Újabb pedofil botrány: Magyar sportedző molesztálhatott kiskorú lányokat és fiúkat, most nyomozás folyik ellene

Az idehaza sportedzőként dolgozó férfi számos alkalommal kényszeríthette szexuális cselekményekre a kisgyerekeket, jelenleg is bűnügyi eljárás és nyomozás van folyamatban ellene.

Az utóbbi hetekben országos botrány lett abból, hogy Óbudán egy pedagógia asszisztens (saját bevallása szerint) egy 15 éves gyerekkel folytatott szexuális viszonyt. Az üggyel kapcsolatban pénteken Orbán Viktor is egyeztetett Pintér Sándor belügyminiszterrel. 

Az Index most arról értesült, hogy egy sportedzővel szemben is folyamatban van rendőrségi eljárás amiatt, hogy kiskorúakat zaklatott szexuálisan (a feltételezett bűncselekmények pontos helyszínét, valamint idejét az áldozatok szüleinek kérésére nem nevezzük meg cikkünkben). A gyanú szerint a biszexuális férfi a hozzá sportolni járó tizenéves fiatalokat zaklatta szexuálisan számos alkalommal, ennek ellenére még mindig szabadlábon van.

A gyermekek szülei mindössze annyit sejtettek korábban, hogy a férfi homoszexuális irányultságú lehet, azt viszont nem gondolták, hogy egy szexuális ragadozóval van dolguk. A férfi ugyanazt a taktikát alkalmazta, amelyet a szexuális zaklatók a leggyakrabban használnak: néha barátságos, hízelgő hangnemben – kvázi pótapaként – bánt a gyerekekkel, máskor viszont lelki nyomást alkalmazott velük szemben, félelemben tartotta, és olyan szexuális cselekményekre kényszerítette őket, amelyekben a kiskorúak nem akartak részt venni.

„Beférkőzött a gyermekek bizalmába, és azt csinált velük, amit csak akart. A legelső alkalommal és a későbbiekben is mondta neki a fiam, hogy nem akar részt venni ebben” – mondta az Indexnek az egyik áldozat szülője a történtekről. Hozzátette, a férfi szociopatának tűnik, nem érzi, hogy másoknak mit okoz. Úgy, ahogy van, tönkretette ez az ember a családomat, meg nagyon sok embernek a családját – mondta lapunknak a szülő. 

A fotó illusztráció: Shutterstock

A kamaszkorú áldozatok a legtöbb esetben nagyon sokáig magukba fojtották, mi történt velük, és még a szüleiknek sem tudtak beszélni arról, mi mindenen mentek át. A sportedző ellen végül csak hosszú évek eltelte után indult büntetőeljárás a nemi erkölcs sérelme elleni bűncselekményei miatt.

Súlyos lelki sérülést szenvedtek a fiatalok

Az ügyben jelenleg is tart a nyomozás, és úgy tudni, mintegy 50-60 embert kihallgattak az ügyben, de a gyanúsított továbbra is szabadlábon van. Ráadásul – a híresztelések szerint – továbbra is szexuális viszonyt folytathat kiskorú személyekkel.

Mivel nem csukták le, ezért akár fennállhat a bűnismétlés, vagy a szökés, elrejtőzés veszélye is. A férfi azóta állítólag egy keresztény vallási felekezethez is csatlakozott, kvázi így próbál elmenekülni a felelősségre vonás elől, vagy – mint egyik forrásunk feltételezte – igyekszik a „jó útra térés hazugsága” mögé bújni. Mindeközben az áldozatai pszichológushoz járnak a lelki sérülés miatt, amelyet kiskorúként elszenvedtek a férfitől.

Az Indexnek az ügyben nyilatkozó szülő azt is kiemelte, fontos, hogy B. Zsolt ügye miatt most lehetőség adódott arra, hogy nagyobb figyelmet kapjanak a nyilvánosságban az ehhez hasonló esetek, amelyekről eddig nagyon sokszor nem szólaltak meg az áldozatok. Mint mondta, fel kell hívni a figyelmet ezekre a problémákra, és fontos lenne, hogy az áldozatul esett gyermekek, vagy az ő szüleik merjenek beszélni ezekről a traumákról, annak érdekében, hogy a jövőben megelőzhetőek legyenek az ilyen esetek.

Forrás: Index

2023. február 26. 14:00
Lepereghetett egy autós előtt élete filmje, egy pillanatra a madarak közé emelkedett - Videó
Brutális felvétel készült.
Félmeztelen holttestekre bukkantak a hatóságok, már azt is tudni, hogy kik lehetnek
A halál pontos okát hivatalosan azóta sem közölték.
Elszabadult a pokol egy menekültközpontban, az elmúlt évtizedek legsúlyosabb migránstragédiájaként tartják számon a történteket
Rengeteg halálos áldozata és 30 sérültje van az incidensnek.
Egy kézdivásárhelyi tinit odaadtak egy láda sörért az ördögnek, saját apja bűntudat nélkül a pokolba küldte
A napokban hoztak ítéletet az ügyben.
Vérre menő harc tört ki nyugdíjasok között a Lidlben, videón, ahogy egymást lökdösve izmoznak
Az akciós termékért taposták el egymást.
A legnehezebb küldetés
Magyarországon évente 250-300 gyermeknél diagnosztizálnak daganatos megbetegedést, közülük 40-50 kis beteg érkezik a...
Félelmetes potyautassal tért haza a Pesti úti Lidl vásárlója, a világ másik végéről kerülhetett a szatyrába
Segítséget kellett hívnia a vásárlónak.
Igen, szakítottunk!
Feltűnően fagyos volt a hangulat Tóth Andi és Marics Peti között a Sztárban Sztár múlt vasárnapi adásában. A két zsű...
Veréssel fenyegetőzik Beat
Tízezren ünnepelték, most az utcán él és veréssel fenyegeti egykori jó barátját. A Fekete Vonat zenésze a pokol tüzé...
Videón, ahogy elgázolják a turistákat
A járdán gázoltak el két brit turistát Mallorcán. A felvételen jól látszik, hogy többen is elfutottak az autó elől a...
Több mint 500 köbméter illegálisan lerakott hulladék a Balatonon
Beszámoló Homoktövis Természetvédelmi Területen végzett élőhelyekezelésről
Van 600 milliója? Mert Nemesvitán eladó ennyiért egy kastély
Hetedik meccs döntött, új bajnoka van az Erste Ligának
Újabb hatalmas baleset az M1-esen