Szabó Tímea és a CIA kapcsolatára is fény derül az új Anonymus-felvételen

A legújabb hangfelvételen Gansperger Gyula beszél arról, hogy Bajnai Gordon van annak a rendszernek a tetején, amelynek segítségével a hazánkból kivonult nyugati cégek - akár Magyarország kárára, jelentős anyagi áldozatvállalás árán is - szeretnék ismét hatalomra segíteni az ellenzéket. 

2021. december 09. 08:30

Újabb összevágott hanganyaggal jelentkezett az Anonymus-maszkos alak csütörtök reggel, amely már nem csupán a fővárosi jutalékos rendszerről és a gyanús ingatlaneladásokról szól, hanem a baloldalt támogató külföldi üzleti körök kapcsolatáról – erről Gansperger Gyula, Bajnai Gordon volt wallisos üzlettársa mesél részletesen.

A hanganyag Szabó Tímea és a CIA kapcsolatával kezdődik:

„Most vannak ugye ezek a külföldön kiképzett figurák, mint a Szabó Tímea, Kabul rózsája, ő a CIA-nak dolgozott kint Kabulban. K***a kemény a csaj, de ezért. Ő kint dolgozott New Yorkban is, meg Kabulban is. Ugye a Sorosnak ezek az emberei bizonyos dolgokat tudnak mozgatni. De a teteje a Gordon. Azok a pénzügyi körök, az EBRD, az összes ilyen nagy nyugati bank, akik az Orbán-rendszert szeretnék megbuktatni. Ugye Simor az EBRD-nek alelnöke volt, tudod. Az MNB-nek az elnöke. Puszi haverja a Gordonnak és ugye a főnöke volt a CA-nál.”

Az üzletember szerint az EBRD (Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank), amelynek alelnöke Simor András volt, több más bankkal együttvéve, a jelenlegi kormány megbuktatásában érdekeltek. Gansperger továbbá kiemelte, hogy Simor, aki 2007-ben Gyurcsány Ferenc jelöltjeként lett az MNB elnöke jó kapcsolatot ápol Bajnai Gordonnal, aki annak a rendszernek a tetején áll, amelyen keresztül külföldi pénzügyi körök avatkoznának be a magyar belpolitikai életbe.

Gansperger Gyula a hangfelvétel további részében azt magyarázza, miért áll egyes külföldi csoportok érdekében, hogy az ellenzéket támogassák.

„Tudod mekkora kárt szenvednek azok a cégek, akik itt halálra kaszálták magukat, és ki kellett takarodniuk innen? El kellett adniuk az ÉMÁSZT, a DÉMÁSZT, mindent is” – mondja a hanganyagban a volt Wallis vezér.

Az üzletember beszélgetőpartnere aztán megkérdezi, hogy visszajönnének-e ezek a cégek? Mire Gansperger így válaszol:

„Hogy a pi***ba ne? Hát figyelj, 8 százalékos fix profitért. Figyelj, figyelj úgy adta el az Suchman az összes energetikai céget Magyarországon, a hálózatokat. Egyik ország sem adja el a hálózatát, érted. Az önkormányzati, meg állami tulajdonú. Az erőmű meg a, az egy más dolog, meg az értékesítés. Eladott mindent és benne van a szerződésben, én magam láttam. Felügyelőbizottsági tag voltam, hogy 8 százalék (...) nyereséget garantáltak. A szerződés szerint. Suchman Tamás vitte, akinek aztán halványlila (...) volt arról, hogy kell értékelni egy céget. Hát a Horn Gyulának volt a balkeze.Meg a jobb is igen. Eladta, és nekünk nagyon sok pénzünkbe került, egyrészt amíg fizetgettük ezeket, meg visszavásároltuk.”

Az üzletember azt állítja, hogy a baloldal kormányzásának idején – a szocialista Suchman Tamás privatizációért felelős tárca nélküli miniszter jóváhagyásával – úgy adták külföldi kézbe a stratégiai fontosságú energiaszolgáltató cégeket, hogy 8 százalékos profitot garantáltak számukra.

Gansperger szerint – akinek rálátása volt a szerződésekre – mindez hatalmas veszteséget jelentett Magyarország számára, miközben a külföldi üzleti körök ezért szeretnék, ha visszaállna a korábbi állapot, ami kifejezetten előnyös volt számukra.

Az üzletember továbbá mesélt arról is, hogy a nagy külföldi infrastruktúra-fejlesztő cégek is kárt szenvedtek a baloldal kormányzásának vége óta, mivel akkor még évente 10 milliárdokat vittek ki az országból, manapság azonban már csak lényegesen szerényebb haszonra számíthatnak hazánkban. A volt Wallis-vezér szerint így érthető, ha akár milliárdokkal is támogatnák az ellenzék kampányát, hiszen cserébe, ha ismét a baloldal kerülne hatalomra Magyarországon, rögtön az első évben lényegesen nagyobb hasznot szerezhetnének.

Tragikus hirtelenséggel elhunyt a magyar énekesnő
Váratlanul elhunyt Rachel Nagy, a The Detroit Cobras nevű garázs-rock együttes énekesnője. Az nem derült ki, hogy mi...
Szándékosan megfertőzte magát koronavírussal a híres motorversenyző
A MotoGP korábbi versenyzője, Marco Melandri hatalmas erőfeszítéseket tett, hogy megfertőződön.
Egy szabadnapos orvos segített világra hozni a repülőgépen egy csecsemőt
A kanadai doktornő egyáltalán nem számított hasonlóra, amikor felszállt a gépre.
Húsvágó bárddal támadt a szomszédjára a részeg férfi
Egész nap ivott és a szomszédját szidta a 22 éves férfi. Amikor teljesen lerészegedett egy húsvágó bárddal támadt rá...
Szervdonor lett a szervátültetett férfiből
Korábban ő is új esélyt kapott az életre, halála után több szervátültetésre váró emberen segített.
Katonai repülőgéppel szállították kórházba a haldokló csecsemőt
Az olasz kislánynak azonnali ellátásra volt szüksége, hogy megmentsék az életét.
Nők átverésére specializálódott egy férfi
Fifikás módon vert át három nőt is a csaló férfi. Hamis ígéretekkel, több százezer forinttal károsította meg áldoza...
Dugóhúzóval lopta a benzint egy férfi Nézsán
Nem akart fizetni a benzinért a 25 éves férfi, heteken keresztül egy dugóhúzóval szerzett a kocsijába benzint.
Városház-eladási botrány: Karácsony trágár stílusban hozta mindenki tudomására, hogy nem érdeklik a hangfelvételek
Meghallgatták Karácsony Gergelyt a Városháza-eladási botrányt vizsgáló bizottságban. A főpolgármestert nem érdekli, ...
G.w.M elhagyott felesége megszólalt, elmondta véleményét az új kapcsolatról
Melanie elárulta, hogy G.w.M még karácsony előtt hagyta el őt és két gyermeküket. Értetlenül áll a történtek előtt.