Újabb videó! - a 15 éves fiúval szexelő tanár undorító részletességgel dicsekszik homoszexuális kalandjairól

Döbbenetesen obszcén, valóban korhatáros videóban dicsekszik Bite Zsolt zárt Youtube-csatornáján arról, hogyan elégítette ki őt egy tizenegyedik osztályos fiatal fiú. Erre a csatornára a pedagógus rendszeresen feltöltötte durva tartalmait. Homoszexuális élményeiről számol be arcpirító részletességgel. A tavalyi utolsó videóját saját bevallása szerint karácsonyi ajándéknak szánta, és azért töltötte fel a Youtube-ra, mert félt, hogy az abban elmondottak annyira úgymond kiverik a biztosítékot, hogy a TikTok letiltja és törli a fiókját. Egy szülő a Pesti Srácoknak elmondta: a saját gyermekétől tudta meg, hogy több gyerek követi Bite Zsolt 18 éven felülieknek szóló videóit. Ezekben a diákoknak a tanár részletesen elmagyarázza, hogy tudják megnézni, annak ellenére, hogy nem nagykorúak. Kiderült, hogy érzelmileg súlyosan labilis diákok is követték Bite Zsolt gyalázatos videóit, a tanár az oldalára egyébként egy öngyilkosságra buzdító videót is feltett - írta meg az Origo.

Egy szexuális aktust mesél el nagyon részletesen

Bite Zsolt a Vadhajtások által talált videóban brutális, undorító részleteket közöl egy fiatal fiúval való szexuális kapcsolatáról. Az információkból arra következtethetünk, hogy az eset még akkor történt, amikor Bite Szentesen volt kollégista, de ez a videóból nem derül ki egyértelműen.

Bite Zsoltnak saját, korhatáros Youtube-csatornája van, amely még jelenleg is elérhető.

A Storytime néven elérhető videóban rendszeresen mesélt arról, milyen "isteni" érzés volt neki a fiú kielégítése, és - ezt gyomorforgatóan explicit módon fogalmazza meg - a testnedveikben való fekvés hosszabb ideig.

Bite elmondása szerint szerette a fiú "kis, vékonyan izmos testét" nézni, és szeretett erre gondolva önkielégítést végezni. A fiút a videóban csak "No Name-nek" nevezi. A tanár a videóban félmeztelenül mutogatja magát, elmondása szerint azért, mert ez jól esik neki.


Kihasználhatta a fiú zaklatott lelki állapotát

A videó ocsmány részletekkel van tele, ami tulajdonképpen egy olyan éjszakát mesél el, amikor a fiúval ketten voltak a kollégiumi szobában. Bite elmondása szerint azután torkollott vad orgiába az este, miután a fiú lelkileg össze volt törve, és vigasztalásért bitéhez fordult. a fiú befeküdt az ágyába, és Bite fizikailag is közeledett hozzá.

A pillanatról így vallott a pedofil tanár: "én akkor átkaroltam, és nagyon magamhoz szorítottam, hogy ne érezze magát egyedül véletlenül sem. Ő pedig a karomat fogta. (...) Biztosítottam akkor róla, hogy itt leszek vele, nem fogom elengedni." 

Bite Zsolt kifejti, hogy a vigasztalás végül simogatásba csapott át, amelynek az lett a vége, hogy kölcsönösen kielégítették egymást - nemcsak az ágyban, hanem a tusolóban is. Ugyanakkor körültekintőek voltak a fiúval, mert megnézték, megzavarhatja-e őket valaki. Elképesztő, ahogyan a videóban a pedofil tanár kéjes hangokat ad ki, és látszódik az arcán a vágy, ahogyan visszaemlékezik az ominózus, számára meghatározó "szenvedélyes éjszakára". Tetszett neki, hogy a fiú Bite elmondása szerint azt akarta, hogy inkább a testén nyugtassam, ne az arcán, de én az arcát is szerettem fogdosni és simogatni, ugyanúgy, ahogyan a testére is rátaláltam, a felsőtestére.

Szerinte érzéki volt, ahogyan közeledtek egymáshoz

Bite azt is kifejti a videóban, hogy a simogatás olyan intenzív volt, hogy végül egyikük sem bírt magával, és többet akartak egymásból. Elmondása szerint a fiú testét kimondottan imádta, és egy görög szoborhoz hasonlította. leszögezte: az aktus után ez a típus lett a zsánere.

Részleteiben arra is kitér a videóban, hogy elmondása szerint a fiúval hogyan fedeztette fel a tanár testét. eleinte csak simogatták egymást, majd egymás péniszével foglalkoztak, és végül többször is, összesen három alkalommal elégültek ki mind a ketten. ezt természetesen gyomorforgató részletességgel és szavakkal mondja el.

Bite kifejtette azt is, hogy az álma vált valóra, mert olyan fiúval volt, akiről korábban már álmodozott és sokat fantáziált. 

Pontosan, nyomdafestéket nem tűrő jelzőkkel elmondja a videóban azt is, hogy Bite számára a tusolóbeli "élmény isteni volt", és tetszett neki az is, ahogyan a fiú csókolta őt, ahogyan a fiú tusfürdővel megmosta a hasát, és egymáshoz ért a nedves bőrük, átölelték egymást.

Durva részletekbe avatta be a videó nézőit

Bite Zsolt az egész videó alatt kéjjel mesélt a "tapasztalatairól", és elárulta, hogy a fő erogén zónája a hasa. Feltételezhetően ezért osztott meg rendszeresen fotókat a hasáról.

A videó alapján az lehet a feltételezett hallgató érzése, mintha ez egy direkt üzenet lenne azok számára, akik ismerni szeretnék bite erogén zónáit, azért, ha örömet szeretnének neki szerezni.

