Schobert Lara fájdalmas szakításáról vallott

Palik Lászlót Futtában című műsorában Schobert Larával és Norbikával futhatott, akik őszintén beszéltek kapcsolatukról, nevükkel járó hírnévről és magánéletükről is.

2021. november 26. 13:44

Lara és Norbika Palikék Világa by Manna csatornán, a Futtában című műsorban meséltek magánéletükről Palik Lászlónak a minap.

Palik első kérdése a testvérpárhoz az volt, hogy jó viszonyt ápolnak-e egymással és szüleikkel. A fiatalok elárultak, hogy régen nagyon nem számítottak jó tesóknak, de ahogy idősebbek lettek, ez megváltozott. Most végre elmondhatják, hogy bármikor számíthatnak egymásra, szüleikkel pedig pici koruk óta remek kapcsolatot ápolnak.

„Most kénytelenek vagyunk jóban lenni, mert a legjobb barátnőm a barátnője…” – mondta Lara, aki azt is elárulta, hogy ő hozta össze Norbikával barátnőjét.

„Arra gondoltam, hogy ismerem mindkettőt, mindkettő tökéletes, hát akkor hozzuk össze őket. Sokáig nem érződött, hogy együtt vannak, most kezdett ez nekem leesni. Nyilván ugyanolyan a kapcsolatunk a legjobb barátnőmmel, de azért fel kell tudnom azt is fogni, hogy ők vannak ketten is, és akkor nekem odébb kell, hogy vonuljak. De nincsen vele gond, mert már érettebb vagyok, és a helyén tudom ezt kezelni” – mesélte Lara. Palik, Lara szerelmi életére is rákérdezett.

 

Most szakítottunk a barátommal, kétéves kapcsolat után, az egy kicsit megviselt, eléggé el is hagytam magam ebben a hónapban. Valamennyire kezdek már visszatérni, és helyrerakni az agyamat, hogy ez ilyen. Ami nem öl meg, az megerősít. Azzal, hogy magamat sajnáltatom, és nem tanulok, nem lesz meg az érettségi. Anyáékkal pont ezért voltak vitáim, mert azt mondták, hogy egy fiú miatt nem éri meg sírni. Nyilván ezt kívülről könnyű mondani, de ez nem mehet rá a tanulmányaimra, meg az egész életemre” – árulta el Lara majd hozzá tette, hogy Norbika és a szülei mindenben támogatják.

Palik felvetette, hogy ismert emberek gyermekeiként negatív vagy pozitív hatással van-e életükre, hogy egy ország szeme előtt nőttek fel. Lara szerint van ennek jó és rossz oldala is. Ő úgy érzi, hogy az ismertség sok kaput nyitott meg előttük, viszont sikereiket látva, sok irigy ember miatt nem élhetik úgy az életüket, ahogy szeretnék.

A negatív oldalát Norbika élhette meg igazán, aki kénytelen volt egyszer iskolát is váltani, mivel sokan cikizték az osztálytársai közül. A cikizések most is előfordulnak, azonban megtanulta kezelni az ilyen helyzeteket.

A címlapfotó: YouTube.com/Palikék Világa by Manna

Szívszaggató ahogyan gyászol egy vámospércsi kutya - videó
Nem mozdul gazdája sírja mellől egy hűséges kutya a vámospércsi temetőben.
Összekötött végtagokkal vágtak falhoz szülei egy 3 éves kislányt, meghalt
A folyamatosan kínzott gyermek agyműködése leállt, belehalt sérüléseibe.
Filmbe illő rendőri akciót vett fel az érdi busz kamerája - videó
Békésen zötykölődött a sárga autóbusz a minap Érden, aztán olyan történt, mint az akciófilmekben.
Azt hiszi, már mindent látott? Nézze meg, miben koncertezett Majka!
A különleges pillanatot közösségi oldalán tette közzé.
Kétszer gázolt el egy férfit a 61 éves autós, majd kiszállt és megtaposta a fejét
Egy szemtanú segített elkapni a gyilkost.
Ilyen időjárásra készüljünk a következő napokban
Folytatódik a következő napokban a meleg, napsütéses, jellemzően száraz idő - derül ki az Országos Meteorológiai Szo...
Meleg léghullámok érkeznek
időjárás-jelentés, 2022. augusztus 14., vasárnap
Már látogathatók az újszülött tigrisek
A látogatók kedvencei lettek pillanatok alatt az újszülött tigrisek a zalaegerszegi Csács-hegyi állatkertben. A köly...
Anyára és kisgyerekére gyújtotta rá a házat két férfi Véménden
Molotov-koktélokat dobtak a házukra.
Rekordsúlyú pontyot fogtak a Tiszából
Rekordsúlyú, csaknem 22 kilós pontyot sikerült kifognia egy fiatal horgásznak Tiszatarjánnál. A hal kifárasztása hos...