Növelték népszerűségüket a TV2 sportcsatornái

A Spíler1 és Spíler2 egyaránt növelte átlagos közönségarányát az év első 4 hónapjában 2022 azonos időszakához képest. A két csatorna együtt 0,7 százalékos átlagot ért el, ami 30 százalékos növekedést jelent éves viszonylatban (18-59 évesek, teljes nap). A TV2 Csoport sportcsatornái a közeljövőben új logót és arculatot kapnak, de tartalmi megújulásra is számíthatnak a nézők a maximális szórakoztatás jegyében.

A Premier League csatái, a La Liga izgalmas rangadói és az FA-kupa mellett a magyar válogatott mérkőzésiért is érdemes a foci rajongóknak a Spíler1-t és a Spíler2-t választani. A tavasz folyamán a nézők már megszokhatták, hogy a TV2 Csoport sportcsatornáin a szakmai kommentárok és elemzések mellett sztárvendégek látogatnak el a stúdióba. Az első negyedév nézettségi adatai arról tanúskodnak, a sportkedvelők kíváncsiak a hazai foci-rajongó hírességek véleményére.

A Spíler1 és Spíler2 egyaránt növelte átlagos közönségarányát az év első 4 hónapjában 2022 azonos időszakához képest. A két csatorna együtt 0,7 százalékos átlagot ért el, ami 30 százalékos növekedést jelent éves viszonylatban (18-59 évesek, teljes nap). Az év eddigi legnézettebb műsora a Splíer1-en a március 5-i Liverpool-Manchester United Premier League mérkőzés volt (AMR: 85 ezer fő, korcsoport: 18-59), a Spíler2 nézettségi toplistájának első helyén pedig a március 19-i FC Barcelona-Real Madrid La Liga meccs áll (AMR: 133 ezer fő, korcsoport: 18-59)*.

A szezon hátralévő részében jócskán adódik esély ezen toplistás eredmények megismétlésére vagy megdöntésére, mert izgalmasabbnál izgalmasabb mérkőzések várnak a foci-rajongókra.

A Premier League-ben a Manchester City és az Arsenal versenyfutása a bajnoki címért lehet, hogy csak az utolsó fordulóban dől el. Épp ezért egyik csapat meccsét sem érdemes kihagyni, hisz szoros küzdelem várható. Ami a rangadókat illeti, május 7-én a Newcastle United csap össze az Arsenal-lal, május 21-én a Manchester City, míg május 25-én a Manchester United mérkőzik meg a Chelsea-vel.

A fotó illusztráció (Shuttrerstock)

Az angol foci „másik színterén”, az FA-kupában is jócskán vár izgalom a nézőkre. Már csak azért is, mert a június 3-i finálé a sporttörténelmet része lesz, hiszen sosem volt még manchesteri derbi a döntő. A kupa sorsa a Manchester City és a Manchester United között dől el.

A spanyol foci szerelmeseinek „kötelező”, de a kevésbé vehemens rajongóknak is erősen ajánlott figyelni a La Liga májusi mérkőzéseinek mindegyikét, hiszen bármelyik találkozón bajnok-avatás lehet.

Júniusban pedig jön a „focinyár” top eseménye, az UEFA Nemzetek Ligája négyes döntője, valamint az Európa-bajnoki selejtező mérkőzések - közte a magyar válogatott soron következő meccsei is képernyőre kerülnek.

A Spíler1 és a Spíler2 logója és arculata a közeljövőben megújul, modernebb, a mai kor igényeihez még inkább megfelelő külsőt kap. Ezen túl az is jó hír a sport szerelmeseinek, hogy a TV2 Csoport sportcsatornái az ősz folyamán új és megújuló műsorokkal, a régi kedvencek mellett új képernyősökkel várja majd nézőit.

2023. május 08. 09:43
Tóth Andi kisírt szemekkel jelentkezett be videóban
Sírt, miközben készítette a videót.
Stohl András cuki fotóval mutatta meg, hogy milyen egy boldog nagypapa
A színész első unokája és legfiatalabb lánya között egy év korkülönbség van.
Vigyorgós, többszörösen körözött, toplistás szökevényt keres a rendőrség
Rengeteg bűncselekményt követett el K. Tibor.
Ijesztő maszkban támadt a Komárom-Esztergom vármegyei texasi láncfűrészes
Előbb a láncfűrésszel, majd egy boxerrel támadt a rendőrökre egy tónál az őrjöngő férfi.
Fék helyett a gázra lépett, már a tanpályán felborult az autóval - videóval
A 63 éves nőt a tűzoltók szabadították ki az összetört járműből.
"Látni akarom a gyerekem!"
Felfoghatatlan, amikor egy kisgyerek azért sír a telefonban, mert nem láthatja az anyukáját, vagy az apukáját. Az el...
Rettegnek a lakók a fegyveres albérlőtől egy budai társasházban - videóval
Fegyveres lakásfoglalóktól rettegnek a helyiek egy budai társasházban - legalábbis ezt állítják az ott élők. A probl...
Újabb világjárvány fenyeget
Ökológiai katasztrófát okoz az ukrajnai gátrobbanás, felbecsülhetetlen a kár, újabb világjárvány fenyegeti a világot...
Holnap hidegfront érkezik
Időjárás-jelentés, 2023. június 10., szombat
A komlótermesztéssel is segítik a régiót
Komlótúrát, sörkóstolót és jótékonysági pikniket szervezett az Ökumenikus Segélyszervezet Kastélyosdombón. A program...
Kinyitott az Arcanum adatbázisa, ingyen belenézhet az összes újságba
Videón, ahogy a Manchester City játékosai magasba emelik a BL-trófeát
A BL-döntő hőse szerint az első félidőben pocsékul játszott
Haaland kínos bukása, a csapattársai mentették meg
Vér és arany - itt A katonaszökevény előzetese - videó