július
22.
Magdolna
EUR: 325.67
USD: 289.46
Kövessen minket!
Bejelentkezés

Címke: rablás - 783 találat


MIND
CIKKEK
VIDEÓK

Szűrés


2019. július 19. 19:54
Fegyverrel, arcukat takaró maszkkal raboltak ki egy kisboltot Miskolcon. A két férfi fegyvert fogott az eladóra és a bevételt követelték. Harmadik társuk kint várta őket a kocsiban. Ez még 2012-ben, azaz hét éve történt. A rendőrök évekig ismeretlen tettesek ellen nyomoztak. Hiába találták meg az egyik elkövető maszkját, nem tudták beazonosítani a DNS-ét. Azonban most elfogták, beismerő vallomást tett, sőt, a társait is megnevezte.

2019. június 28. 20:08
Besétált a rendőrkapitányságra és feladta magát az a 30 éves férfi, aki egy automata benzinkutat rabolt ki Győrben. Úgy tudjuk, a kútról éppen elszállították volna a készpénzt, amikor a rabló lenyúlta a hatalmas összeget. Korábban szintén a győri rendőrségre sétált be egy körözött férfi, aki két társával együtt rendőrnek adta ki magát és fiatalok lakásába tört be.
Fejbe verték egy mobiltelefonért
2019. május 30. 20:19
Egy üveget törtek szét egy padon ülő nő fején, majd ki is rabolták a Liszt Ferenc téren Budapesten. Egy férfi és egy nő támadtak rá, ütötték-verték és a pénzét követelték, de végül csak egy mobiltelefont vittek el. Tatabányán pedig egy 83 éves nyugdíjast raboltak ki: egy nő segített neki hazavinni a megvásárolt holmijait, majd a lakásban erőszakkal elvette az asszony pénztárcáját.
Elítélték a gépfegyveres rablókat
2019. május 29. 20:07
Pont kerülhet Magyarország történetének egyik legrejtélyesebb bűnügyére. Újra elítélték ugyanis Süveges Pétert és társait, akiket többek között egy kalocsai pénzváltó házaspár megölésével és egy pénzszállító kirablásával vádoltak meg. Azonban nem minden bűncselekményben találták őket bűnösnek: a kettős gyilkosság alól felmentették őket annak ellenére, hogy egyik társuk a barátai ellen vallott.
Letartóztatták a parókás rablót
2019. május 27. 20:17
Először egy maszkkal, majd egy vörös parókával álcázta magát az a férfi, aki többször is visszament ugyanabba a második kerületi házba, hogy kirabolja. A kerten át mászott be, majd rátámadt a ház tulajdonosára. Első alkalommal egymillió forintot vitt el, másodszorra azonban üres kézzel távozott. A férfit múlt héten fogták el, most tartóztatták le. Kiderült, nem ez az első alkalom, hogy rabolt.
Késsel ment energiaitalért
2019. május 25. 19:08
Hátulról elkapott és egy kést szorított a nyakamhoz, így emlékezett vissza egy eladónő, akit egy ukrán férfi támadott meg Veszprémben. A rabló egy energiaitallal ment oda a kasszához, de mikor a nő elfordult, késsel akarta kényszeríteni, hogy odaadja neki a kasszában levő pénzt. A nőt végül kollégái mentették meg, ő moccanni sem mert, rettegett, hogy a támadó leszúrja. A férfit már el is ítélték pár nappal a meghiúsult rablás után.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Szűrés:
IDŐVONAL

MŰSORÚJSÁG    
Most
Később

© 2019 TV2 Zrt.
A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


Powered by Neoport Core CMS engineFriss Népszerű Követett
Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
Hagyományos Hírtérkép Idővonal