július
19.
Emília
EUR: 326.58
USD: 290.55
Kövessen minket!
Bejelentkezés

Címke: gyerekek - 444 találat


MIND
CIKKEK
VIDEÓK

Szűrés


2019. július 10. 16:23
 Az intézetből viszik majd temetésre azt a két fiút, akiknek a testvére, Zselyke nemrég halt meg a MoM bevásárlóközpont tetején egy tűzben. A két gyereket a tragédia után kiemelték a családból, így az édesanya egyedül maradt. Egy jogvédő szervezet kezdeményezte, hogy a gyerekek végső búcsút tudjanak venni a kishúguktól; a rendőrség a tűzeset ügyében eljárást indított, de gyanúsított még nincs.

2019. június 13. 19:38
 Gyerekeket szállító busz borult fel Taktaharkánynál, amikor összeütközött egy autóval. Úgy tudjuk, az autós előzni kezdett, a busz közben próbált lehúzódni, de összeütköztek. A busz és a kocsi is az árokba borult. A balesetben 13-an, közülük 10 gyerek sérült meg, volt, aki súlyosan.
Gyerekek sérültek meg bobozás közben
2019. június 1. 19:14
Négy gyerek sérült meg egy balesetben a soproni bobpályán pénteken, kórházba vitték őket. A tízéves szombathelyi gyerekek osztálykiránduláson voltak, az utolsó kanyarban egyikük megállt és a többiek fékezés nélkül belecsapódtak. Volt, aki a kezét, volt, aki a homlokát ütötte meg. A pálya ügyvezetője szerint a gyerekek nem tartották be a követési távolságot és az egyikük váratlanul lefékezett, ezért történt baleset.
Motoroztak a gyerekek Kaposváron
2019. május 31. 20:37
Kreatív foglalkozásokkal és motorozással töltötték a napot a gyerekek Kaposváron, az Ökumenikus Segélyszervezet "Felhőtlen Gyermekkort minden gyermeknek!" programján. A segélyszervezet a nélkülöző és a bántalmazott gyerekek megsegítésére gyűjt. A 1353-as adományvonalon folyamatosan lehet támogatni az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját.
Kislányt is ölt a késes ámokfutó
2019. május 28. 20:43
Késsel támadt hat-hét éves kislányokra egy férfi egy buszmegállóban Japánban. A támadásban ketten meghaltak, további tizenöt ember pedig megsebesült, többen súlyosan. A két halálos áldozat egyike egy 12 éves kislány, aki a kórházban halt bele sérüléseibe. A gyerekek épp az iskolabuszra vártak, amikor a negyven év körüli férfi hirtelen rájuk támadt.
Négy gyerek után jár az SZJA-mentesség
2019. május 25. 17:32
A családi adókedvezmény után jövő év januártól bevezetik a négy vagy több gyermekes édesanyák személyi jövedelemadó mentességét - erről Novák Katalin számolt be. A család- és ifjúságügyért felelős államtitkár elmondta, hogy az adómentesség azokra vonatkozik, akik négy gyereket nevelnek vagy már felneveltek, illetve azokra, akik január 1-je után válnak négygyermekes anyává.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Szűrés:
IDŐVONAL

MŰSORÚJSÁG    
Most
Később

© 2019 TV2 Zrt.
A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


Powered by Neoport Core CMS engineFriss Népszerű Követett
Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
Hagyományos Hírtérkép Idővonal