A videó több ponton kimondottan gyomorforgató részleteket tartalmaz az aktusokról, hiszen Bite Zsolt egyértelműen elmondja, hogy a saját testnedve hol és hogyan került a fiú testére. Azt is elárulta, mi tetszett neki a legjobban a fiúban: "azt imádtam a legjobban: a nyaka körüli részt, a fülét, arra teljesen begerjedt, arra ilyen szaggatott, lihegő hangot tudott kiadni. És hát ez volt az első közös élményünk egymással."

Fotók: TikTok

Nem érzett bűntudatot utána

A tanár végül azt is bevallotta, hogy semmi bűntudata nem volt az aktus után, sőt! Azt is beismerte, hogy "együtt voltam egy fiúval. És ez volt az első, amikor fel sem merült bennem, hogy valami bűnös cselekedetet hajtok végre, vagy azt, hogy ez egyfajta átmeneti állapot, persze hamarosan jött ez az érzés, viszont valami borzasztó erős baráti köteléket éreztem "No Name" iránt, és természetesen szerelmet is, bár ezt továbbra sem vallottam be magamnak."

A fiúról azt is elmondta, hogy "imádtam rajta jártatni a kezemet, az a test számomra maga volt a tökély, és ráadásul az egész srác, így ahogy visszagondolok rá, az volt a non plusz ultrája annak, amivel valaha is találkoztam."

Fotó: Facebook

Nem tartotta bűncselekménynek, amit tett 

Bite Zsolt a videó végén leszögezte: "csak attól félek, hogy akkor az összes többi videómat nem szabad ennyire részletesen elmesélnem, mert akkor a TikTok berág rám, és akkor jelentik, és esetleg törlik az egész csatornámat."

Tehát ha jól értjük, akkor Bite Zsolt nem attól tartott, hogy bűncselekmény, amit elkövet, hanem attól, hogy jelentik és törlik a videóit, a csatornáját.

Elmesélte, hogy a Youtube-ra továbbra is feltölt videókat, és ha akarna, tudna egyórásakat is csinálni, de "általában a félórásak elegek szoktak lenni".

Ezzel szinte azt sugalmazza, hogy a diákjai, akiknek elmondta, hogyan nézhetik meg a perverz, korhatáros videóit, megelégednek a videók hosszával. a videók szinte "tanító jellegűek", és a kéjes, hanghatásokkal tűzdelt erotikus hangvételű videóival akarja befolyásolni Bite, és rávenni közvetve a fiúkat, hogy közösüljenek vele, vagy azonos nemű társaikkal.


Ezt a videót karácsonyi ajándéknak szánta

Bite Zsolt azt is kifejti a videóban, hogy az elhangozottakat kapták tőle karácsonyi ajándéknak (közben integet a kamerába), mert "megérdemlitek, ha már egyszer itt maradtatok hatszázhuszon-valahányan a TikTok-fiókomon. És ne habozzatok feliratkozni, mert jönnek még hasonló tartalmak. Nem ígérem, hogy mind 18+-os lesz, lehet, hogy 16+-osra "gyerekesítem".

Az egyik legmegdöbbentőbb a videó végén, hogy Bite Zsolt nevetve elmondja, reméli, hogy kellemes érzéseket okozott ezzel az új videóval.

2023. február 15. 09:51
Nem győztek elugrani a gyalogosok egy fővárosi ámokfutó miatt, videón az eset
Elképesztő és egyben teljesen érthetetlen felvételt kapott a Budapesti Autósok Közössége egy olvasótól.
Menekülés közben tört el az ujja Lékai-Kiss Ramónának - videóval
Nem csak a szereplők történetei válnak egyre fordulatosabbá a TV2 Hazatalálsz című sorozatában, hanem maguk a forgat...
Forgács Gábor elárulta, hogy mivel tudta legyőzni a rákot
A humora segítette át az embert próbáló időszakon a népszerű színészt.
Brutálisan kivégezte kisfiát, majd egy kukába dobta a holttestet
Egy szemétlerakóban találták meg a 20 hónapos babát, akit a saját anyja vert agyon.
Szexre ajánlotta fel párját egy férfi, hihetetlen, hogy mit kért cserébe
A férfi nem aprózta el az üzletet, a bíróság a napokban hozott ítéletet.
Úton a világhírnév felé
Schiffer Miklós és Horváth Norbert olyan üzletemberek, akik igazán sikeresek a szakmájukban. Egyikük a divat, másiku...
Tények teljes adás, 2023. március 23., csütörtök
DRÁMAI - Teljesen összeroppant a balesetben meghalt makói közutas férfi édesapja. Megrázó interjút adott a Tényeknek...
Betámadták a rajongók
Gubik Petra múlt hét vasárnap a fiatal botrányhős, Azahriah bőrébe bújt. A Sztárban sztár színpadán kapott hideget-m...
Kilencmilliós kocsit is elbuktak
A Zsákbamacska forgatásainak különlegessége, hogy jelmezekbe öltöznek a szereplők. Így volt már nindzsa, vasutas és ...
Különleges égi jelenséget láthatunk jövő héten
Látványos együttállás, "bolygósorakozó" lesz a jövő héten: március 30-án este a Vénusz és az Uránusz alig több mint ...
Vízfelszín alatti nukleáris fegyvert tesztelt Észak-Korea
Hármaskarambol az M3-ason, egy autó az árokba borult
Az egyeduralkodóvá váló Cristiano Ronaldo fantasztikusan kezdte az Eb-selejtezőt
Kalmár Zsolt az Origónak élete egyik legfurcsább gólpasszáról is beszélt
Szenzáció: kirúgják a Bayern München edzőjét