Micsoda kínálattal készülnek a TV2 csatornái Húsvétra

A négynapos húsvéti hétvégén a TV2 Csoport kábelcsatornái színes filmkínálattal várják a képernyők elé a nézőket. Mindenki megtalálhatja a kedvenc műfaját, a kínálatban családi mozik, klasszikus kalandfilmek, vígjátékok és romantikus történetek is színesítik az ünnepi kínálatot.

A Moziverzum a Jégkorszak és az Indiana Jones filmek rajongóinak kínál kihagyhatatlan pillanatokat. A Jégkorszak széria első része nagypénteken érkezik 19:20-tól, melynek soron következő, további 3 epizódját hétfőig minden este műsorára tűzi a csatorna. Szombaton jön a Jégkorszak 2: Az olvadás 19:20-től, majd másnap, 19:15-től a Jégkorszak 3: A dínók hajnala, a hosszúhétvége utolsó napján, hétfőn pedig szintén 19:20-tól a Jégkorszak 4: Vándorló kontinens zárja a sort. Az amerikai animációs film a világ minden táján felnőttek egy gyerekek nagy kedvence, amelyben a magyar szinkron változat népszerű állat karaktereinek többek között olyan elismert színészek kölcsönzik hangjukat, mint Szabó Sipos Barnabás, Csuja Imre, Ujlaki Dénes, Berzsenyi Zoltán, Kristóf Tibor vagy Kerekes József, de a szinkronhangok között hallható például Geszti Péter is. Akik Indiana Jones-szal szeretnék tölteni az ünnepet, azokra négy napon át 21:00-tól szintén hosszú maraton vár. Nagypénteken Az elveszett frigyláda fosztogatói című film nyitja a sort, melyet szombaton az Indiana Jones és a végzet temploma követ. Vasárnap és hétfőn pedig jön az Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag, illetve az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága. A Steven Spielberg rendezésében és Harrison Ford címszereplésével készült amerikai kalandfilm mára a filmtörténelem egyik ikonikus produkciója. A sorozat legutolsó, 2008-ban bemutatott, Indiana Jones és a kristálykoponya királysága címet viselő része után, a tervek szerint idén nyáron várható a folytatás, amely Indiana Jones és a sors tárcsája címmel érkezik.


A Prime-on a csajos filmek kedvelőire vár remek kikapcsolódás. Április 8-án 21:30-tól A legkedvesebb csaj című amerikai vígjáték kerül képernyőre Lucy Hale, amerikai színésznő, énekes főszereplésével. A film főhősnője egy szabálykövető hegedűművész lány, akit azzal vádol az exe, hogy túlságosan gátlásos. Lucy ezért bakancslistát készít, amely számos új dolgot hoz az életébe… Húsvéthétfőn 21 órai kezdettel a Hogyan legyél latin szerető? című amerikai vígjátékot nézhetik meg, akik a Prime-ot választják. Főbb szerepekben Eugenio Derbez, Salma Hayek és Raphael Alejandro látható. A történetben Maximot (Eugenio Derbez), aki egy gazdag idős hölgy elkényeztetett férje, váratlanul lapátra teszik, és lecserélik egy fiatalabb férfira. Maximonak emiatt életében először a saját lábára kell állnia. Mivel hiányzik neki a megszokott luxus, ezért úgy dönt beveti magát, és csajozni kezd… A csatornán húsvét után sincs vége a romantikus vígjátékoknak, például április 22-én 18:45-től is érkezik egy film a műfajból. A Bora Bora szigetén forgatott, Páros mellékhatás című moziban négy házaspár egy trópusi sziget üdülőparadicsomába utazik. Az út az egyik pár ötlete, akik a házasságukat szeretnék rendbe hozni. A másik három páros egy feledhetetlen, kellemes vakációt remél, mindenféle pihentető programmal. Egészen addig, amíg kiderül, hogy az üdülő terápiás foglalkozásai nem fakultatívak. Így nekik is szembe kell nézniük problémáikkal...


