Balázs Pétert

Galambos Lajcsi: gondolom valaki ezzel állt bosszút - videóval

Mennyire okos Magyarország? - vasárnap este kiderül

Rudán Joe: Minden normális ember a háború ellen van

Kucsera Gábor: Itthon békésen sétálgathatunk a karácsonyi vásárokban, hiszen nálunk nincsenek terrortámadások

Nem akárki lépett be a TV 2 stúdiójába, még Fejes Tominak is leesett az álla

Megható pillanatok az Újratervezésben

Kasza Tibi: a forgatás egy bábeli zűrzavarra emlékeztetett

Újratervezés karácsonyi különkiadás: Új otthon, új remények a bácsalmási tragédia után

Kedvenc magyar éttermében járt Leslie Mandoki, Andy Vajnáról is megemlékezett

Kéményből jött a segélykiáltás: A pomázi tűzoltók ledöbbentek, ki rekedt odabent

Őrült pillanat lett a világ legviccesebb természetfotója