A SuperTV2 műsorán a szokásostól eltérően 21 órától jönnek a sikerfilmek húsvétkor. Április 7-én nagypénteken a Gringo látható a gyönyörű Charlize Theronnal a főszerepben. A jóhiszemű és becsületes jenki, Harold Soyinka (David Oyelowo) látszólag egy zökkenőmentes üzleti útra indul Mexikóba. Ám ami a határon túl vár rá, az a legvadabb rémálmait is felülmúlja: hirtelen egy drogkartell és a kábítószer-ellenes ügyosztály kereszttüzében találja magát.

Április 8-án szombat 21 órakor országos TV premier lesz a csatornán. A szerelem könyve című romantikus film egy sikertelen, fiatal angol író, Henry története, akinek a regénye senkinek sem kell a hazájában. Ám amikor Mexikóban váratlanul mégis nagy sikert arat a könyve, Henry rájön, mi az oka a regénye népszerűségének: a mexikói fordító, Maria átírta az unalmas könyvét egy fülledt erotikájú regénnyé.

Húsvétvasárnap 21:00-kor Az útvesztő című 2014-es sci-fi lesz képernyőn. Ebben a főszereplő, Thomas egy különös világban találja magát. Egy liftben ébred, és a nevén kívül nem emlékszik semmire. Az ajtón túl 60 srác várja, akik elzártan, szigetszerű univerzumukban élnek.

Húsvéthétfőn este négy anya szabadul el, akikben az egyetlen közös az, hogy gyermekeik egy iskolába járnak, elhatározzák, hogy összehoznak egy teljesen átlagos vacsorapartit, ahol végre borozgathatnak és pletykálhatnak kicsit úgy, hogy nem kell a férjeik és gyerekeik miatt aggódni. Anyák elszabadulva 21 órától a SuperTV2-n.

Húsvétkor újra kívánságműsor a Zenebutikon, méghozzá húsvéthétfőn élőben 11-15 óráig. A kívánságokat most Márió tolmácsolja, vendégei lesznek többek között: Kothencz Lajos, Miki és Niki, Skrapits Erik, Lagzi Laci, a Batyi Fusion és Fásy Ádám.

2023. április 06. 09:15
Egyre bizarrabb viseletek hódítanak az utcákon, csokorba szedtük az extrém darabokat
Kanizsai-Silka Ágnes, az Agnes Silka tulajdonosa szerint a koronavírus óta hódítanak a konzervatív öltözködést kedve...
Négy embert, köztük két rendőrt gyilkolt meg a japán ámokfutó
A késsel és vadászfegyverrel felszerelkezett férfit Nakanóban fogta el és tartóztatta le a rendőrség.
Iskolás gyerekek okozták a Sydney-ben pusztító tüzet
A több mint százéves védett épületet 13 éves gyerekek gyújtották fel.
Díszdoktori címet kapott Karikó Katalin és Tom Hanks is a Harvardon
Összesen hat embert tüntettek ki a csütörtöki ünnepségen.
Ferenc pápa egészségügyi állapota miatt lemondták a pénteki audienciákat
A hírt Matteo Bruni, a Vatikán szóvivője közölte.
Marad a meleg idő
Időjárás-jelentés, 2023. május 28., vasárnap
A baloldal álláspontja veszélyes
A magyar embereknek joguk van tudni, hogy a baloldal háborúpárti álláspontja hihetetlen kockázatokat rejt magában, e...
A magyarok békességre vágynak
Szükség van olyan erős intézményekre, amelyek segítik a családokat - ezt mondta Novák Katalin a sepsiszentgyörgyi id...
Sisak, kesztyű és gyógyszer is volt Suhajda Szilárd sátrában
A hegymászó felkutatására indult serpák megtalálták Szilárd felszerelését.
Drónzáporral támadták Kijevet
Egy 41 éves férfi meghalt, egy nő pedig megsérült Kijevben, azután, hogy az orosz hadsereg minden eddiginél több dró...
Maratoni, 48 órás ellenőrzést tartott a NAV a nagybani piacon
Marco Rossi elbúcsúzott, Suhajdáról beszélt egy serpa és egy orvos, Verstappen megállíthatatlan volt
Emléktáblát állítanának Suhajda Szilárdnak - videó
Nem hiszi el, miket akart egy férfi becsempészni Amerikába
A Dortmund drámája után bajnok lett a Bayern, döntetlennel is ünnepeltek Messiék